Çok mu bağnazım ??

Ben kontrol edemem . Buna harcayacak eforum yok . Tahammül etmek de peşine düşmek de istemiyorum. İş yerinin Antalya’da bi programı olacak ona gitmek için kıçını yırtıyor ekip de arana mesafe koy dediğim kızda var onu da bugün tesadüfen öğreniyorum . Bunlardan bıktım artık . Sorun bende mi diye düşünüp duruyorum
Evet? Niye devam ediyorsun bu ilişkiye canla başla?

Son düzenleme:
Evet konu bencede beni kıskanması falan değil asla inanmıyorum . İki ihtimal var ya Kendi kompleks yapıyor kendisinden daha yapılı herifler var diye , tribe giriyor . Onların içinde olmamı istemiyor . Ya da kondurmak istemediğim ama her dediğime karşılım olarak gelmeyeceksin diye yanıt vermesine sebep olan benimle görünmek istemiyor olusu . Daha öncede salondan arkadaşı oluyordu . Manita falan yapmamış zaten uzun ilişkisi vardı. Ama bu arkadaş olayından bile tiksineceğimi adı gibi biliyor . Ortamını bozmamı istemiyor. Bu iki seçenekten birisi . Ben karar verdim konuşacağım . Israrlı bir şekilde gelmeyeceksin derse ayrılacağım
ya da kıskançlık, takip ve sıkıştırmalarından bıktı, rahatça spor yapmak istediği için gitmeni istemiyor, bu da bir büyük ihtimal.

biseyler karıstırıyor net. ozellikle sana gelme demesi falan? insan sevdigiyle aktivite olsun diye yapar. hem onun yanında kim bakcakmıs sana. keyfi bozulmasin diye de demek sacmalık sacmalıklkkl

Aslında biraz zorbalanmak için konu açıyorum . Ben mi abartıyorum bazı şeyleri normali mi bu gerçekten bilmiyorum. Erkek arkadasım meşhur bi spor salonuna başladı adını yazmayım şimdi . Önceden de gidiyordu spor geçmişi var ama bu kadar takmazdım . Salonuna çıkısa giderdim bazen oraya da kız gelirdi ama işte iki üç tane falan . Yıllardır spor yapan biri düzgünce sporunu yapar çıkar . Şimdi bu yeni başladığı salona gittim içeri girmedim kapı önünde çıkmasını bekledim, bana çok kız yok falan demişti ama mübarek ben beklerken Çifter Çifter bir sürü kız girdi . Tribe girdim haliyle . Neyse asıl sorun şu ki bende spor yapıyorum ama sadece kadınların gittiği bi salonda . Kendi kendime içime dert olacağına bende onun salonuna gideyim dedim . Bu fikri ona açtıgımda şiddetle karşı cıktı . Olmaz ortamı güzel değil bir sürü erkek ve tipler kötü . Kimseyi tanımıyorum biri bakacak rahatsız olacağım vs demeye başladı .( kapalıyım )Eski salonundayken gel benimle spora başla burada falan derdi oysa dndkdkd bu tepkisini anlayamadım . O zaman misafir geleyim dedim ona da başta karşı çıktı daha sonra Haftasonu sabah en tenha saatte tamam dedi . Bunlar beni çok irrite etti açıkçası ve takıyorum kafaya . Ne düşünüyorsunuz
Kendisi kadınlara bakıyor. Hatta belki flört ediyor ve . Muhtemelen de sevgilisi olduğunu söylemiyordur. Bir işler ceviriyir net özetle

kıskanç ve özgüvensiz misin bir çok spor salonundan iyi imkanları fiyatına göre senelerdir üyeyim yapıyor musunuz çift olarak spor
Ayrı yapıyoruz ben sadece kadın salonuna gidiyorum o da farklı ilçede karma salonda. Aslında benim demek istediğim şuydu büyükşehirdeyiz yani elinin altında birçok salon varken illa oraya gideceğim derse benim için sorun olur. Ha ama her salonu deneyip hiçbirinden memnun kalmamıştır o zaman sorun yok. Bana bu sınırı çizdiren sosyal medyada gördüğüm algıydı bir de bir akrabam üyelik aldı, çalıştığı için hep mesai sonrası gidiyordu ve her makinede dklarca beklemekten sıkılmış dayanamayıp bıraktı üyeliği boşa gitti. Elbette adı sanı olan bir yer imkanları çok çok daha iyidir makineleri daha gelişmiştir vs ona lafım yok, kendi halinde spor yapanlara da asla lafım değildi. Sadece bana mantıksız geliyor bu kadar insan akışı olan bir salon. Bir kadın olarak tercih edeceğim bir yer değil sevgilimle gitsek bile

Bizim ülkede de din sadece kadınlar içinmiş gibi. Erkeğin de uyması gereken kurallar var. Kadının kısıtlandığı ama erkeğin özgür olduğu ilişkilerde eninde sonunda mağdur olan kadın oluyor. Yaşam tarzı olsun, aldatılma olsun... Ben karışık salona gidemiyorsam sevgilim de gidemez. Benim için konuşmaya değer bir konu bile olmaz.

