çok mu abarttım?

Evet birtakım şeyler öyle gerektirdi

Valla o birtakim seyler hata olmus o zaman.....
para konusunda haklisin ama demekki karsindaki adam henuz bunlarin inceligini dusunecek kadar olgunlasmamis demektir. Nisanlisinin borcunu odemek icin babasindan para istiyor hem sen icin hemde onun icin utanc verici birsey ama iste herne hikmetse o utanmamis isterken.
Isin zor senin bu nisanliyla...
Kv ve kp konusunda da haklisin ellerine koz vermemekte fayda var...

Evet biliyorum. Ama bende kırıldım biraz en azından beni sakinlestirebilirdi oda anlamak dinlemek yerine üstüme geldi
Yani tahmin yürütüyorum şimdi o niyetle bunu yaptıysa senden gördüğü sert karşılık zoruna gitmiş olsaydı o yüzden dedim ya sert çıkışmasaydın keşke diye

İzah ettim zaten. Ama dediğiniz gibi anlamadı. Yok ne kadar gururluymusum fln yok arayıp diyecekmiş göndermeyin ona para fln diye. Kırıldığım noktayı anlayamıyor
Tamam iyi göndermesinler zaten bir daha yapmaz en azından böyle birşey. Benim karakterim böyle evet gururluyum dersin geçersin fazla uzatma da ailesine de teşekkür edersin düşünmeniz bile yeter diye nişanlım beni yanlış anlamış ihtiyacım yok dersin

Valla o birtakim seyler hata olmus o zaman.....
para konusunda haklisin ama demekki karsindaki adam henuz bunlarin inceligini dusunecek kadar olgunlasmamis demektir. Nisanlisinin borcunu odemek icin babasindan para istiyor hem sen icin hemde onun icin utanc verici birsey ama iste herne hikmetse o utanmamis isterken.
Isin zor senin bu nisanliyla...
Kv ve kp konusunda da haklisin ellerine koz vermemekte fayda var...
Doğru söylüyorsunuz. En kötüsü de yaptığı şeyin bana ne hissettirdiğini ona anlatamıyorum. Suçlu olan ben oldum resmen.

Tamam iyi göndermesinler zaten bir daha yapmaz en azından böyle birşey. Benim karakterim böyle evet gururluyum dersin geçersin fazla uzatma da ailesine de teşekkür edersin düşünmeniz bile yeter diye nişanlım beni yanlış anlamış ihtiyacım yok dersin
Ailesine söyledim zaten istemiyorum fln diye. Ama bu çocuk beni deli ediyor hala anlamıyor beni

Çok yerinde bir yorum teşekkür ederim. Aramadan bana söylese ya da kendi isteyip bana gönderse bile anlarım. Ama başkasının benim borcumu ödemesi bilmiyorum rahatsız etti brni

evet kendine istesin madem çok yardım etmek istiyor
valla anlamsız buldum ben de

Abartmıyorsunuz. Kendi adına isteyip çaktırmadan size verse size dokunmazdı. Sonuçta karşısındaki sevdiği insanın kimse zor durumda kalmasını istemez. Ama anlattığınız bir sorunun 3. kişiler tarafından geri dönüş olması çok çok kötü. Belki sizin anne-babanız duysa bunu size daha da çok kızarlar. İnsanın birazcık karşısındaki insanın gururunu düşünmesi lazım bu konularda. Yani sizin ihtiyacınız olsa bana borç ver dersiniz. Onu da söylememişsiniz kendi kendine neden ailesini devreye sokuyor. Hele hele babası arayıp kızım hesap numaranı ver diyecek ben de olsam ortalığı yıkardım. Sanki bu, ileride yaşadığınız tüm sorunları KV den duyabileceğinizin bir işareti gibi geldi bana.

Ailesine söyledim zaten istemiyorum fln diye. Ama bu çocuk beni deli ediyor hala anlamıyor beni

Ay aman anlamazsa anlamasın. Onu ikna etmeye çalışarak enerjinizi daha fazla harcamayın. Kendinizi geri çekin. Sessiz kalın. Açıklama yapmayın, uzatmaya çalışırsa kısa ve öz "yaptığın harekete çok kırıldım, daha sonra kendimi anlatmaya çalıştıkça beni anlamamana çok üzüldüm" diyin başka da açıklana yapmayın. Tartışmayın, konuşmayın. O sizden özür dileyene kadar uzak durun. İşim var diyin görüşmeyin. Kendi sakinleşsin, kendi düşünsün. Zaten çözmeniz gereken maddi sorunlarınız varken bir de çocuk gibi onunla mı uğraşacaksınız.

Abartmıyorsunuz. Kendi adına isteyip çaktırmadan size verse size dokunmazdı. Sonuçta karşısındaki sevdiği insanın kimse zor durumda kalmasını istemez. Ama anlattığınız bir sorunun 3. kişiler tarafından geri dönüş olması çok çok kötü. Belki sizin anne-babanız duysa bunu size daha da çok kızarlar. İnsanın birazcık karşısındaki insanın gururunu düşünmesi lazım bu konularda. Yani sizin ihtiyacınız olsa bana borç ver dersiniz. Onu da söylememişsiniz kendi kendine neden ailesini devreye sokuyor. Hele hele babası arayıp kızım hesap numaranı ver diyecek ben de olsam ortalığı yıkardım. Sanki bu, ileride yaşadığınız tüm sorunları KV den duyabileceğinizin bir işareti gibi geldi bana.
Valla aynen. Zaten burda o kadar çok onu okuyoruz li kimseye güvenilmez bunu iyi idrak etmek lazım. Ailem duysa tabi kızar ne alaka onlar senin borcunu ödeyecek derler. Mantık işte. Benim yerime kendini koysa anlar ama o da zor

Back
X