• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu güzel rol yapıyor yada beklenti mi farklı ?

Zavakk

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2014
15
1
6
35
İstanbul
,çok mutlu güzel zamanlar geçirdik,hiç beklemediğim bir anda bir yanlış yaptı bana ve ayrıldık

Son düzenleme:
canım bence sen o insanla görüşme çünkü bana pek istiyormuş gibi gelmedi maddi anlamda harcamalarını göz önüne getirip seni sevdigini düşünme erkek adam tabiki harcıcak kendine laf söyletmek istemiyordur.çok gururludur o yüzden harcama yapıyordur.Ama seni gerçek anlamda sevseydi her gün arardı,sorardı merak ederdi Rabbimden isteyecegin şey ' Seni kendi ailenden daha çok merak eden ve ilgilenen bir insanlar evlenmek ' olsun.Bu çoçuk seni umursamıyor.

9 haftalık bir ilişkim oldu,çok mutlu güzel zamanlar geçirdik,hiç beklemediğim bir anda bir yanlış yaptı bana ve ayrıldık bir aya yakın aramasını bekledim aramadı,kendimde haksızlık yaptığımı düşündüğüm yanlar olduğu için 5 haftanın sonucunda hayatımda hiç yapmadığım şeyi ilk defa yaptım içimden ne geliyorsa söyledim ona oda karşılık verdi beraber adım attık gibi ama bu ilişkinin sonunun olmıycagını hep düşünüyor en başından beri,buluşmak için aradım sonra benim çağırmama fırsat kalmadan o görüşmek istedi buluştuk sırılması falan içten hep ,neden aramadın falan diyorum bilerek anlatmadı ama laf aralarında ayrıldıktan sonra bir çok olumsuzluk hayatında üst üste yaşamış hastalık ,ölüm vs ,şimdide zor zamanlar geçiriyor yanında olmak istiyorum ama bana karşı sanki hem seviyor hem kafasında bitirmiş gibi bilmiyorum,bende sevmiyorsun dedim artık kesin karar verdim kafamdanda silmem gerektiğini ona açık a söyledim çünkü ilk defa erkeğin peşinden koşan ben oldum,seni seviyorum falan dedi ama aramıyor 2 gündür mesaj attım gayet rahat arkadaşlarla dışarıda içiyorum dedi,içkiyi sevmediğimi biliyor,2gun önce buluştuk tekrar cınemaya falan gittik hem çok yakın davranıyor hem uzak durmaya çalışıyor,maddi durumu kötü olduğu halde hiç esirgemez maaşını benimle gözü kapalı harcıyor üstelik benim maddı durumum ondan çok çok iyi ,eskiden hiç whatsappa girmezdi son 5 gündür paso whatsappta işten ayrılıyor diyemi yoksa hayatında başka birisimi var ? Benden sonra bi kızla görüşmüş turk degil sordum söyledi ,:49::49:kafam karışık artık arayıp sormasam mı ?:49:

benim maddi maaşım ondan iyi demişsin. Onsan olmasın?

Kafanın karışık olması aslında sende biliyorsun.

Takip edersen yanılırsın..

Gönlünün sesini dinleme. Hayat sana bir şey sunmuş ayrılmışınız sen terkar geri almışsın o da bunun keyfini sürüyor. Duygularını anladığı için kullanması an meselesi. Malesef çoğu bunu fırsat bilip kullanıyor. Gerçek sevgi sanki böyle olmaz bence hislerinde haklısın

Kimse vazgeçilmez değil...

:nazar: Önüne bak.

:72:

canım bence sen o insanla görüşme çünkü bana pek istiyormuş gibi gelmedi maddi anlamda harcamalarını göz önüne getirip seni sevdigini düşünme erkek adam tabiki harcıcak kendine laf söyletmek istemiyordur.çok gururludur o yüzden harcama yapıyordur.Ama seni gerçek anlamda sevseydi her gün arardı,sorardı merak ederdi Rabbimden isteyecegin şey ' Seni kendi ailenden daha çok merak eden ve ilgilenen bir insanlar evlenmek ' olsun.Bu çoçuk seni umursamıyor.

Doğru olabilir zaten ben aramasam bakalım o arayacak mı ? Aramaz herhalde

Kısmet bende soğumaya başladım , sıkıldım adım atmıycam artık ben elimden geleni yaptığımı düşünüyorum

Çok dengesiz davranıyor yorar insanı :ssz:Bence bir cacık olmaz bir şey ya olur ya olmaz seviyorum ama sonumuz yok ne demek o zaman olmuyordur zorlamanın anlamı yok :51:

Back
X