Çok mu büyüttüm

benilyeda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
575
2.592
63
Herkese selamlar..
Ben nişanlıyım. Nişanlımla ufak tefek atışmalarımız olsa da genel olarak iyi anlaşıyoruz. Fikirlerime önem verir, beni mutlu etmek için çabalar.( Kova burcu kendisi bu arada)
Bugün yine atıştık. Sebepte şu; gecen hafta sonu kuzeninin bana bi laf soktugundan ve rahatsız oldugundan bahsettim şikayet etmiş gibi oldum biraz ama aslında etmedim. Bugün annesinden o konuyu duydum ve cok sinirlendim. Ben sana anlatıyorum neden gidip annene anlatıyosun diye kızdım. O da ne olmuş anlattıysam otururken ondan konu acıldı ilyedaya da böyle böyle demiş dedim dedi. Ya laf taşınması beni aşırı sinirlendiriyor. Kızdım Laf taşıma sana anlattıysam sende kalsın konu ne olursa olsun böyle yaparsan baskasından duyarım korkusuyla sana hiç bişey anlatmam dedim. Ama bana abarttıgımı söylüyor. Sizce de abartıyo muyum? Büyüttügüm yok zaten de önemsenmeyecek bi konu da degil bence. Ya zaten burda ki konuları okudukca evlilikten soğuyorum böyle sorunsuz problemsiz olması da beni cok korkutuyor her an bişeyi cıkcakmış gibi tetikte bekliyorum. Kızmakta Haksız mıyım ?

Amacı sizden duyduğunu hemen annesine anlatmaksa herşeyi anneye yetistirmekse bu problem. Ama konuşma sırasında kendiliğinden gelişmiş konu oraya gelmiş ve nişanliniz da o ayrıntıyı eklemişse bunda o kadar kızacak bir şey yok. Yani niyet önemli. Bakarsınız her aranızda konuşulan anneye ablaya yetistiriliyorsa bundan emin olunca ben sözlerimi bile emanet edemedigim insana hayatımı nasıl emanet edeceğim dersiniz. Ama niyet önemli. Niyeti kötü olmayabilir. Hatta belki annesine anlatırken size saygısızlık yapıldığını anlatması sizi korumaya çalıştığını gösterir.

Ben de olsam kızardım.
Her lafı annelerine yetiştiren erkekleri de hiç sevmem.

Ohoo bu adamin huyu buysa evlenincede zarti zortu anasina yetistirir

Laf taşıyorsa sıkıntı cidden. Belki iyi niyetle söylemiştir bu durumda ama siz uyardıktan sonra daha da dikkat etmesi gerek artık. Bundan sonrasına bakın.

Uyarmışsınız zaten bir daha yapmaz heralde. Yaparsa sıkıntı.

Laf tasimak igrenc bir hareket. Tepkinizi koyarsaniz bir daha yapmazsa affedersiniz. Olabiliyor boyle seyler evlilik surecinde, ailesinin normal gordugu yanlış bir davranisi normalmis gibi yapabilir, hata olarak goruyorum ben. Onemli olan devam ettirmemesi..

En gıcık erkek modeli, her şeyi anasına yetiştiren. Ufak tefek şeyleri anlatıyorsa ilerde yatak odasına kadar anlatır. Bazı erkekler de kadın gibi annesiyle dedikodu yapmayı seviyo; yerini bilmiyo. Erkeksin sen erkek ama gel de anlat. Bir kerelik bi şeyse sıkıntı değil ama takip edin başka bi şeyler de duyarsanız kaçın, güvensiz tip.

söyleme dostuna söyler dostuna ..bu böyledir..sırrınızı kimseyle paylaşmayın hele hele akrabalarla..

Aman hemen onleminizi alin sonuna kadar haklisin hele sizin lafinizi annesine soylemesi cok tehlikeli durusunuzu bozmayin

Bazen bizde bile oluyo bu durumlar birisinin konusu geçtiğinde aaa xx geçen böyle demiş tarzı. İyi niyetle de yapılmış olabilir. Bundan sonrası önemli bence devam ederse tavrınızi alırsınız

Konunun ne olduğuna bağlı bence önemsiz bişeyse dediği gibi laf arasında demiştir ayrıca şuan yanında annesi var evlenince öyle olmayacak herşeyini sizinle paylaşacak. Konu önemsizse büyütmeyin derim sonuçta biz kadınlarda herşeyimizi -çok özelimiz hariç-annelerimizle paylaşıyoruz

hepinize teşekkür ederim öncelikle.. tek tek yazamadıgım için ve hemen hemen hepiniz aynı yorumda bulundugunuz için toplu bi cevap vericem.

bu zamana kadar benim yaptıgım yorum, ya da ailesiyle ilgili söyledigim seyleri gidip söyledigine şahit olmadım.
aynı şekilde annem söyle dedi yengem sunu demişte dememiştir.
Ama işte anlattıgım olaydaki gibi kuzenleriyle, yengesiyle vs aramda bişey gecse bende bunu ona söylesem onu annesinden duyuyorum, yani karşı tarafı şikayet ediyor, ilyedaya sunu demiş,böyle yapmış tarzı. tamam beni korumak amacı belki ama yine de hiç hoşuma gitmiyor, bunu yanlış bişey olarak görsün, yapmasın istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…