• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu abarttim

Yapilan plandan sevgilinin haberi varsa tabi ki sanada soylemesi gerekirdi. Gokhandila soyle soyle plan yaptik ama ben erken gidicem memlekete plani baska bir zamana ertelesek gibi gönül alıcı bir sekilde yaklasabilirdi.

Ne o oyle yaptim olacak sen kim kopek der gibi konusmus. Ben olsam bende bozulurdum.

Çok iyi yapmış. Altıüstü sevgılısısın, evınız barkınız ayrı sana mı sorcaktı kendi evine gıderken.

Sevgilim bidahaki hafta memlekete gidicekti yarinda beraberdik hatta ada planı falan yaptık is cikisi bana mesaj atmış ben gece memlekete gidiyorum diye biraz bozuldum açıkçası sonra ben ona " benim fikrimi almadin sonuçta aniden karar verip uyguluyorsun bana danışmadan "dedim.
oda bana Farklı bir yere gitmiyorum ben Evime gidiyorum Ayrıca da ne zaman canım isterse giderim yani ne diye fikrini alacağım onu anlamadım dedi ben mi çok abarttim sizce?
istediğinde memlekete gitmekte özgür ama ortada bir plan varken size sadece ben gidiyorum demesi yanlış olmuş, sizde ona bana danışmadan gidiyorsun demek yerine plan yapmıştık hani beni ekmiş oluyorsun deseydiniz daha doğru olurmuş bence..

Bence abartmamışsın :D ben olsam ben de çok tepki verirdim. ha erkek kafasına göre de onun yaptığı mantıklı. geneli böyle zaten.. üstüne düşme ne hali varsa görsün :D

Ben abartılı bulmadım sonuçta sevgilin o senin ve bir plan var ortada.Ailesinin yanına gitmesi başka bir konu , planı umursamamasi bambaşka bir konu.Yani böylesi alakasız cevaplara ben olsam içimden cehennemin dibine git,dışımdan da tamam der ve sanırım daha sonra bunu acısını çıkarırdim.

Back
X