Çok mu bağnazım ??

eski salona çağırıp burdan uzak tutmaya çalışması banada bi tuhaf geldi, bişeyler saklıyor olabilirmi? ozaman ortanı düzgün bir salon ayarlasın beraber gidin ama öncedem çağırıp buraya çağırması benide irite etti.
Evet beni de etti ondan cıldırdım zaten . İlk başta misafir olarak bile gelemeyeceğimi söyledi olarak algılamıstım . Zaten kaydolma niyetim yok bu arada. Misafir olarak gel deyince dün rahatladım . İstediğim buydu . Gelemezsin diye diretseydi bitecekti

Abla niye kızdın şimdi dkdkdld bu konuyu karara bağlamayı bekledim kendisiyle konuştum . Bu konuda huzursuzluk cıkardıgım için bıktığını yıllardır spor yaptığını amacının spor olduğunu vs klasik konuştu konuştu . Bende bana hikaye anlatmamasını neden misafir olarak giremediğimi sordum , ısrarla girme diyeceksen ayrılmak istiyorum demek ki benimle görünmek istemiyorsun dedim . O da temelli kayıt olup düzenli olarak gelmemi istemediğini kız arkadaşının squat yaparken başka erkeklere görünmesini istemediğini ama misafir olarak istediğim zaman gelebileceğimi söyledi . Bende temelli zaten istemiyorum misafir olarak istediğimde geleceksem ok dedim . Konu inada bindiği için böyle süngere döndü . Bir şey inada binince ölse yapmıyor

Kendisi başkasının karisini nişanlaisinı squat yaparken gorüyor, o nasıl olacak🙄🙄🙄bu cok dindar! erkeklere göre kendilerine her sey mubah, dini vecibelerin hepsi kadınların omuzlarında🙄🙄🙄

Evet beni de etti ondan cıldırdım zaten . İlk başta misafir olarak bile gelemeyeceğimi söyledi olarak algılamıstım . Zaten kaydolma niyetim yok bu arada. Misafir olarak gel deyince dün rahatladım . İstediğim buydu . Gelemezsin diye diretseydi bitecekti
En tenha zamanda 1 saatliğine götürüp sonradan o kimdi diye soran olursa kuzenim diyecek bir hava sezdim sevgilinden

Senin dötüne bakacaklarını düşünüyorsa ortam o şekil bi ortamsa kendisi de o salona gitmemeli. Ne çirkin bir çifte standart.

Sen de saf mısın nesin bundan başkasını bulamayacağını mı düşünüyorsun anlamadım

Kendisi başkasının karisini nişanlaisinı squat yaparken gorüyor, o nasıl olacak🙄🙄🙄bu cok dindar! erkeklere göre kendilerine her sey mubah, dini vecibelerin hepsi kadınların omuzlarında🙄🙄🙄
Kendisi o kadar dindar değil .
En tenha zamanda 1 saatliğine götürüp sonradan o kimdi diye soran olursa kuzenim diyecek bir hava sezdim sevgilinden

Senin dötüne bakacaklarını düşünüyorsa ortam o şekil bi ortamsa kendisi de o salona gitmemeli. Ne çirkin bir çifte standart.

Sen de saf mısın nesin bundan başkasını bulamayacağını mı düşünüyorsun anlamadım
yok yemezler en tenha saatte değil iş çıkışı gideceğim . Ben dün ayrılmak istediğimi de söyledim . Sevgi hissediyorum ama yemezler salak yerine konulamam

Tamam ama taviz vermiş gibi davranıyor. "Bu iş inada binseydi asla izin vermezdim amaaa senin hatrın için misafir olarak gelmene ses etmiyorum." Durumu olmuş. İnsanların sınırları olabilir ama inatçılık bir sınır değildir. İnsanlar sevdikleri için imkan yaratır.

