çok mu çirkinim acaba?

sensoylehayat21

Guru
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
505
30
318
Diyarbakır
merhaba kızlar.uzun bir aradan sonra burdayım.keşke buraya mutlu olduğum için birşeyler yazabilsem bi gün de ama ..neyse kızlar benim sorunum şu ki.hayatıma doğru dürüst kimse girmiyor.3yıl önce birini çok sevdim ben.askerdeyken hergün ağlayarak bekledim telefonunu her kahrını çektim ve askerden döndü sonuç hüsran oldu.yaklaşık bir buçuk yıldır görüşmüoduk dün bi facede arattım baktım ki evlenmiş fotoğrafları var.benle birlikteyken de seni çok seviorm ama ben evlenemem aileme bakmak zorundayım falan filan...o fotoları görünce icim çok garip oldu.onu sevdiğim için mi hayır ama kendimi kullanılmış hissettim askerdeyken her kahrını ben çektim.onun yüzünden 2 ders bıraktım geçemedim..ve sonuç ortada.ondan sonra da sınıfımdan biriyle bişeyler yaşamaya başladık derken onun da yok ablasının kıskançlığı yok arkadaşlarıyla gezmeleri derken onla da olmadı.21 yaşındayım bu iki kişi dışında kimsele birlikte olmadım..uzun bi aradan sonra ilk defa birinden hoşlanıyorum derken onu da bugün sevgilisiyle el ele gördüm..kalbim paramparça..ağlamak istiorum bağıra bağıra..hayatta kimi sevsem olmuyo.acaba sorun bende mi diye düşünüyorum..bakıyorum kendime biraz fazla kilom dışında herkesin çok güzelsin dediği bi kızım..karakter olarak da aykırı bi insan değilim ama anlamıyorum sorun ne.seneye okulum bitiyo.bi çok arkadaşım artık nişanlı gibi okul bitince evlenecek ama ben hala liseli kızlar gibiyim.özgüvenimi taamamen kaybettim.dışarı çıkmak okula gitmek hiçbişey istemiorum...bana akıl verin de diyemiyorum bu konu da kimsenin yapabileceği bişey yok sanırım.iyi ki burası var da yazıp rahatlıyorum.okuyan herkese çok teşekkürler

herkes çok güzel kızsın dediğine göre, çirkin olmadığını biliyosun

bu 3 erkekle ilişkin yürümedi diye de ne bir eksiğin olduğunu çıkarabiliriz, ne de bundan sonra yalnız kalacağını

belki biraz fazla mı kaptırıyorsun kendini?

askerdeki sevgilinin telefonunu niye ağlayarak bekliyorsun ki?

şu yazdığın bir iki cümleden karakter analizi yapamam elbette ama, başka birini hayatının merkezine koyma :13:

Son düzenleme:
Daha 21 yaşındasın...hayat yeni başlıyor,ne bu karamsarlık
okuldayken çok sevgilisi olmuş insanlar çok mu mutlu oluyor sanıyorsun..Allah her şeyin hayırlısını versin. Demek ki doğru kişi henüz karşına çıkmamış..

Sen kendi hayatına,geleceğine bak.. Bunlara takılma,mesleğini eline al,hayırlısıyla doğru insan kendiliğinden gelir

Allah'ım sen bütün sıkılan ve yaşı geçmek üzere olan bekarların kısmetini hayırlısından ve güzelinden ver:)

Güzellik de değil canım bu işler.İnsan dengini bulamıyor,bir .Erkekler güvenilir değil,iki,çevresinde bulunmuyor üç:) Allah vaktini mi bekletiyor nedir,dört..

Vardır herkesin bir dengi de.Nereden bulacaksın,kimbilir hangi delikte.Rabbim o deliklerden çıkarsın inşallaah:)

Ben de bilemedim,menepoza girmeme 10 yıl kaldı.Daha çocuk doğuracağım.Nezamansa artık vakti..İste iste elim boş..

Son düzenleme:
Bir film vardi. Adini hatirlamiyorum. Bir erkek bir kadinla iliski yasadiktan ve ayrildiktan sonra mutlaka hayatinin askini buluyordu. Bunun icin kadinlar adamla iliski yasamak icin siraya girmisti. Filmin sonunda o kadar kadindan sonra adam hayatinin askini buluyordu. Dogru zaman , dogru yerde bir gun sende bulursun merak etme.

burada çok sık görmeye başladım ve artık kendimi ilginç zannetmeye başlıcam.bir ben evliliğe bu kadar soğuk bakıyorum herhalde.üniversiteyi yeni bitirecek olduğuna göre 22 yaşında falansın anlamıyorum neden evlilik falan düşünüyorsun arkadaşlarım nişanlı diye üzülüyorsun?

