Çok mu acele ediyorum ? :(

Svartbabe

Senin o pıt pıt atan kalbini yirim ❤
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
3.088
2.884
133
Kızlar yaklaşık dôrt aydır evliyim. Eşimle inişli çıkışlı zamanlarımız oldu. İlk ay çok zorlandım ama şimdilerde herşey daha bi rayına oturuyor. Ve ben dört aydır dogum kontrol hapı kullaniyorum. Daha 21 yaşındayım çok erken gibi geliyor çocuk için.. Ama bi yandan da çok hevesleniyorum dogum kontrol hapıda çok dokundi bana sivilce, baş agrısı, migde bulantısı gibi şeyler. Eşimde çok istiyor çocuk bende çok hevesliyim ama korkuyorum. Sizce erken mi daha beklemelimiyim?
 
Tabi erkeeen evliligin otursub suan cicim dedikleri takriben 1 yil civari surecek aylardasinnn taadini cikarr
 
Bence biraz daha bekle canım. Birbirinize uyum sağlama evresine girmişsiniz ama çocuk sahibi olmaya karar vermek inan daha başka birşey. Ben bile diyorum acaba acelemi ettim diye. Yaşım 29 bu arada.
Hap ben de kullanamadım, geri çekilme yöntemi ve kondomla devam ettik
 
Daha evliliğinizin başındasınız evliliğe iyice alışın sicak yuvasinizi tam kurun sonra çocugunuzu davet edersiniz hem siz hazir olursunuz hem de cocugunuz daha kuvvetli baglanmis bi ailenin arasina gelmis olur su an erken :))
 
evet çok acele ediyorsun.. hem evliliğin yeni hem yaşın küçük.. biraz birbirinize zaman tanıyın evliliğin tadını çıkarın.. çocuk çok güzel ama bütün hayatını değiştirir.. daha evliliğin ne olduğunu anlamadan başka bir dünya içinde bulursun kendini..
 
Eişm cok istiyor arkadaşlarinin cogunun cocugu var . Hep başkalarının çocuklarınımı sevicez diyor bir nevi beni ikna etme lafları :) bi şekilde nisan ayına kadar bekleyelim dedim ikna ettim. Ama bu hapın bana yaptığı etkileri gorunce kesinlikle bu ay son daha kullanamazsn dedi. Kondomuda kabul etmiyor kullanman ben onu ddiyor ben dikkat ederim diyor ama o da riskli. Kesinlikle benim bildigim bi zamanda olsun kazayla flan olmasini istemiyorum.
 

doğum kontrol hapınızı değiştirin.. bu arada bir laf vardır en güzel çocuk başkasının çocuğu seversin seversin hopp annesinin kucağına verirsin:))
 
erken olup olmaması aslında tamamen eşinle senın hazır olup olmamana baglı.

İşte ondan bende emin degilim. Bazen cok hevesleniyorum. Bazen diyorum ben bunun altından kalkabilir miyim tanışma yıldönümümzde çocuk kıyafeti almış kızımıza aldım diyor
 
eşin cocuk ıstedıgı için kabul etmıyor sanırım.
yoksa cocuk olduktan sonra sen yıne hap ile mı korunacaksın yani?
sonucta hapın sana etkılerı var. eşinin işine gelmedıgı için bahane edıyor onu
 
İşte ondan bende emin degilim. Bazen cok hevesleniyorum. Bazen diyorum ben bunun altından kalkabilir miyim tanışma yıldönümümzde çocuk kıyafeti almış kızımıza aldım diyor
senınkı baya abartmıs olayı :=)
kararsızsan bu konuda dedıgın gibi nisana kadar bekle
o zamana kadar kafanda net bişiler olusur
 

Yok hapı gercekten bana zararı oldugu için istemiyor. Çünku bu ay vucudumun kabardgnı gordu migde bulantisindan ne hale geldigimi gordu bi gece hastaneye kaldiracakti beni neredeyse. Ben kabul etmeden cocugu kendiside cesaret edemez.
 
yok ben kondom için dedım :=)
sen tasıyacaksın sonucta, eşine biraz daha beklemesını düzgün şekilde anlat.
 



Simdi dogum kontrol hapi yan etki yapiyor diye birakip cocuk mu yapacaksin sen, tee Allahim dalga mi geciyorsun ya, git doktoruna danis baska bir dogum kontrol yontemi onersin madem hap dokunuyorsa.
Erkek ister tabi cocuk kendi dogurup buyutmeyecegi icin. Daha yasin 21 sen cocuk sayilirsin simdi baslarsa 2-3 diye devam eder once bir evliligi ogren bir esini tani daha olmus surda 4 aylik evlilik kedin yazmissin inisli cikisliyiz yeni oturttuk diye hele bir 1-2 seneniz gecsin ne aceleniz var cocuk icin.
 
yok ben kondom için dedım :=)
sen tasıyacaksın sonucta, eşine biraz daha beklemesını düzgün şekilde anlat.

He kondomu kabullenemiyor teklif ederken lafı agzıma tıkadı ben onu asla kullanmam geri çekilirim dedi. Evet hapım iki gun sonra bitiyor anlatmam gerekicek. En iyisi hapimida degiştiriyim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…