- 31 Temmuz 2017
- 1.012
- 1.200
- 133
- Konu Sahibi lavitabella1
-
ihtiyacınız olacak ya da beğeneceğiniz ürün olsun istemiş kötü mü yapmış?bu hayat pahalılığında işe yaramayan hediyeyi ben de kimseye almak istemezdim.al kenara at zamanı değilMerhabaa kusura bakmayın deert edilecek bi şey değil burası daha aktif olduğu için yazıyorum.
7 aylık ilişkim var. Sevgilim doğum günüm için beğendiğin bi şryler var mı at bakalım demeye getirdi.
Bu işin usulü böyle değil ki hediye bu sorulmaz.
Yani bana şunu al bunu al diyemem ki çok saçma buldum Kolaya kaçmak bu ben böyle şeyleri sevmiyorum sonuçta hediye alırken karşımdakine sormıyorum o an beğenip alıyorum dedim.
Haklı mıyım sizcee siz ne düşünüyorsunuz?
Tamam da ben birine sana ne alayım demeye getirmem ki olayı bilmiykurm ben çok garipsiyorumihtiyacınız olacak ya da beğeneceğiniz ürün olsun istemiş kötü mü yapmış?bu hayat pahalılığında işe yaramayan hediyeyi ben de kimseye almak istemezdim.al kenara at zamanı değil
İşe yarar, istediğiniz bir şeyi almak istemiş işte. Hoşunuza gitmediyse ille riske girsin kendi alsın diyorsanız bize burda yazdığınız gibi sevgilinizle iletişim kurup ona da söyleyin böyle böyle bu tavrın hoşuma gitmedi diyeMerhabaa kusura bakmayın deert edilecek bi şey değil burası daha aktif olduğu için yazıyorum.
7 aylık ilişkim var. Sevgilim doğum günüm için beğendiğin bi şryler var mı at bakalım demeye getirdi.
Bu işin usulü böyle değil ki hediye bu sorulmaz.
Yani bana şunu al bunu al diyemem ki çok saçma buldum Kolaya kaçmak bu ben böyle şeyleri sevmiyorum sonuçta hediye alırken karşımdakine sormıyorum o an beğenip alıyorum dedim.
Haklı mıyım sizcee siz ne düşünüyorsunuz?
siz olaya romantik bakıyorsunuz sürpriz olsun istiyorsunuz kendi araştırsın bulsun istiyorsunuz haklı olabilirsiniz ama adam da haklı.kaç yıllık eşim bana öyle saçma sapan hediyeler aldı ki hiçbirini kullanamadım.başkalarına verdim ya da bedavaya sattım.böyle olacağına sorarak zevkime göre alması daha iyi değil mi_beraber aldıklarımızı ise yıllardır kullanıyorum takı olsun saat olsunn.çocuğuma bile sorarım özel günlerde ne istediğiniiTamam da ben birine sana ne alayım demeye getirmem ki olayı bilmiykurm ben çok garipsiyorum
Düşünceli çocukmuş bence de.siz olaya romantik bakıyorsunuz sürpriz olsun istiyorsunuz kendi araştırsın bulsun istiyorsunuz haklı olabilirsiniz ama adam da haklı.kaç yıllık eşim bana öyle saçma sapan hediyeler aldı ki hiçbirini kullanamadım.başkalarına verdim ya da bedavaya sattım.böyle olacağına sorarak zevkime göre alması daha iyi değil mi_beraber aldıklarımızı ise yıllardır kullanıyorum takı olsun saat olsunn.çocuğuma bile sorarım özel günlerde ne istediğinii
ucuz bir ayıcık alsa bir de 2 günde paslanacak zevksiz bir takı daha mı iyi olacak kendi seçti diye?erkeklerin yüzde 80 i 90 ı zevksizdir hediye konusunda.ama yemeğe götürebilir yerini kendi seçip.Düşünceli çocukmuş bence de.
Peki ama link atıp şunu alabilirsin demek garip geliyor bana. Benden direkt böyle bi şey bekliyor ben ona şunu al diyecem ve alacak. Düşünme zahmetinden kurtuluyo bir neviDüşünceli çocukmuş bence de.
kendisiyle konuşun o zaman.senin seçmeni istiyorummm deyin kibarca.mesela en son 10 gün önce kızıma hediye geldi bebek tokaları ve tarağı.getiren kişiyi çok seviyor ama işine yaramadı hediye etti arkadaşının kardeşine.ha bir de söylendi çocukPeki ama link atıp şunu alabilirsin demek garip geliyor bana. Benden direkt böyle bi şey bekliyor ben ona şunu al diyecem ve alacak. Düşünme zahmetinden kurtuluyo bir nevi
Konuştum tabii ki hatalı ben oldum alttan almamı bekliyorkendisiyle konuşun o zaman.senin seçmeni istiyorummm deyin kibarca.mesela en son 10 gün önce kızıma hediye geldi bebek tokaları ve tarağı.getiren kişiyi çok seviyor ama işine yaramadı hediye etti arkadaşının kardeşine.ha bir de söylendi çocukya böyle olursa gelen hediye ne olacak?
gülücüklü falan bir mesaj yazın yumuşar.bugün sevgililer günü ayol kırmayın birbirinizi.Konuştum tabii ki hatalı ben oldum alttan almamı bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?