Çok mu garip?

Öz ablam dahil sosyal medya kullanmayan pek çok genç var.
Bence garip değil.
Zaten çoğu uygulamanın modası geçti. Instagram da Facebook gibi, yavaş yavaş teyzelerin olduğu bir yer haline geldi, artık çoğu kişi hesabını kapatti. Facebook demode, Snapchat çağ dışı, mekan paylaşma uygulamaları artık popüler değil, TikTok kullanan bile kullanmiyorum diyor, Twitter gergin karamsar...
Ne kaldı ki geriye:)

Benimde yoktu aynı dediğiniz gibi bakiyolardi banada. Sende orda olsan keşke falan diyorlardı 🤭😅 sonunda girdim bu seferde hoşuma gitti🤣 cok aktif kullanmıyorum ama var mu var yani🤭 ben instayi sadece fotoğraf paylaşılan bir mecra olarak görmüyorum , ne aradığınlada ilgili bence ilgi alanlarına göre de güzel faydalı bir platform. Olmazsa olmaz mı tabiki hayır. Tercih meselesi kısaca

Tabiki de. Sadece o amaçlı bir uygulama demek istemedim ki zaten, sanırım yanlış anlaşıldım. Ama öyle bir güruh da fazlasıyla mevcut demek istedim. Biraz da kendi çevremden gördüğüm için o yorumu yaptım. Şahsen 24 saat bile kullanan kullansın bana garip gelmez de, genelde azınlık olan garipseniyor bazen. Ben de acaba bu bir eksiklik mi diye danışmak istedim 😊
Yok yok hayır kesinlikle bir eksiklik değil bu bende hiç Twitter discord vb siteleri kullanmadım hiç garip hissetmiyorum aramıyorum yani pek , sonuçta bizlere bağlı kimse kullanmıyoruz diye ayiplayamaz veya taş devrinde muamelesi yapamaz merak etmeyin ❤️ sınav senemde dediğim gibi bende tüm ısrarlara kulak asmayip acmamistim hiç

Öz ablam dahil sosyal medya kullanmayan pek çok genç var.
Bence garip değil.
Zaten çoğu uygulamanın modası geçti. Instagram da Facebook gibi, yavaş yavaş teyzelerin olduğu bir yer haline geldi, artık çoğu kişi hesabını kapatti. Facebook demode, Snapchat çağ dışı, mekan paylaşma uygulamaları artık popüler değil, TikTok kullanan bile kullanmiyorum diyor, Twitter gergin karamsar...
Ne kaldı ki geriye:)
Yaşasın K.K. o zaman😂

Benim de hesabım vardı ama yaklaşık 8 aydır tüm hesaplarımı kapattım.

İnanılmaz mutluyum. Annem diyor ki su kişi bir paylaşım yapmış galiba yine birine laf sokmuş, diyorum ki benim hesabım yok ya görmedim:)

Hesabın olmaması keyifli bir şey bence.
Kimin kime ne dedigini görmüyorsun, kim nerede bilmiyorsun , herkesin evi gibi aynı olan bir evin ve eşyaların olmuyor. Etkileşim ne kadar az ise keyfim o kadar fazla

Benim de hesabım vardı ama yaklaşık 8 aydır tüm hesaplarımı kapattım.

İnanılmaz mutluyum. Annem diyor ki su kişi bir paylaşım yapmış galiba yine birine laf sokmuş, diyorum ki benim hesabım yok ya görmedim:)

Hesabın olmaması keyifli bir şey bence.
Kimin kime ne dedigini görmüyorsun, kim nerede bilmiyorsun , herkesin evi gibi aynı olan bir evin ve eşyaların olmuyor. Etkileşim ne kadar az ise keyfim o kadar fazla
O kadar doğru ki. Sosyal medyanin olmaması çok büyük bir huzur veriyor. Bence bu konforu herkes yaşamali😁

Kizlar selamlar. Biraz değişik bir konu olacak hatta komik, ama fikirlerinizi merak ediyorum. Ben sosyal medya kullanmayı hiç sevmiyorum önceden de sevmezdim şimdi de sevmiyorum. Sosyal medya hesaplarım yok, hiç olmadi da. Özellikle en popüler İnsta hiç açmadım bile daha once. Ama bu insanlara cok garip geliyor. Uzaydan gelmişim gibi bakıyorlar özellikle yeni duyanlar. Nasil olmaz bu artık kimlik gibi bir şey diyeni bile duydum. Ve çevremde herkes çok seviyor bağımlı gibiler. Bende bir sorun mu var çağa ayak uyduramiyorum sanırım. O kadar anlamsız geliyor ki. Sürekli su kafadayim millet nerede ne yapmış banane, ben nerede ne yapmışım kime ne. Kime neyi kanitlayacagim. Zaten gösterişten de hiç haz etmem. Ve sözüm meclisten dışarı çoğunlukla da bu yüzden kullanılıyor gibi geliyor.
Fotoğraf çekmeyi çok seviyorum ve genellikle şu soruyu alıyorum onları çekip napiyorsun atmiyorsun da bir yere. Kendime cekiyorum sonrasında açıp bakmak için, illa paylaşmam mi gerekiyor?😁
Bazen kendimi sorguluyorum taş devrinden kalma biri miyim acaba diyorum
Aslında en güzeli.

Kizlar selamlar. Biraz değişik bir konu olacak hatta komik, ama fikirlerinizi merak ediyorum. Ben sosyal medya kullanmayı hiç sevmiyorum önceden de sevmezdim şimdi de sevmiyorum. Sosyal medya hesaplarım yok, hiç olmadi da. Özellikle en popüler İnsta hiç açmadım bile daha once. Ama bu insanlara cok garip geliyor. Uzaydan gelmişim gibi bakıyorlar özellikle yeni duyanlar. Nasil olmaz bu artık kimlik gibi bir şey diyeni bile duydum. Ve çevremde herkes çok seviyor bağımlı gibiler. Bende bir sorun mu var çağa ayak uyduramiyorum sanırım. O kadar anlamsız geliyor ki. Sürekli su kafadayim millet nerede ne yapmış banane, ben nerede ne yapmışım kime ne. Kime neyi kanitlayacagim. Zaten gösterişten de hiç haz etmem. Ve sözüm meclisten dışarı çoğunlukla da bu yüzden kullanılıyor gibi geliyor.
Fotoğraf çekmeyi çok seviyorum ve genellikle şu soruyu alıyorum onları çekip napiyorsun atmiyorsun da bir yere. Kendime cekiyorum sonrasında açıp bakmak için, illa paylaşmam mi gerekiyor?😁
Bazen kendimi sorguluyorum taş devrinden kalma biri miyim acaba diyorum
Mesela benım var instagramım resım attım ya kım begenmıs dıye bıle bakmam. Bazı sayfalar var oralara bakarım. Yani sosyal medya kullanmıyan bır çok arkadasım var hiç garıp bakmıyoruz. Çevreyle alakalı demekkı

Ben instagramı anı defterim olarak kullanıyorum. Fotoğraf çekmeyi çok severim. Farklı açılardan çok da güzel çekerim. Paylaşınca kendimi mutlu hissediyorum, birilerinin kalbine dokunmak adına, kendim adına..
Onun dışında gösteriş için çekilen, aslını yansıtmayan çok görsel ve video var.
Örnek aile nasıl olur adı altında eşler yarışıyor şuan.. 😅😅 Karısının duştan sonra bornozla saçını tarayan bile var. Zaten kısıtlama getiriyorum. Ana sayfam kedi, kuş, böcek, müzikler ve kitaplar ile dolu :)

Back
X