- 19 Ocak 2022
- 385
- 705
- 18
- Konu Sahibi lavitabella1
-
Yapı meselesi ama keşke bana da sorsa eşim. Mesela ben hiç çiçek sevmem. Ayıcık falan sevmem. Kıyafet alınmasından hoşlanmam. Bir tantuni ısmarlasa daha iyi. Yiyemediğim hediyeleri sevmiyorum. Geçen patladım bana çiçek alma diyeMerhabaa kusura bakmayın deert edilecek bi şey değil burası daha aktif olduğu için yazıyorum.
7 aylık ilişkim var. Sevgilim doğum günüm için beğendiğin bi şryler var mı at bakalım demeye getirdi.
Bu işin usulü böyle değil ki hediye bu sorulmaz.
Yani bana şunu al bunu al diyemem ki çok saçma buldum Kolaya kaçmak bu ben böyle şeyleri sevmiyorum sonuçta hediye alırken karşımdakine sormıyorum o an beğenip alıyorum dedim.
Haklı mıyım sizcee siz ne düşünüyorsunuz?
aa cidden hediyeler isteniyor mu?Ben flortte hediyeye toptan karşıyım
Olaki ayrıldınız al hediyelerini ver hediyelerimi
Uğraş dur
Bi arkadaşıma tektaş yüzük hediye edilmişti ve ayrılık konuşmasında adam yüzüğünü istemişti :d burada da birçok konu okudum bununla ilgiliaa cidden hediyeler isteniyor mu?
Biraz hödükçe olmuş tavrı doğrusu. İnsan normal zamanda konuşulan şeylerden bile bir çıkarım yapabilir sevgilisinin zevkleri konusunda. 7 ayda illaki paylaşımlarınız olmuştur. Belkide zevkine güvenemediği için böyle bir yola girmiştirMerhabaa kusura bakmayın deert edilecek bi şey değil burası daha aktif olduğu için yazıyorum.
7 aylık ilişkim var. Sevgilim doğum günüm için beğendiğin bi şryler var mı at bakalım demeye getirdi.
Bu işin usulü böyle değil ki hediye bu sorulmaz.
Yani bana şunu al bunu al diyemem ki çok saçma buldum Kolaya kaçmak bu ben böyle şeyleri sevmiyorum sonuçta hediye alırken karşımdakine sormıyorum o an beğenip alıyorum dedim.
Haklı mıyım sizcee siz ne düşünüyorsunuz?
Ama yani link atmamı bekliyor ya fiyatı belli olan bir şey. Bana çok ters geliyır cidden sorguluyorum kendimi.Abartmışsınız bence
Bir de kadınların burda erkekler için sürekli öküz demesi çok rahatsız edici
Doğum gününüz 20 şubattan sonra di mi?
Kova olsaydınız hoşunuza bile gidebilirdi ama balık olmak böyle her şeye takılmayı,ince düşünce beklemeyi,olmayınca da çıt diye kırılmayi gerektirir
Siz abartmıyorsunuz,sadece balık kadinisiniz
Yooo,bence iğrenç bir şey. Dün uzaktaki manitimden mektup aldım, çok komik bir resim cizmis. Beni o kadar mutlu etti ki,çünkü düşünmüş - emek vermiş,benim için cizmis.Çok tatlısınızz önceliklee.Fiyatı belli olan bi şeyi şunu beğendim diye linkini atmam pek hoş değil ya sizcee?
Olabilir. bu tarz konularda insanlar farklı düşüncelerde olabilir. Söyleyin ona ben bu şekilde hediyeleşmekten hoşlanmıyorum diye. Anlayacaktır siziAma yani link atmamı bekliyor ya fiyatı belli olan bir şey. Bana çok ters geliyır cidden sorguluyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?