Yani erkek arkadasiniz bu isi yapiyorsa bunu kabul etmeniz gerekiyor. Simdi kuafore buraya cok guzel kadin geliyor demek gibi ama bana da ortam kotu gelme demesi soru isareti olusturdu. Benim de kullandigim bir salon boyle bir durum birkere basima geldi yürüyüş yaparken her yerin bomboş oldugu bir zamanda herifin biri tam arkamda yurumeye başlamıştı o biraz sinirimi bozmuştu o gunden sonra da hep en tenhayi secer oldum.

bağnaz değilsin de erkek arkadaşınla kafa yapınız uyuşmuyor. senin dini hassasiyetin var, onun yok. dini hassasiyeti olan erkekler için sadece erkeklerin olduğu spor salonları da var, istese bulurdu. hatta böyle bir yer duymuştum, eski tarikatçı judocu bi sakallı adam açmış. küfürlü karı kız muhabbeti yapan barzoları salondan atmış kavga çıkmış falan

ha bu arada, karma salonlarda kadınlar kendi işine gücüne bakıyordur, kimse seninkine sulanmaz. ama erkeklerin gtü başı ayrı oynayabiliyor. benim eski bir arkadaşımın eşi kendisi erkek olmasına rağmen erkeklerin iğrenç muhabbetinden bıktığı için salonu bırakmıştı, sürekli şu kadına şunu yaparım diye konuşuyorlarmış sürekli. gelip bu adama da soruyorlarmış "şu kadın verse s.. mez misin" diye.

Aslında biraz zorbalanmak için konu açıyorum . Ben mi abartıyorum bazı şeyleri normali mi bu gerçekten bilmiyorum. Erkek arkadasım meşhur bi spor salonuna başladı adını yazmayım şimdi . Önceden de gidiyordu spor geçmişi var ama bu kadar takmazdım . Salonuna çıkısa giderdim bazen oraya da kız gelirdi ama işte iki üç tane falan . Yıllardır spor yapan biri düzgünce sporunu yapar çıkar . Şimdi bu yeni başladığı salona gittim içeri girmedim kapı önünde çıkmasını bekledim, bana çok kız yok falan demişti ama mübarek ben beklerken Çifter Çifter bir sürü kız girdi . Tribe girdim haliyle . Neyse asıl sorun şu ki bende spor yapıyorum ama sadece kadınların gittiği bi salonda . Kendi kendime içime dert olacağına bende onun salonuna gideyim dedim . Bu fikri ona açtıgımda şiddetle karşı cıktı . Olmaz ortamı güzel değil bir sürü erkek ve tipler kötü . Kimseyi tanımıyorum biri bakacak rahatsız olacağım vs demeye başladı .( kapalıyım )Eski salonundayken gel benimle spora başla burada falan derdi oysa dndkdkd bu tepkisini anlayamadım . O zaman misafir geleyim dedim ona da başta karşı çıktı daha sonra Haftasonu sabah en tenha saatte tamam dedi . Bunlar beni çok irrite etti açıkçası ve takıyorum kafaya . Ne düşünüyorsunuz
İkinizde bağnazsınız. Bende spor salonuna gidiyorum çok uzun zamandır ve çeşit çeşit insan gelmesine rağmen herkes kendi dünyasında saygılı seviyeli bir şekilde sporunu yapıyor.

Aşırı açık spor kıyafetleri giyen kadınlarda var, türbanlı spor kıyafetleri giyen kadınlarda var, herkes işine bakıyor, bazılarımız sohbet ediyoruz falan.. Aynı şekilde arkadaşlarım da farklı salonlarda bu şekilde spor yapıyor. ikinizin de içi kötü niyetli bence.

@hupsidupsi09 başka konularda gezeceğine kendi konundaki sorulara cevap ver valla bu konu sahipleride iyice sıktı cevap vermiceksem ne konu açiyorsunuz

Valla sevgilin supheli cikisina kadar “ abart “ diyodum ama o cikis o tepki nedir.
Arkadas süpheli bence

ben de o 3 harfliye gidiyorum istanbuldayım ama hiç öyle bir ortam değil benim gittiğim salon, avm içerisinde ki öyle aman aman pek elit bir yerde de değiliz.bence sevgiliniz abartıyor benim gittğim salonda popoyu belli eden taytlardan giyen de var kapalılar da, kimin ne aradığına nasıl düşündüğüne bağlı bence.

@hupsidupsi09 başka konularda gezeceğine kendi konundaki sorulara cevap ver valla bu konu sahipleride iyice sıktı cevap vermiceksem ne konu açiyorsunuz
Abla niye kızdın şimdi dkdkdld bu konuyu karara bağlamayı bekledim kendisiyle konuştum . Bu konuda huzursuzluk cıkardıgım için bıktığını yıllardır spor yaptığını amacının spor olduğunu vs klasik konuştu konuştu . Bende bana hikaye anlatmamasını neden misafir olarak giremediğimi sordum , ısrarla girme diyeceksen ayrılmak istiyorum demek ki benimle görünmek istemiyorsun dedim . O da temelli kayıt olup düzenli olarak gelmemi istemediğini kız arkadaşının squat yaparken başka erkeklere görünmesini istemediğini ama misafir olarak istediğim zaman gelebileceğimi söyledi . Bende temelli zaten istemiyorum misafir olarak istediğimde geleceksem ok dedim . Konu inada bindiği için böyle süngere döndü . Bir şey inada binince ölse yapmıyor

uygun değilsiniz.
Siz kapalıysanız kendisi de muhafazakar biridir diye düşünüyorum.
Sizin girmenizin uygun olmadığını düşündüğü salona kendisi de girmemeli o halde.

uygun değilsiniz.
Siz kapalıysanız kendisi de muhafazakar biridir diye düşünüyorum.
Sizin girmenizin uygun olmadığını düşündüğü salona kendisi de girmemeli o halde.
O muhafazakar değil . Salon iş yerinin yanında , aracını sattı vs . Orayı tercih etmesinin sebepleri var . Başta bana da makul görünmüştü

eski salona çağırıp burdan uzak tutmaya çalışması banada bi tuhaf geldi, bişeyler saklıyor olabilirmi? ozaman ortanı düzgün bir salon ayarlasın beraber gidin ama öncedem çağırıp buraya çağırması benide irite etti.

Back
X