bu işler kısmet canım sıkma canını.o kişiler senin kaderinde yokmuş zamanı gelince kaderindeki kişi karşına çıkacaktır.sanki o nişanlısı olanlar çok mu mükemmel canım.herkesin kusurları vardır kusurları olanın erkek arkadaşı olmaz diye bir şey olsaydı emin ol kimsenin olmazdı o zaman.

daha yaşın da genç.acele etme doğru kişi karşına çıkacaktır.

niye bu kadar acele ediyosun canım daha yaşın 21.çok gençsin karşına daha neler çıkar.tamam belki şimdiye kadar yanlış kişileri sevdin ama bundan sonrada böyle olucak diye birşey yok.kendini geliştir kendi ayakların üzerinde dur bak gör zmanla herşey düzelir.ben 26 yaşındayım nişanlıyım ama hep sorun hep sorun.önemli olan doğru insanı bulmak.çirkin değilsin.sadece biraz iyimser ve sabırlı ol...

ya güzellik falan hikaye haklısında insan özeniyo ya koskoca üniversite geldi geçiyo sevgilimle el ele tutuşup bi kafede bile oturamadım ya yanarm da ona yanarım..

ben en az 26 yaşına kadar evlilik düşünmüorum ama arkadaşlarımı gördükçe onların heyecanını der cıksıında el ele dolaşmalarını içim gidio resmen..

ben en az 26 yaşına kadar evlilik düşünmüorum ama arkadaşlarımı gördükçe onların heyecanını der cıksıında el ele dolaşmalarını içim gidio resmen..

ben seni anlıyorum canım o duyguyu yaşamak istiyorsun yaşayanlara imreniyorsun sen hiç yaşayamıcaksın gibi geliyor belki de.üniversite bitmeden bir sevgilin olsun istiyorsun anlıyorum ama bu hayatta herkes her duyguyu yaşayamıyor maalesef herkesin hayatında eksikliğini hissettiği duygular vardır.üniversitede olmasa bile zamanı gelince belki de aşkların en güzelini sen yaşıcaksın kim bilebilir?

hayatına yanlış kişiler girmesindense hiç girmemesi inan daha iyidir.erkekler çok iğrenç olabiliyorlar çünkü.

sen umudunu kaybetme.hele ki başlıkta olduğu gibi ben çirkin miyim gibi düşüncelere hiç kapılma kendinde kusur arama.zamana bırak.

daha bu yaşta ciddi ilşkiye,evliliğe hiç özenme derim.acelen nedir? gez,toz, hayatını yaşa,okulunu bitir,işe gir.paranı rahatça ye.

herşeyin bi zamanı vardır.öncelikle kendine güven.fazla kilom var demişsin önce kilolarını ver.alınma ama en nefret ettiğim şey sağlık problemi dışında alınan kilo.belki zayıflayınca kendini daha iyi hissedeceksin.

birde erkekler için bu kadar fedakarlık niye? ben olsam o yaşta o kadar zaman askerdeki birini hiç beklemezdim onun için derste bırakmazdım.önce sen önemlisin-değerlisin unutma.sonra diğerleri.

Bende zamanında asker bekledim. Tüm kahrını çektim , geldiğinde hüsran olmuştu. 2yılı bitirmiştik.
Zaman unutturmaz , sadece acını hafifletir derler.
Geçmişte yaşanan kötü şeylere tecrübe diyeceksin. Şuan 9aylık bir ilişkim var. Eskisi aklıma gelince her gün şükrediyorum doğru kişiyi bulduğuma. O olmasaydı doğru kişiyi bulamazdım. Allah hayırlısını versin.

işte bak kindar çok doğru bir noktaya değinmiş.hayatına giren kimsenin üstüne çok düşme,kaçan kovalanır diye klasiğin klasiği klişe bir laf var ya o küçümsediğimiz klişe laflar o kadar doğru ki..biraz ilgisiz kal,merak uyandır karşındaki insanda.Her aradığında seni bulamasın.Ve evet kindarın da dediği gibi kendini fazla kaptırma,kaybeden sen olursun..Ben bunların gerçekten işe yarayacağını düşünüyorum.

Mesela karşı tarafı çok düşünme,onla ilgilenme sebebin hayatının geri kalanında ilgilendiğin zamanını alan bir şeylerin olmaması olabilir.Başka insanların,arkadaşlıkların eksikliklerini gidermek için hepten sevgilinle telafi etmeye çalışırsın öyle olunca.Öyle olmasın işte,ilgilendiğin başka bir şeyler de olsun ki onu çok düşünüp kaptırma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…