Çok mu abartıyorum sizce?

Yapı meselesi ama keşke bana da sorsa eşim. Mesela ben hiç çiçek sevmem. Ayıcık falan sevmem. Kıyafet alınmasından hoşlanmam. Bir tantuni ısmarlasa daha iyi. Yiyemediğim hediyeleri sevmiyorum. Geçen patladım bana çiçek alma diye

Gerçekten seçemiyordur. Ben de sorarım. Özenmediğimden değil tam aksi özendiğimden. Beğendiği bir şey olsun, işine yarasın diye düşündüğümden.

En sevdigim hediye sekli.
İflah olmaz bur anti romantik oldugumdan herhalde hic bekletmem direkt kendim secerim dogum gunumde sunu, evlilik yildonumunde bunu alirim diye onceden kafamda bile tasarlarim. Kafalar rahat mis gibi.

Bence ne alacagini bilmiyor yada siz onun kafasinda çok seçicisiniz aldigi hediyeyi begenmeyeceginizi düsunuyor

Beğenmeyeceğin birşey alsa mutlu olur musun? Olursan sıkıntı yok da mutlu olmazsan yüzün asılır. O an nasıl engel olacaksın ki. Duygu yüze yansıyor çünkü. 7 ayda nelerden hoşlanırsın nereden bilsin ki. Hadi bildi diyelim takı düşündü eee bununda tarzı var burasını nasıl tutturacak? Bu konuda birbirlerini tanımak eşlerin bile zamanını alıyor. Bu açıdan baktığımdan bozulacak birşey göremedim.

Ben de eşim bana surprız yapsın istemem cunku gider ihtiyacım olmayan bişey alır ya saklarm kalır bi kösede ya da zamanla atılır.oyuzden bana parasını ver ben kendim ne istiyorsam alayım derim oyle yaparız.sevgilşhken zevkini merak ettiğim için hediye alması hosuma giderdi ama artık evlendik tanıyorum biliyorum zevkini yine de kendim alıyorum.sorması güzel bence belki hediye işlerini beceremiyordur o yuzden hitiyacın olan vişeyi almak istemesi daha güzel

Yani ben daha dün kocama dolayli yoldan cicek aldirdim. Yani sorsa da fark etmez dusunmesi yeter. Ancak sorus sekline gore degisir. Muhtemelen sizi rahatsiz etmesinin sebebi sec bi hediye de alayim kurtulalim tarzi bi uslupla sorulmasi.

Doğum gününüz 20 şubattan sonra di mi?
Kova olsaydınız hoşunuza bile gidebilirdi ama balık olmak böyle her şeye takılmayı,ince düşünce beklemeyi,olmayınca da çıt diye kırılmayi gerektirir
Siz abartmıyorsunuz,sadece balık kadinisiniz

Eşimle sevgiliyken 14 şubat diye bana dünyanın en saçma kolye yüzük küpe setini almıştı.
Beyaz doldurma taş üzerinde kırmızı lale vardı siyah iplik ucuna kondurulmuş bir kolye ve parmakta hürrem yüzüğünden hallice büyük bir yüzük bizde o zaman yeniydik. Bence kendi hallerine kalmamaları daha iyi

Biraz hödükçe olmuş tavrı doğrusu. İnsan normal zamanda konuşulan şeylerden bile bir çıkarım yapabilir sevgilisinin zevkleri konusunda. 7 ayda illaki paylaşımlarınız olmuştur. Belkide zevkine güvenemediği için böyle bir yola girmiştir bilemedim. Sonuç olarak bu tavır sizi rahatsız ettiyse mutlaka hissettirin ona. Yoksa hep böyle gider. Hediye için adres göstermenizi bekler.

Abartmışsınız bence

Bir de kadınların burda erkekler için sürekli öküz demesi çok rahatsız edici

Çok tatlısınızz önceliklee.Fiyatı belli olan bi şeyi şunu beğendim diye linkini atmam pek hoş değil ya sizcee?

Çok tatlısınızz önceliklee.Fiyatı belli olan bi şeyi şunu beğendim diye linkini atmam pek hoş değil ya sizcee?
Yooo,bence iğrenç bir şey. Dün uzaktaki manitimden mektup aldım, çok komik bir resim cizmis. Beni o kadar mutlu etti ki,çünkü düşünmüş - emek vermiş,benim için cizmis.
Yani bana trendyoldan bin liralık hediye çeki yollasa mesela uyuz olurdum. Ya da 'ne istersin alayim' dese. "Benim senin alacağın şeye ihtiyacım mi var,hayvan herif" diye yükselirdim (hayvan herif kısmı içimden tabii ki).
Ama bu mantıklı bir tepki değil .
Neden?
Çünkü nikimde de yazıyor,ben bir yengec burcuyum:)) biz su gruplari emeği,düşünceyi seviyoruz.
Adam sadece daha düz birisi . Ve daha yenisiniz. Böyle şeylerden hoşlanmadığını,hediyeden ziyade hediye için harcanan zaman ve emeğe kıymet verdiğini acik acik soyle,bari seni bilsin bir daha yapmasın

Ama yani link atmamı bekliyor ya fiyatı belli olan bir şey. Bana çok ters geliyır cidden sorguluyorum kendimi.
Olabilir. bu tarz konularda insanlar farklı düşüncelerde olabilir. Söyleyin ona ben bu şekilde hediyeleşmekten hoşlanmıyorum diye. Anlayacaktır sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…