geri çekilme yöntemıyle hamıle kalan cok kişi var.He kondomu kabullenemiyor teklif ederken lafı agzıma tıkadı ben onu asla kullanmam geri çekilirim dedi. Evet hapım iki gun sonra bitiyor anlatmam gerekicek. En iyisi hapimida degiştiriyim
Simdi dogum kontrol hapi yan etki yapiyor diye birakip cocuk mu yapacaksin sen, tee Allahim dalga mi geciyorsun ya, git doktoruna danis baska bir dogum kontrol yontemi onersin madem hap dokunuyorsa.
Erkek ister tabi cocuk kendi dogurup buyutmeyecegi icin. Daha yasin 21 sen cocuk sayilirsin simdi baslarsa 2-3 diye devam eder once bir evliligi ogren bir esini tani daha olmus surda 4 aylik evlilik kedin yazmissin inisli cikisliyiz yeni oturttuk diye hele bir 1-2 seneniz gecsin ne aceleniz var cocuk icin.
Kızlar yaklaşık dôrt aydır evliyim. Eşimle inişli çıkışlı zamanlarımız oldu. İlk ay çok zorlandım ama şimdilerde herşey daha bi rayına oturuyor. Ve ben dört aydır dogum kontrol hapı kullaniyorum. Daha 21 yaşındayım çok erken gibi geliyor çocuk için.. Ama bi yandan da çok hevesleniyorumdogum kontrol hapıda çok dokundi bana sivilce, baş agrısı, migde bulantısı gibi şeyler. Eşimde çok istiyor çocuk bende çok hevesliyim ama korkuyorum. Sizce erken mi daha beklemelimiyim?
Eişm cok istiyor arkadaşlarinin cogunun cocugu var . Hep başkalarının çocuklarınımı sevicez diyor bir nevi beni ikna etme lafları :) bi şekilde nisan ayına kadar bekleyelim dedim ikna ettim. Ama bu hapın bana yaptığı etkileri gorunce kesinlikle bu ay son daha kullanamazsn dedi. Kondomuda kabul etmiyor kullanman ben onu ddiyorben dikkat ederim diyor ama o da riskli. Kesinlikle benim bildigim bi zamanda olsun kazayla flan olmasini istemiyorum.
aman ha henuz 21 desın.ben senın gbı dusundum 4 ayda korunmayı bıraktım hemen gebe kaldım...ustelık ben 27 yasındaydım ama meger cok erkenmıs...annelık dunyanın en guzel ama en zor seyı...kadın olmadan anne oluyoruz sonra...evlılığın tadını cıkart once....çoçujklada gezersın dıyenlere aldırma..tabıkı gezersın ama uyku saatı mama saatı herseyın ona göre ayarlanır...anne oluyorsun artık butun oncelığın evlat oluyo doğal olarak....buna 21 yasında hazır olmak bence mumkun degıl
Hepsinin içeri aynı degil mi?
Orasi oyle valla
ne kadar dogru soylediniz , KADIN olmadan anne oluyoruz diye, surda sayfalarca cinsel sorunlu insanlar yaziyor dertlerini bunu sebebide evlenene kadar kadin oldugumuzun farkina varmadigimiz bedenimizi kendimize bile yasakladigimiz icin. Daha yasin 21 once kendini tani bedenini tani esini tani evliligi tani gencsin sagliklisin aceleye gerek yokki. Esin kac yasindaki hep baskasinin cocugunu mu sevecegiz pozlari kesiyor sana duyanda 35-40 oldu sanar.
ne kadar dogru soylediniz , KADIN olmadan anne oluyoruz diye, surda sayfalarca cinsel sorunlu insanlar yaziyor dertlerini bunu sebebide evlenene kadar kadin oldugumuzun farkina varmadigimiz bedenimizi kendimize bile yasakladigimiz icin. Daha yasin 21 once kendini tani bedenini tani esini tani evliligi tani gencsin sagliklisin aceleye gerek yokki. Esin kac yasindaki hep baskasinin cocugunu mu sevecegiz pozlari kesiyor sana duyanda 35-40 oldu sanar.
burda bı arkadasım soylemıştı o lafı bana...ben dınlemedım meger cok haklıymış
ayrıca erkekler hep oyle kandırıyo bıızı ama anne olmak baska baba olmak baska....annelık bence kadını 10 yas yaslandırıyo ruhen....babalara hayat daha kolay kım ne derse desın
Haklısınız bana kalsa iki üç yil dusunmuyordum. Ama bu ara bi heveslendim. Tabi kısa sürelik bi heves içinde olmaz . çok buyuk sorumluluk
düşünme çok gencsın en az 2-3 sene bekle....anne oldugunda bu dedıklerımı hatırlarsın....dunyanın en guzel ama en zor duygusunu .....
daha evliliğin oturmadan ne çocuğu yahu.. daha dur cicim ayındasın. s*çım ayı var daha bunun.
Simdi dogum kontrol hapi yan etki yapiyor diye birakip cocuk mu yapacaksin sen, tee Allahim dalga mi geciyorsun ya, git doktoruna danis baska bir dogum kontrol yontemi onersin madem hap dokunuyorsa.
Erkek ister tabi cocuk kendi dogurup buyutmeyecegi icin. Daha yasin 21 sen cocuk sayilirsin simdi baslarsa 2-3 diye devam eder once bir evliligi ogren bir esini tani daha olmus surda 4 aylik evlilik kedin yazmissin inisli cikisliyiz yeni oturttuk diye hele bir 1-2 seneniz gecsin ne aceleniz var cocuk icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?