- Konu Sahibi sensoylehayat21
-
hakkari de yapıyodu askerliğini ve 3 günde bir falan arıyodu bişey olacak diye korkuumdan ağlıyodum..
Allah'ım sen bütün sıkılan ve yaşı geçmek üzere olan bekarların kısmetini hayırlısından ve güzelinden ver:)
Güzellik de değil canım bu işler.İnsan dengini bulamıyor,bir .Erkekler güvenilir değil,iki,çevresinde bulunmuyor üç:) Allah vaktini mi bekletiyor nedir,dört..
Vardır herkesin bir dengi de.Nereden bulacaksın,kimbilir hangi delikte.Rabbim o deliklerden çıkarsın inşallaah:)
Ben de bilemedim,menepoza girmeme 10 yıl kaldı.Nezamansa artık vakti..İste iste elim boş..
burada çok sık görmeye başladım ve artık kendimi ilginç zannetmeye başlıcam.bir ben evliliğe bu kadar soğuk bakıyorum herhalde.üniversiteyi yeni bitirecek olduğuna göre 22 yaşında falansın anlamıyorum neden evlilik falan düşünüyorsun arkadaşlarım nişanlı diye üzülüyorsun?
bu işler kısmet canım sıkma canını.o kişiler senin kaderinde yokmuş zamanı gelince kaderindeki kişi karşına çıkacaktır.sanki o nişanlısı olanlar çok mu mükemmel canım.herkesin kusurları vardır kusurları olanın erkek arkadaşı olmaz diye bir şey olsaydı emin ol kimsenin olmazdı o zaman.
daha yaşın da genç.acele etme doğru kişi karşına çıkacaktır.
ben en az 26 yaşına kadar evlilik düşünmüorum ama arkadaşlarımı gördükçe onların heyecanını der cıksıında el ele dolaşmalarını içim gidio resmen..
herkes çok güzel kızsın dediğine göre, çirkin olmadığını biliyosun
bu 3 erkekle ilişkin yürümedi diye de ne bir eksiğin olduğunu çıkarabiliriz, ne de bundan sonra yalnız kalacağını
belki biraz fazla mı kaptırıyorsun kendini?
askerdeki sevgilinin telefonunu niye ağlayarak bekliyorsun ki?
şu yazdığın bir iki cümleden karakter analizi yapamam elbette ama, başka birini hayatının merkezine koyma :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?