Çok mu gösteriyorum sevgi mi?

GuL1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2010
220
0
46
35
Almanya
slmm, erkek arkadasimla 3 senedir birlikteyiz, 20 yasindayim oda 23, evlenmeyi düsünüyoruz allah nasip ederse. beni cok seviyor biliyorum bende onu cok seviyorum ama ben sevgimi cok asiri gösteriyorum sanirsam. Cok üstüne gidiyorum bazen, oda tam aksine hic sevmiyor öyle üstüne gidilmesini, hos kimse sevmez heralde.. ilk baslarda hep o benim üzerime düserdi, küsünce o barismaya calisridi simdi tam tersi oldu. Ben onun pesinden kosuyorum özürler diliyorum oda umursamaz davraniyo. sonra barisinca hersey yoluna giriyor. Simdi bu olayin tersine dönmesi icin ne yapmaliyim? dedim eskiden böyle degildin merak ederdin beni, simdi merak etmeye zaman kalmiyor ki dedi sen benden önce yaziyorsun zaten falan dedi

cok arayip sormayim mi?
her yaptigimi söylemeyim demi?
merak etsin beni istiyorum.
soguk davranmak istemiyorum, yani normal ama uzak durmam gerekiyo..
siz ne düsünüyosunuz bu konuda??

Birlikteligi olan herkesin sorunu aynimi ya,bu erkekler ayni küpten cikmiscasina kiz arkadaslarina niye ayni seyleri yasatirlar hic anlamam
Soruna gelince:bence taktik yapmak yerine kendine biraz daha önem vermelisin.Yani sürekli onu düsünüp onun yaptiklarina ve dolayisiylada kendi yapacaklarina kafa yorarsan sinirlerin yipranir.Derin bir nefes al ve de ki "benden önemli kimse yok bu hayatta".Kendine deger ver,ondan önce kendini sev.Hobiler edin,kendine zaman ayir.Ve bir bakmissinki artik onu eskisi kadar önemsemiyorsun (sevme demiyorum,asiri derecede önemsemek dogru degil,ama seven insaninda bunu yapmasi biraz zor).Hayatinin merkezine baska birini koydugun anda üzüntülerde kacinilmaz oluyor.
Umarim yardimci olabilmisimdir.
Kolay gelsin.

Son düzenleme:
o sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle davran. o konuşursa konuş konuşmazsa konuşma.
her insan aynı, ilgiden çok ilgizlikten haz alıyor insan. yani sana uzak duran insan daha çekici geliyor... :))))
sen o seninle ilgilenmeyince nedenini arıyorsun.... o böyle düşünmüyor. eğer düşünmesini istiyorsan bırak.. eğer geri gelirse senindir gelmiyorsa yapabileceğin hiç birşey yok. boşver çabalama fazla sen yapacağını yaptığına inanıyorsan yapmışsındır.

ben elimden geleni yaptim.. ben sinirlenince konunun üzerine cok gidiyorum ve kücük birsey cok büyük bir sorun oluyor bizde.. ve buda yipratiyor insani.. bakalim kendimi geri cekicem artik. ortada sorun olsada ne var ki ortada dicem birazda o ilgilensin..
tskler kizlar cvplar icin..

canım benim biten ilşkimdede hemen hemen aynı sorunlar vardı tek farkla ben değil o barışmaya çalışırdı tabi benimde hatalı olduğum durumlarda ben üstüme düşeni yapardım ama sanırım ilk yorumu yapan arkadaş yazmış bencede önce kendine değer ver o bunu yaptı ben nasıl davranmalıyım acaba tarzından düşünceler seni yorar sen çok iyi,fedakar,onun sevgisine fazlasıyla karşılık veren bir bireysin bunu böyle düşün ve önemli olan senin duyguların mutluluğun gibi düşün gerçi biraz yazıldığı gibi uygulanması kolay olmayabilir ama sen yinede duruma böyle bakmaya çalış tatlım

mutluluklar

bu da sorun yapılacak bir şey değil ki. neden hemen aklına "çok mu gösteriyorum sevgi mi" sözünü getiriyorsun ki. evlenmeyi düşünüyorsan evlilik taktikle yürümez. içinden geldiği gibi davran onun istediği gibi değil:82:

Neden tüm erkekler aynııııı?Of bir tanede benim başımda var aynısından ne yapacağımı bilmiyorum.Once hep o ilgi gösterip o beni arayıp sorarken şimdi tam tersi oldu.Bu çok üzücü birşey resmen bunalıma girdim.

galiba bütün erkekler böyle canım sadece elde edene kadar seni elinde biliyo artık zaten sen onu arayıp soracaksın o kadar emin yani senden biraz üstüne düşme onun seni aramasına fırsat ver bak nasıl dönüyo sana

kaçan kovalanır ya bu hep böyledir bence sen kaç o kovalasın erkekler bölesini daha çok sevio peşinde koşulmasından üstüne düşülmesinden pek hoşlanmıyo. soğuk davranma ama o mesaj atmadanda msj atma mesela. nie aramadın derse unutmuşum cnm aklımdan çıkmış bugn frsat olmadı fln de

