• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu abarttim

Bence haklısınız. Sonuçta bir plan yapılmış, hiçbir açıklama yapmadan direkt gidiyorum demesi düşüncesizlik. İnsan bir açıklama yapar en azından. Karşı tarafı bu kadar yok saymak da nedir böyle..

Onunlayken durakta iki dedeyle karşılaştık bizden yol tarifi istediler ve yaşlı adam eşinden haber vermeden eşinin fikrini Almadan hiçbir yere gitmediğini söyledi yanındaki yaşlı amcada onunla dalga geçmişti habersiz is Yapmaz diye o geldi aklıma ben mi yanlış yapıyorum abartiyor muyum bilemiyorum

Evet kendimi ifade edemiyorum ve haksız çıkıyorum

evet canım aslında haklı olan sensin bana danısmadan gıdemezsın gibi anlamıs yada oraya cekerek senı kendınle celıstırıyor dunya akıllısı işte... Bence sen hıc bozuntuya verme abartmadın merak etme sende mısılleme planı kur aynısını yasat :-)

Hesap sorar gibi tavır takıldığınız için haksız konuma düşmüşünüz. Kendinizi açıklayıp plan yaptık ya neden erkenden gittin bir durum mu var yoksa deseydiniz keşke. Olur ya erken gitmesini gerektirecek bir sebebi vardır diye...

İkiniz de abartmışsınız. Ne o sana her dakika rapor vermek zorunda ne de sen onun ergenus triplerini çekmek zorundasın. Memleketine giderken senden izin almasına gerek yok ama haber verebilirdi, geç haber vermiş. Plan yaptığınız için ayıp etmiş.

bence yanlış kelimeler burada kullandığınız ,fikrimi almadan gidiyorsun ,karar verip uyguluyorsun değil ,
siz direk hayırdır noldu yarın için plan yapmıştık,ani değişikliğin sebebi nedir ,bi durum mu var deseniz iyiydi ,
ayrıca ortada ciddi bir sebep yoksa böyle ani değişimleri olan insanı güvenilmez buluyorum ,
her an yarı yolda bırakırmış hissi oluşturdu bende

bence yanlış kelimeler burada kullandığınız ,fikrimi almadan gidiyorsun ,karar verip uyguluyorsun değil ,
siz direk hayırdır noldu yarın için plan yapmıştık,ani değişikliğin sebebi nedir ,bi durum mu var deseniz iyiydi ,
ayrıca ortada ciddi bir sebep yoksa böyle ani değişimleri olan insanı güvenilmez buluyorum ,
her an yarı yolda bırakırmış hissi oluşturdu bende

Sanki ailesinden uzaklastiriyorum hissi yaşattırdi bende de aslında iyi biri ama çok sık tartışıyoruz 3 aylık ilişkimiz ve son zamanlar tartışmalarımiz arttı ama genelde gönlümü hep almaya çalışır

Sanki ailesinden uzaklastiriyorum hissi yaşattırdi bende de aslında iyi biri ama çok sık tartışıyoruz 3 aylık ilişkimiz ve son zamanlar tartışmalarımiz arttı ama genelde gönlümü hep almaya çalışır
bence biraz sakin olup doğru kelimelerle yaklaşın ,
bugünde aa noldu acil bir durum mu var ailen iyiler mi .ömüzdeki hafta gidecektin hayırdır desen karşındakinin gerçek halini görürsün ,gönlünü almaktan bir gün yorulur o yüzden 3 ayda bile sık sık tartışmak normal değil

Disarida
bence biraz sakin olup doğru kelimelerle yaklaşın ,
bugünde aa noldu acil bir durum mu var ailen iyiler mi .ömüzdeki hafta gidecektin hayırdır desen karşındakinin gerçek halini görürsün ,gönlünü almaktan bir gün yorulur o yüzden 3 ayda bile sık sık tartışmak normal değil

Disaridaykende anlamadigim kafan almıyor mu diyerek sesini yukseltip kabalasiyor sonra kafan almaya bilir normal deyip gecistiriyor

Iliskiniz cok yeni ve sagliksiz bir iliski sanirim ve sizinki abartmak degil degerden totosu kalkan sevgilinize kirilmak verdiginiz degerin mukafati yok. Planimizi baska zamana ertelesek memlekete gitmem lazim canim gibi duzgun bir dille belirtse daha bir hoş olurmuş.

Disaridaykende anlamadigim kafan almıyor mu diyerek sesini yukseltip kabalasiyor sonra kafan almaya bilir normal deyip gecistiriyor

sen bence yol yakınken dön uslubu kıt heriff.. artı cok kıskanc kısıtlayıcı yapın varsa bu konuda kendıne hakım olmayı sogukkanlı olmayı öğrenmelisin sen sadece sevgılısısın hafiyesi değil aranızda saygı ve guven olmalı.

Back
X