- 29 Eylül 2015
- 222
- 59
- 13
- Konu Sahibi takintiliiii
-
Dershane ayarladım kendime, ona gideceğim 4 5 yıldır kitap ağzı açmadım takviye şart dedim de dedim yaniPsikologunuz dogru soylemis:)bi an once ders calismaya baslayin bence ozellikle lys ye daha bi yuklenin kendinize bi program hazirlayin simdiden uygulamaya baslayin derim
Sınıf arkadaşlarım da artık abla falan der bana
Niye gec olsun bende 23 yasında başladım, insallah 2016 da mezun oluyorum, 28 yasında mezun olmuş olacağım, hiçte pişman olmadım
Bende hic sevmem kitap gorunce tuylerim diken diken olurDershane ayarladım kendime, ona gideceğim 4 5 yıldır kitap ağzı açmadım takviye şart dedim de dedim yanibir türlü ders çalışmayı sevmedim sevemiyorum da
Ben 4 yılda bitireyim de master'ı falan kalsınHahahahaahahaaha , hayır hicbirimiz demiyorduk.Üstüne de master yaparsın belki ne malum
Normal bir yaşantım olacağını düşününce bir şevk doğuyor da içime doğmasıyla ölmesi arasında dakikalar oluyorBende hic sevmem kitap gorunce tuylerim diken diken olurama kendime sart kosuyorum bak calismazsan sen üzülürsün ha gayret diyorum motive ediyorum kendimi cabalarinin karsiligini alacagini düsün surekli
Oluyor tabi olmaz mı ikinci öğretim okurun devlette çalışınca ayarlama yapılıyor diye biliyorum mezun olunca da yükselme durumun olurEe oluyor mu öyle? Hani mesai saatleri ile okul saatleri tutmazsa
Niye gec olsun bende 23 yasında başladım, insallah 2016 da mezun oluyorum, 28 yasında mezun olmuş alcam ğım, hiçte pişman olmadım
O sevki diri tut arkadasim o kadar gaz verdikNormal bir yaşantım olacağını düşününce bir şevk doğuyor da içime doğmasıyla ölmesi arasında dakikalar oluyorama yarın başlamayı düşünüyorum artık (BAŞLAMADI)
O zaman çok iyi olur hem iki meslek edinmiş olurum, çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için :)Oluyor tabi olmaz mı ikinci öğretim okurun devlette çalışınca ayarlama yapılıyor diye biliyorum mezun olunca da yükselme durumun olur
Amin inşallah, insan isteyince her şey oluyor sadece bir harekete bakıyor, umarım istediğiniz olur, yolunuz hayırlı ve açık olsunBende 23 yaşinda 2.defa universiteye baslayanlardanim. İlkini bitiremedim, şimdi 27 yasimda mezun olcam insallah.. Dişimi sıkıp 3.sınıftan da ders alcam ve başarcam inşallah. Üniversite bambaşka bir hayat tecrübesi, allah herkesin gönlüne koysun dilerim.
Hahaha tamam derse oturduğumda söylediklerinizi hatırlayıp harıl harıl çalışacağımO sevki diri tut arkadasim o kadar gaz verdik
Kendime güvenmezdim eskiden; şevk, inanç yoktu, bir boş vermişlik vardı. Şimdilerde sosyalleşiyorum insan içine giriyorum ve eksikliklerimi tamamlamalıyım dedim ve bunun yolu okumaktan geçiyor, teşekkür ederim yorumunuz için :)Okula tabiki git.Şuan üniversite okuyorum fakat 26-27 yaşında mezun olucam.Ve şuanda üniversitede okuyup 28-29 yaşında mezun olabileceğinden emin olduğumuz (sınıf tekrarı , alttan ders almalar, devamsızlıktan kalmalar vs.) bir çok arkadaşımda var.Yani düşündüğün gibi kimse okula normal yaşında girip normal yaşlarda mezun OLMUYOR.Üniversitede 35 yaşında mezun olan insanlar görüceksinnnnn.28 de 29da mezun olmak nedir ki :S Önemli olan boş okuyupp sınıf geçmemek ve gerçekten donanımlı mezun olmak.Gereken tek şey bu.
Çok doğru dediniz, insan istedikten sonra her şeyi yapabilecek güçte, mutlaka okumam lazım hastalıklarımı yenmem için ama size de bir sorayım dedim, teşekkür ederim yorumunuz için :)Kim ne derse desin kesinlikle egitim cok onemli.. Egitim umuttur gelecegindir hayallerindir..Egitimin yasi yoktur..Kuzenim maliye bolumunde okuyor ve sinifinda 36 yasinda biri var. Yine bir tanidigimiz 38 yasinda evli cocuklu bayan universiteyi okuyor..insan istedikten sonra herseyi yapar
Dile giremem ve yaygın anksiyete hastasıyım sağlık bölümünde çalışamam zorlanırım da zaten aldığım puana göre hareket edeceğim ve yine size danışacağım elbette :)Geç değil.
Fakat tercih dönemi de buraya bir konu açmalısınız, zira alınan puandan çok yapılan tercihlerin önemli olduğunu düşünüyorum.
28 yaşında mezun olacaksınız, biraz daha dikkatli olmalı ve iş bulmada çok sıkıntı yaşamayacağınız bölümleri tercih etmelisiniz.
Yerinizde olsam dil ya da sağlık bölümü okurdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?