Çok mu acele ediyorum ? :(

He kondomu kabullenemiyor teklif ederken lafı agzıma tıkadı ben onu asla kullanmam geri çekilirim dedi. Evet hapım iki gun sonra bitiyor anlatmam gerekicek. En iyisi hapimida degiştiriyim
geri çekilme yöntemıyle hamıle kalan cok kişi var.
hayırlısı olsun

Tabikide sadece dokundugu icin degil. Bende cok hevesleniyorum. Ama hevesim anlıkmıdır ondan korkuyorum. Bu yuzden onu da dile getirdim. O yuzden çocuk yapacak olsam buraya konu açmazdım zaten. Burdakilerin fikirlerini almak her zaman iyi geliyor bana. İyi ve kötü yorum fark etmez :)

aman ha henuz 21 desın.ben senın gbı dusundum 4 ayda korunmayı bıraktım hemen gebe kaldım...ustelık ben 27 yasındaydım ama meger cok erkenmıs...annelık dunyanın en guzel ama en zor seyı...kadın olmadan anne oluyoruz sonra...evlılığın tadını cıkart once....çoçujklada gezersın dıyenlere aldırma..tabıkı gezersın ama uyku saatı mama saatı herseyın ona göre ayarlanır...anne oluyorsun artık butun oncelığın evlat oluyo doğal olarak....buna 21 yasında hazır olmak bence mumkun degıl

Hii dikkat eder kesin eder!! Varya eline alacaksin koca bir sopa dayaktan gecireceksin soyle diyen adamlari, bakin hic siddet yanlisi degilim ama su adamlar hak ediyor. Kullanmazmis mis niye onunki altindanmiymis kullananlarinkinden ne fazlasi varmis. Sirf beyefendi azicik rahati bozulacak zevki azalacak diye keyfinden odun vermiyor, siz orda korunacagim diye hasta oluyorsunuz. Ayrica hap bile kullansaniz bunun cinsel yolla bulasan hastaligi var ne bileyim en basitinden mantari var yani. Cok bencil bu erkekler cok.

ne kadar dogru soylediniz , KADIN olmadan anne oluyoruz diye, surda sayfalarca cinsel sorunlu insanlar yaziyor dertlerini bunu sebebide evlenene kadar kadin oldugumuzun farkina varmadigimiz bedenimizi kendimize bile yasakladigimiz icin. Daha yasin 21 once kendini tani bedenini tani esini tani evliligi tani gencsin sagliklisin aceleye gerek yokki. Esin kac yasindaki hep baskasinin cocugunu mu sevecegiz pozlari kesiyor sana duyanda 35-40 oldu sanar.

Haklısınız. 23 yaşında :) erkekler kendilerini düşünüyolar nasıl olsa yedi yirmidört ilgilenicek biri var. :)

burda bı arkadasım soylemıştı o lafı bana...ben dınlemedım meger cok haklıymış
ayrıca erkekler hep oyle kandırıyo bıızı ama anne olmak baska baba olmak baska....annelık bence kadını 10 yas yaslandırıyo ruhen....babalara hayat daha kolay kım ne derse desın

Haklısınız bana kalsa iki üç yil dusunmuyordum. Ama bu ara bi heveslendim. Tabi kısa sürelik bi heves içinde olmaz . çok buyuk sorumluluk

Haklısınız bana kalsa iki üç yil dusunmuyordum. Ama bu ara bi heveslendim. Tabi kısa sürelik bi heves içinde olmaz . çok buyuk sorumluluk

düşünme çok gencsın en az 2-3 sene bekle....anne oldugunda bu dedıklerımı hatırlarsın....dunyanın en guzel ama en zor duygusunu .....

Ben bir anda birçok değişikliği kaldıramazdım.

Durumlara teker teker alışmalıyım.

Siz "Ben bütün sorumlulukların üstesinden gelebilirim." diyorsanız ona göre karar verirsiniz.

Ama şu o korunmaz şımarıklığı yaptırmayın eşinize.
Bencillik, başka bir şey değil.

çok acele ediyorsun. daha çok gençsin.
biraz daha evliliğin oturmasına ve büyümene zaman ver.

condom ile korunsun eşin, senin bünyen diğerlerinden etkileniyorsa.

Bence evliliğinizin tadını çıkarın bak bizim 3,5 yıl oldu hala doyamadık bırbırımıze :))

Yaslar 40 kusur olmadigi surece en az 1 yil beklenmesi taraftariyim. En azindan birbirini tanimak, evliligi oturtmak icin zaman vermek lazim.

Daha çok gençsin yapma bence. Şikayet etmiyorum ama; 2aylık bebeğim var. 2ayda ömrümden 5yıl gitti. Ye iç gez eğlen birbirinize alışın. Birkaç yıl sonra düşün bence.

Ever bende ona takildim. Dogum kontrol hapi yan etki yapiyor diye cocuk dusunuyorlar. Sanki bebek olduktan sonra hamile kalinamiyor saniyor konu sahibi. Tuplermi baglaniyor kendiginden? Noluyor? Spermmi bitiyor?
Cocuk dogduktan snra yine baslanilmasi gerek korunmaya. Ayrica hatta kondoma bu kadar soguk baktigi icinde tek care cocuk dusunuyor konu sahibi. Oysaki hamileyken uzerine tekrar hamile kalma olasiligida var. Yani hamilelikte dahil, o kondom kullanilicak. Bi tandigimin ablasi ve abisi 3 ay arayla dogdular. Kondom kullanilmasi sart, kacis yok oylede boylede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…