çok mu değer veriyorum

''mesaj atma'' dendikten sonra neden arayıp mesaj atarak kendinizi küçük düşürüyorsunuz ki? iyi niyetli olabilirsiniz ama karşı taraf istemiyor ki size özellikle belirtmiş yazmayın diye. Üstüne düşmeyin, bırakın. Olayı bilmiyorum lakin siz kendinizi haklı görüyorsanız bırakın o size yazsın siz değil.

bir arkadaşım ortak arkadaşlar aracılığı ile tanıştım
Nasıl bir arkadaş ama olay bu. Kız mı erkek mi? Yüz yüze çok görüştünüz mü? Sürekli postlarına yorum atar beğenir bir şey yapar mıydınız? Yaşı kaç aranızda nasıl bir samimiyet vardı? Siz mi onu sosyal medyadan buldunuz takip ettiniz?

''mesaj atma'' dendikten sonra neden arayıp mesaj atarak kendinizi küçük düşürüyorsunuz ki? iyi niyetli olabilirsiniz ama karşı taraf istemiyor ki size özellikle belirtmiş yazmayın diye. Üstüne düşmeyin, bırakın. Olayı bilmiyorum lakin siz kendinizi haklı görüyorsanız bırakın o size yazsın siz değil.
yain sürekli yazmadım inanın bir kere rahatsızlandı geçmiş olsun demek için aradım açmadı mesaj bile atmadın öncesinde de bir kere hal hatır sordu ona istinaden mesaj attım en son bir şey sormak için mesaj attım o zaman dedi zaten arama mesaj atma diye ama hatanın çoğu ben de dün kendi kendime çok fazla kızdım

sosyal mesaj derken
öncesinde iletişimi koparmıştır mesela, kafa yapınız sohbet birliğiniz farklıdır, idare eden biri vardır artık idare etmemeye başlar. İkiniz için de geçerli bu. Sonra kopuş olmuştur birinizden biri terslemiştir vs.
bir araya geldiğimizde idare ettiğim sözlerini geçiştirdiğim biri vardı, saçma şeyler de söylese hmm evet aaa öylemi diyip mevzuyu değiştiriyordum. Baktım bu vitesi arttırdı saçma sapan şeyleri iddia etmeyi arttırdı. E bana da tak etti, dedim bi dakka zırcahil, o öyle değil. Ondan sonra da yol verdim atlattım görüşmemeye başladım. Hala arar ya açmam ya da aa şimdi uzaktayım cnm sonra ararım bye derim.
Ama sertçe beni arama demem.

evet zaten bir kere ben mesaj attım bir kere de geçmiş olsun demek için aradım son kez de acaba hata mı yaptım dedim bir helallik alayım tamamen bitsin konuşma dedim ama yanlış ben yaptım insanların üstüne düşmemek en güzeliymiş
Bu bahsettiğiniz kişi erkek mi kız arkadaş mı? Bir daha aramayın yazmayın

mesajlaşmayla ah almanın helalleşmenin bi tarafı kalkmanın ne alakası var
ne yapışkan ne ne boğucu ne sıkıcı insansınız

Back
X