Çok mu abartıyorum sizce?

lavitabella1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
1.012
1.200
133
Merhabaa kusura bakmayın deert edilecek bi şey değil burası daha aktif olduğu için yazıyorum.
7 aylık ilişkim var. Sevgilim doğum günüm için beğendiğin bi şryler var mı at bakalım demeye getirdi.
Bu işin usulü böyle değil ki hediye bu sorulmaz.
Yani bana şunu al bunu al diyemem ki çok saçma buldum Kolaya kaçmak bu ben böyle şeyleri sevmiyorum sonuçta hediye alırken karşımdakine sormıyorum o an beğenip alıyorum dedim.
Haklı mıyım sizcee siz ne düşünüyorsunuz?

ihtiyacınız olacak ya da beğeneceğiniz ürün olsun istemiş kötü mü yapmış?bu hayat pahalılığında işe yaramayan hediyeyi ben de kimseye almak istemezdim.al kenara at zamanı değil

İşe yarar, istediğiniz bir şeyi almak istemiş işte. Hoşunuza gitmediyse ille riske girsin kendi alsın diyorsanız bize burda yazdığınız gibi sevgilinizle iletişim kurup ona da söyleyin böyle böyle bu tavrın hoşuma gitmedi diye

Bazen ben de eşime istediklerimi direkt gosteririm, senin istediğin olsun der ama biz kaç senelik evliyiz. Sevgiliyken bana şunu al diye kimseye istek göndermedim. Yapan var ama ben rahatsiz oluyordum bilmiyorum kendisi düşünse daha iyi olur. Ben soylemezdim, sen seç derim.

Hediye seç et falan zor gelmiş, kibarlık ayağına sen beğendiğini seç demiş. Kötü niyetli olmayabilir ama öküzcene arkadaş.

İnce düşünmüş olabilir ya hani bi ihtiyacını karşılarım diye. Bence mevcut ekonomik koşullar için gayet makul bir şey demiş.
Herşey fahiş bir şekilde arttı. Bi kazak alayım beğenmezse dursun dolabında da diyemiyorsun ki kazaklar olmuş 200-300 TL.
Ama ben olsam anı biriktirmek isterim. Ne bileyim günübirlik bir şehire geziye gitmek veya mümkünse bir gece konaklamak. Çünkü birinin birine verebileceği en kıymetli şeyi zamanıdır
.
Sevgilimi doğum gününde yakın bir şehire götürmüştüm. Bizim için mükemmel bir anı olarak kaldı. Çok pahalı şeyler de aldım sonraki doğum günlerinde . Ama sorsam aklında kalan o olmuştur.

Tamam da ben birine sana ne alayım demeye getirmem ki olayı bilmiykurm ben çok garipsiyorum
siz olaya romantik bakıyorsunuz sürpriz olsun istiyorsunuz kendi araştırsın bulsun istiyorsunuz haklı olabilirsiniz ama adam da haklı.kaç yıllık eşim bana öyle saçma sapan hediyeler aldı ki hiçbirini kullanamadım.başkalarına verdim ya da bedavaya sattım.böyle olacağına sorarak zevkime göre alması daha iyi değil mi_beraber aldıklarımızı ise yıllardır kullanıyorum takı olsun saat olsunn.çocuğuma bile sorarım özel günlerde ne istediğinii

Düşünceli çocukmuş bence de.

Peki ama link atıp şunu alabilirsin demek garip geliyor bana. Benden direkt böyle bi şey bekliyor ben ona şunu al diyecem ve alacak. Düşünme zahmetinden kurtuluyo bir nevi
kendisiyle konuşun o zaman.senin seçmeni istiyorummm deyin kibarca.mesela en son 10 gün önce kızıma hediye geldi bebek tokaları ve tarağı.getiren kişiyi çok seviyor ama işine yaramadı hediye etti arkadaşının kardeşine.ha bir de söylendi çocuk ya böyle olursa gelen hediye ne olacak?

Hiç oralı olmasa,hediye almasa daha mı iyi?
O zamanda sevgilim doğum günümde bir hediye bile almadı diye konu açardın burada.
Benim erkek arkadaşımda doğum günümde bana ayakkabı aldı numarası olmayınca o zaman parasını vereyim ne beğeniyorsan kafana göre seç dedi.
Napayım şimdi çocuğa trip mi atayım bunun için?
Sende bu durumdan rahatsızsan "aşkım benim için düşünmen bile yeterli,gönlünden ne geçiyorsa onu al senin seçtiğin her şey benim için güzeldir" de geç.
Her şeyi de dert edinmeyin kendinize ya.
İşleri birazda idare etmeyi,trip atmadan,çaktırmadan karşınızdakini çekip çevirmeyi öğrenin.
Erkeklerin çoğu anlamaz zaten bu sürpriz,hediye işlerinden.

Konuştum tabii ki hatalı ben oldum alttan almamı bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…