Eişm cok istiyor arkadaşlarinin cogunun cocugu var . Hep başkalarının çocuklarınımı sevicez diyor bir nevi beni ikna etme lafları :) bi şekilde nisan ayına kadar bekleyelim dedim ikna ettim. Ama bu hapın bana yaptığı etkileri gorunce kesinlikle bu ay son daha kullanamazsn dedi. Kondomuda kabul etmiyor kullanman ben onu ddiyorben dikkat ederim diyor ama o da riskli. Kesinlikle benim bildigim bi zamanda olsun kazayla flan olmasini istemiyorum.
erken olup olmaması aslında tamamen eşinle senın hazır olup olmamana baglı.
eşin cocuk ıstedıgı için kabul etmıyor sanırım.Eişm cok istiyor arkadaşlarinin cogunun cocugu var . Hep başkalarının çocuklarınımı sevicez diyor bir nevi beni ikna etme lafları :) bi şekilde nisan ayına kadar bekleyelim dedim ikna ettim. Ama bu hapın bana yaptığı etkileri gorunce kesinlikle bu ay son daha kullanamazsn dedi. Kondomuda kabul etmiyor kullanman ben onu ddiyorben dikkat ederim diyor ama o da riskli. Kesinlikle benim bildigim bi zamanda olsun kazayla flan olmasini istemiyorum.
doğum kontrol hapınızı değiştirin.. bu arada bir laf vardır en güzel çocuk başkasının çocuğu seversin seversin hopp annesinin kucağına verirsin:))
senınkı baya abartmıs olayı :=)İşte ondan bende emin degilim. Bazen cok hevesleniyorum. Bazen diyorum ben bunun altından kalkabilir miyimtanışma yıldönümümzde çocuk kıyafeti almış kızımıza aldım diyor
eşin cocuk ıstedıgı için kabul etmıyor sanırım.
yoksa cocuk olduktan sonra sen yıne hap ile mı korunacaksın yani?
sonucta hapın sana etkılerı var. eşinin işine gelmedıgı için bahane edıyor onu
senınkı baya abartmıs olayı :=)
kararsızsan bu konuda dedıgın gibi nisana kadar bekle
o zamana kadar kafanda net bişiler olusur
yok ben kondom için dedım :=)Yok hapı gercekten bana zararı oldugu için istemiyor. Çünku bu ay vucudumun kabardgnı gordu migde bulantisindan ne hale geldigimi gordu bi gece hastaneye kaldiracakti beni neredeyse. Ben kabul etmeden cocugu kendiside cesaret edemez.
Kızlar yaklaşık dôrt aydır evliyim. Eşimle inişli çıkışlı zamanlarımız oldu. İlk ay çok zorlandım ama şimdilerde herşey daha bi rayına oturuyor. Ve ben dört aydır dogum kontrol hapı kullaniyorum. Daha 21 yaşındayım çok erken gibi geliyor çocuk için.. Ama bi yandan da çok hevesleniyorumdogum kontrol hapıda çok dokundi bana sivilce, baş agrısı, migde bulantısı gibi şeyler. Eşimde çok istiyor çocuk bende çok hevesliyim ama korkuyorum. Sizce erken mi daha beklemelimiyim?
yok ben kondom için dedım :=)
sen tasıyacaksın sonucta, eşine biraz daha beklemesını düzgün şekilde anlat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?