- 1 Ekim 2023
- 4.815
- 18.258
- 128
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
Kimse de olayı sormamış. Bu kimdir olay nedir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir arkadaşım ortak arkadaşlar aracılığı ile tanıştımKimse de olayı sormamış. Bu kimdir olay nedir?
sosyal mesaj derkenSosyal mesajları göremiyor olabilirsiniz, durduk yere kimse kimseye beni bir daha arama demez.
Nasıl bir arkadaş ama olay bu. Kız mı erkek mi? Yüz yüze çok görüştünüz mü? Sürekli postlarına yorum atar beğenir bir şey yapar mıydınız? Yaşı kaç aranızda nasıl bir samimiyet vardı? Siz mi onu sosyal medyadan buldunuz takip ettiniz?bir arkadaşım ortak arkadaşlar aracılığı ile tanıştım
yain sürekli yazmadım inanın bir kere rahatsızlandı geçmiş olsun demek için aradım açmadı mesaj bile atmadın öncesinde de bir kere hal hatır sordu ona istinaden mesaj attım en son bir şey sormak için mesaj attım o zaman dedi zaten arama mesaj atma diye ama hatanın çoğu ben de dün kendi kendime çok fazla kızdım''mesaj atma'' dendikten sonra neden arayıp mesaj atarak kendinizi küçük düşürüyorsunuz ki? iyi niyetli olabilirsiniz ama karşı taraf istemiyor ki size özellikle belirtmiş yazmayın diye. Üstüne düşmeyin, bırakın. Olayı bilmiyorum lakin siz kendinizi haklı görüyorsanız bırakın o size yazsın siz değil.
Erkek mi bu? E kadın evli. Nasıl bir şey yaşayacaklar ki? Anlamadım benBazı kadınların bu "ahı kalmasın, helallik alayım" Bahanesiyle adamları darlamasını anlamıyorum. Hele ki siz hiçbir şey yaşamadık demişsiniz adamın ne ahı olacak size
yok yok bayanErkek mi bu? E kadın evli. Nasıl bir şey yaşayacaklar ki? Anlamadım ben
Neden böyle bi şey desin ki bu kişi? Bir sebebi elbet var.yok yok bayan
Bir kadın bir kadına neden böyle bir şey desin kiyok yok bayan
öncesinde iletişimi koparmıştır mesela, kafa yapınız sohbet birliğiniz farklıdır, idare eden biri vardır artık idare etmemeye başlar. İkiniz için de geçerli bu. Sonra kopuş olmuştur birinizden biri terslemiştir vs.sosyal mesaj derken
Bu bahsettiğiniz kişi erkek mi kız arkadaş mı? Bir daha aramayın yazmayınevet zaten bir kere ben mesaj attım bir kere de geçmiş olsun demek için aradım son kez de acaba hata mı yaptım dedim bir helallik alayım tamamen bitsin konuşma dedim ama yanlış ben yaptım insanların üstüne düşmemek en güzeliymiş