Tamam ama taviz vermiş gibi davranıyor. "Bu iş inada binseydi asla izin vermezdim amaaa senin hatrın için misafir olarak gelmene ses etmiyorum." Durumu olmuş. İnsanların sınırları olabilir ama inatçılık bir sınır değildir. İnsanlar sevdikleri için imkan yaratır.
Evet geçen hafta bu konudan kavga ettik . Salona yazılmak istediğimi söyledim diye ettik . Üç aydır başka bi salonda spor yaptım sadece kadınlar vardı . Niye orayı bırakıp buraya geleceksin vücut yaptın göstermek mi istiyorsun vs neler neler manipüle etmeye çalıştı resmen bundan dolayı . Sen beni göstermek istemiyorsun misafir olarak gelecegim , buna yok diyorsan devam edemicem senle dedim. Misafir gelmene bisi demiyorum benim karıyla kızla işin yoka bağladı . Aslında içten içe sadece spor yaptığını ( çünkü manyak derece de spora düşkün yedigine içtiğine dikkat eder vs ) biliyorum . Başkasına bakacağından değil de ben dümdüz görünmek görmek istediğim için gitmek istiyorum . Ama ısrarla karsı çıkması beni geriyor çifte standart resmen .

Niye orayı bırakıp buraya geleceksin vücut yaptın göstermek mi istiyorsun
Bu ne kadar iğrenç bir cümle bir insan birlikte olduğu kişiye nasıl böyle bir şey diyebilir. Kendisine göre "spor yapıp vücudun sergilendiği yerde" kendi de bulunmasın o zaman

Kendisi o kadar dindar değil .
Kendi dindar, tutucu falan değilse ve siz de hassasiyetinizle uyumlu giyiniyorsanız, sevgilinizin sizi squad yaparken başkalarından sakınma mevzusu çok saçma. Hani kendisi de tutucu olur, davranışları da tabi ki bu düşüncesiyle uyumlu olur o zaman anlaşılabilir olurdu belki ama şu an hiç tutarlı değil.

Kendi dindar, tutucu falan değilse ve siz de hassasiyetinizle uyumlu giyiniyorsanız, sevgilinizin sizi squad yaparken başkalarından sakınma mevzusu çok saçma. Hani kendisi de tutucu olur, davranışları da tabi ki bu düşüncesiyle uyumlu olur o zaman anlaşılabilir olurdu belki ama şu an hiç tutarlı değil.
Evet tutarlı değil . Normalde çok kıskanç biri de değil . O yüzden inanmadım zaten . Sen temelli yazılırsan rahat edemem falan dedi . Ama dün tamam gel cümlesini kurmamış olsaydı suan bi ilişkisi olmayacaktı . O yuzden en kısa zamanda gideceğim bakalım dediği gibi erkekler rahatsız ediyor muymuş görelim dkdkdl

Vay be açtıgım konudaki salaklıklarımı okuyorum da müthiş ya dndkdkd aynı kişi iş yerinin yemekhanesinde öğle yemeği yememi de istemedi şimdi sorulara hazır değilim gelme dedi ahahahaha bir yıllık ilişki :))

İşte bende bunu yediremiyorum . Kendisi böyle göt göbek meydanda kızların olduğu yere gidebiliyor sorun yok ben rahatsız olamam . Ama ben gidemem çünkü bana bakarlar . Aw zaten kapalıyım nereme bakacaklar . Sorun başka bisi çünkü
Aynen
İkinizin de dininize göre böyle salonlara gitmemeniz lazım
Onun da gitmesine engel ol
Belli ki kızları kesiyor zaten

Vay be açtıgım konudaki salaklıklarımı okuyorum da müthiş ya dndkdkd aynı kişi iş yerinin yemekhanesinde öğle yemeği yememi de istemedi şimdi sorulara hazır değilim gelme dedi ahahahaha bir yıllık ilişki :))
Oooo
Senden utanıyor ve seni saklıyor

sadece erkeklere hizmet veren bir salon varsa ve erkek arkadaşın orayı değil de karma olanı tercih ediyorsa haklısın. Benim çevremde böyle bir yer yok. (Yazmıştım ama yorumlara baktım da konunun bayağı öncesi varmış)

Back
X