Çok mu büyütüyorum. Gereğinden fazla üzülüyorum galiba ..

Derdimderya

🚫
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2022
948
642
33
Geçen hafta ananeme gitmiştim. Önüme meyve koydu . Yerken , Ahmet ve ayse ( dayımın oğluve kizı ) yesin diye almıştım bak sana da kısmetmiş yemek dedi. Orada lokma boğazıma dizildi. Çok üzüldüm nedense . Hassas anıma mi geldi bilmiyorum. Sonra aradan 1 hafta geçti. Tekrar gittim. Bir baktım kilo kilo meyve . Tamam alsın parasında gerçekten gözüm yok yemin ederim. Dayımın çocuklarına koca bi poşet meyve ayırmış. Elma armut muz ... Ne ararsanız. Bana da yarım kilo mandalina 3 4 tane de muz koymuş. Al bak sana da aldım diyor. Bende almadım teşekkür ederim nene babam almış eve onları bitiremedik daha ziyan olmasın dedim . Bilmiyorum ya... üzüldüm. Verip vermemesi sıkıntı değil sadece ... Ne bileyim....

Canım benim üzülmekte çok haklısın ama şöyle bir durum var. Neneye dedeye yakın büyüyen torunlar her zaman biraz daha çok seviliyor. Benim de yegenlerim var, anneme yakın oturan kardeşimin çocukları daha bi evladım gibi geliyor. Bu bilinçli değil.

Evet büyütüyorsun.
Malum herkes eşit şekilde sevilmek zorunda değil.
Sende bazı kişileri, bazılarından çok seviyorsun.

Yani haklısınız belki. Ama nenem bunu çok belli ediyor yav. Ben de çok yakın büyüdüm neneme . Yengem gelin geldi annemle benim pabuç Dama atıldı

Size yedirmeyecek olsa önünüze koymaz. Bizde de söylenir falanı düşünerek aldım sana nasipmiş diye. Ha başka konularda ayrım yapıyorsa bilemem ama bu normal geldi bana

ben gülerdim valla
Hatta benim babannem de biz gurbette olduğumuz için kardeşimle bizi kayırırdı diğer kuzenlerimiz de gülerdi

Kıymetlilerin gelmiş diye :)
Yaşlı insanlara çok takılma gül geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…