Kaçan kovalanır kızlar gizemli ağırbaşlı olursanız peşinden koşmaz arayan siz olmazsanız aşırı değer vermezseniz çok değer görürsünüz tecrübe konuşuyo:))))
çalan telefonları açmazsınız mesela defalarca arar sonra açarsınız ah canım sesi kısıktı kızlar bizde sohbet ediyoduk sonra konuşalımmı dersiniz yine sıcak konuşun soğuk olmayın sohbet edin ama aramayın gün boyu aramasada aramam ben niye aramadın der sende aramadın derim:)) emrine amadeyim ben sensiz yapamam ölde ölürüm tavırları yapmayın avuçlarının içinden kayar giderim izlenimi verin kırmaya incitmeye korkar ozaman aklıma başka bişey gelmiyo ama ben hiçbizaman terkedilmedim hep istemeyen ben oldum hepte peşimden koştular senin gibisi yok diye fazla yüz vermeye gelmez erkeklere onlar kovalamayı biz kızlar kovalanmayı severiz bırakın öyle kalsın ben sözlüyüm şuanda sözlümlede böyleyim çokta mutluyum tatlı dilimle herşeyi yaptırırım:)

Özellikle ilk başlarda buluşalım demyin o istesin buluşmayı her dediğinde koşa koşa süslenip püslenip gitmeyin yani çok özendiğiniz belli olmasın iyise tanıyıp gerçekten güvenmeden sarılmalar elele tutuşmalar öpüşmelerde yapmayın bence zamanla güvenle oluşur böyle şeyler sevgilisiniz diye ilk günden yapmayın bu değerinizi arttırır gerçek aşktır güven vardır sözüm yok ben ilk başta diyorum niyetini anlayamazsınız adamın derdi başka olabilir dikkat ederseniz sizde üzülmezsiniz oda size dokunurken düşünür konuşurken bile düşünür.

canım sana şunu söyliyim..
eğer gerçekten seviyorsan (ki evlilik düşünüyormuşsunuz öyledir heralde) ne kadar taktik yaparsan yap bi yerde tıkanırsın,yine kendin olmaya başlarsın..

Belli ki düşkünsün,seviyorsun..Ben böyle olunca ister istemez çok belli ediyorum
İnsanın elinde olan bişey değil..Kimi insan sever ama gösteremez sevgisini
ben çok belli ederim,belli etmek de hoşuma gider..
ama kaybeden de hep ben olurum.
Ben böyleyim bunu değiştiremiyorum..Senin gibi yapmak istedim bi süre başardım sonra eski Mina oldum:)
Sanırım buna değen birini olmadıkçada ben sevgimi göstercem ama karşı taraf odun oldukça anlamayacak...

ilk zamanlar ben de çok düşerdim üzerinne tartışırdıık aramız düzelene kadar arar msj atardım
1hafta tlfnu kapattığını bilirim açana kadar sevgi dolu msjlar atardım
çırpınırdım sevgimi göstereceğim diye, kaybetmek istemiyordum
arayı bulana kadar kırk takla atardıım

sonra ister istemez geri çektim kendimi
bilerek yapmadım şartlar yaptırıyor :)
sonra niye böylesin önce alıştırdın şimdi geri çekiyorsun kendini demeye başladdııı

seviyordum ama mücadele etmek istemiyordum nasıl olsa benimdi emindim buna
zor bi ilişkiydi aşk sevgi kıskançlık hepsii vardı

1.5sene sonunda en yakın kız arkadşımla nişanlandı

sEN 1 Buçuk sene emek ver sonu hüzün olsun ((
Hep ayni düşüncelere sahipiz ama uygulayamıyoruz.
Şu arayıp sormamayı ben de becerebilsem bir.
Adamın gö.ü kalktı ilgimden.
Ama hepinize söz. Bugünden sonra o ararsa arayacam sorarsa soracam...SÖZZZ

en iyisi bu sen arama ama o aradığındada sakın tripli konuşma herzamanki gibi konuş ben sana kızdım sen şımardın o0ndan aramıyorum gibi davranma

en iyisi bu sen arama ama o aradığındada sakın tripli konuşma herzamanki gibi konuş ben sana kızdım sen şımardın o0ndan aramıyorum gibi davranma

evet bi de böyle bi durum var
aramadığında kızdığını anladıklarında da bak
kızmış,üzülmüş ondan aramıyor diye havaya girme durumu var
-olsa da olur olmasa da olur- diye davranabilmek lazım..

alışmışsındır
ama dur sözünnde arama
1 gün arayıp sormazsa normal
2gün arayıp sormazsa vardır onda birşeyy

zaten seven insan içinde duyguları olan duramaz
arayıp sorar msj atar
böyle durumlarda erkeğin heyecanlı olması lazım

zorlayınca olmuyooor
kendi haline bırak onu
istekli olan az aramaz, az aramamalııı

....ş........r........f....s zzzzz ! cnm çok üzüldüm senin adına ama ........................miş kurtulmuşsun boşver..ama cidden ilşkide taktik olmuor aşk varsa zaten her 2 taraftada yürür.taktikle olcaksa sevgisi kalsın.

Son düzenleme:

Bende aynı durumdayım Biraz görüşmemek en iyisi sanırım o geçen sürede anlıyorlar bazı şeyleri uzun sürse de (

Pazar akşamı çok hastaydı. O yüzden mecbur kaldım pazartesi aradım.
Hasta iken aramasaydım kötü olurdu.
Zaten hergün de internette konuşuyoruz. Dün aramadım hiç
Akşam da internette görüşmedik . Az önce aradı bişey yokmuş gibi davranıyorum. Ki zaten yok da
ama biraz uzak durmak en iyisi daha tatlı oluyorsunuz. Azcık üzerine düşünce şimarıyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…