- 15 Aralık 2022
- 948
- 642
- 33
- Konu Sahibi Derdimderya
-
Canım benim üzülmekte çok haklısın ama şöyle bir durum var. Neneye dedeye yakın büyüyen torunlar her zaman biraz daha çok seviliyor. Benim de yegenlerim var, anneme yakın oturan kardeşimin çocukları daha bi evladım gibi geliyor. Bu bilinçli değil.Geçen hafta ananeme gitmiştim. Önüme meyve koydu . Yerken , Ahmet ve ayse ( dayımın oğluve kizı ) yesin diye almıştım bak sana da kısmetmiş yemek dedi. Orada lokma boğazıma dizildi. Çok üzüldüm nedense . Hassas anıma mi geldi bilmiyorum. Sonra aradan 1 hafta geçti. Tekrar gittim. Bir baktım kilo kilo meyve . Tamam alsın parasında gerçekten gözüm yok yemin ederim. Dayımın çocuklarına koca bi poşet meyve ayırmış. Elma armut muz ... Ne ararsanız. Bana da yarım kilo mandalina 3 4 tane de muz koymuş. Al bak sana da aldım diyor. Bende almadım teşekkür ederim nene babam almış eve onları bitiremedik daha ziyan olmasın dedim . Bilmiyorum ya... üzüldüm. Verip vermemesi sıkıntı değil sadece ... Ne bileyim....
Üzüldüm ya . Aklıma geldi gece gece.Kız ne takılıyorsun böyle boş şeylere ben olsam ne verirse alırdım 3 günlük dünyada bukadar herşeyi ciddiye almayın buldugunuzu atın ceva
Yani haklısınız belki. Ama nenem bunu çok belli ediyor yav. Ben de çok yakın büyüdüm neneme . Yengem gelin geldi annemle benim pabuç Dama atıldıCanım benim üzülmekte çok haklısın ama şöyle bir durum var. Neneye dedeye yakın büyüyen torunlar her zaman biraz daha çok seviliyor. Benim de yegenlerim var, anneme yakın oturan kardeşimin çocukları daha bi evladım gibi geliyor. Bu bilinçli değil.
Babaannen hayattaysa sen de ona daha yakın davran hediye falan al neneni çatlat o zamanYani haklısınız belki. Ama nenem bunu çok belli ediyor yav. Ben de çok yakın büyüdüm neneme . Yengem gelin geldi benim pabuç Dama atıldı
Kız sen adını marjinal yapacaktın haniYani haklısınız belki. Ama nenem bunu çok belli ediyor yav. Ben de çok yakın büyüdüm neneme . Yengem gelin geldi annemle benim pabuç Dama atıldı
Benim ün yürüyor. Ben seni unutmuşum yav so soryyKız sen adını marjinal yapacaktın hanişimdi hatırladım seni
Ben üzüldümSize yedirmeyecek olsa önünüze koymaz. Bizde de söylenir falanı düşünerek aldım sana nasipmiş diye. Ha başka konularda ayrım yapıyorsa bilemem ama bu normal geldi bana
Eski mesajlarına baktım ordan gördüm, yani öyle pek bi ünün yokBenim ün yürüyor. Ben seni unutmuşum yav so soryy
Sövdün mü övdün mü anlamadım ama tişikkirlerEski mesajlarına baktım ordan gördüm, yani öyle pek bi ünün yokama tatlı kızsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?