- 8 Kasım 2013
- 141
- 48
- 43
- 35
Siz kotu dusunmemissiniz ama erkekler ayri bir evlerinin butcelerinin oldugunu ve eslerinin de bu konuda hak sahibi oldugunu unutuyorlar.O yuzdende yaptiginin kiymeti olmaz.Sen simdi bu yazdiklarini yaptiklarini dile getirsen senden kotusu olmaz.Verdigin parayi unutmus bile esin.Belkide haklisiniz ama ayri gayri olmasin dedim,benim param senin parandir dedim,ben eşime ,hayatimi yatagimi paylaştigim adama bile güvenemeyeceksem kime güvenecem?
Memurmuş abisi kredi çeksin maaşından kesilir,arkadaşınızdan alacağınız parayı nasıl ödemeyi planlıyor.
12000 sızden istıyor ee 12000 dugunmu yapılıyor gerı kalan parayı nerden bulacak.
Yaa bütün ev esyalarini takside baglayarak alicaklarmis,maasi zaten oraya gidecek,nasil kredi ceksin?dügün salonunuda ellerindeki parayla ödeyecekler,geline alinacak taki parasida bizden isteniyor işte,yani mustakbel eltimin altini icin bu istenen paraHainlikle alakası yok. Abisi gidip kredi çeksin. Siz evlenirken abisi size yardım etti mi? Siz de borç ödüyormuşsunuz, o da evlenince borç öder.
parayi temmuzda oderse iyi hos ama bi kacay icin baskasi hic mi yokYaa bütün ev esyalarini takside baglayarak alicaklarmis,maasi zaten oraya gidecek,nasil kredi ceksin?dügün salonunuda ellerindeki parayla ödeyecekler,geline alinacak taki parasida bizden isteniyor işte,yani mustakbel eltimin altini icin bu istenen paratemmuzda abisinin eline toplu para gececekmiş,bir yerden alacagi varmis,alinca bize ödeyecekmiş...Eşime, kesin abin bu parayi temmuzda bize verir mi diye sordum,verir diyor sözde,bende emin olamiyorumki,icimdeki şüphe canimi sıkıyo
Evleneli 8 ay oldu,dugun ve ev kurma masraflari 40 bini gecti,yarisini benim birikmis paramla,yarisinida borclanarak ödedik,borclar yeni bitti,esimde ,bende memuruz....eşimin hic birikmişi yoktu,aileside hic yardim etmedi,kendi yaglarinda kavruluyorlar anca,sadece anne ve babasi 5-6 bilezik takti o kadar,o kadarini benim ailemde yapti zaten...neyse biz evlendik 1 ay sonra evli kizkardesine bi miktar borc verdi eşim(1-2milyar)geride istemedi durumlari kötü diye,bisey demedim cunku para konusunda onu üzmek hic istemiyorum,abisi ev aldi,abisine gerekirse bizim dügündeki altinlari bozdurup size borc verelim dedi,cok bozuldum bişey demedim...baktim altinlarda gidecek tutturdum kucuk bi ev alalim,altinlari bozduralim,üstüne kredi cekelim diye...Eşimde kabul etti evi aldik,70 binde kredi cektik,su an her ay birimizin maaşi kredi borcuna gidiyor....digerimizin maaşiylada geciniyoruz... Derken şimdide eşimin abisi evlenecek,bi arabasi var onu satmak istemiyor,elinde hazir parasi da pek yok,eşimden 10-12 bin borc istemiş,eee bizdede yok,eşim tuttu arkaşindan borc para istedi cok canim sıkkın,o para gider geri dönmezse diyeo borcu biz ödemek zorunda kalirsak diye ödüm patliyo,hainlikmi yapiyorum??adam abisine yardim etmesinmi?
Yaa bütün ev esyalarini takside baglayarak alicaklarmis,maasi zaten oraya gidecek,nasil kredi ceksin?dügün salonunuda ellerindeki parayla ödeyecekler,geline alinacak taki parasida bizden isteniyor işte,yani mustakbel eltimin altini icin bu istenen paratemmuzda abisinin eline toplu para gececekmiş,bir yerden alacagi varmis,alinca bize ödeyecekmiş...Eşime, kesin abin bu parayi temmuzda bize verir mi diye sordum,verir diyor sözde,bende emin olamiyorumki,icimdeki şüphe canimi sıkıyo
Evleneli 8 ay oldu,dugun ve ev kurma masraflari 40 bini gecti,yarisini benim birikmis paramla,yarisinida borclanarak ödedik,borclar yeni bitti,esimde ,bende memuruz....eşimin hic birikmişi yoktu,aileside hic yardim etmedi,kendi yaglarinda kavruluyorlar anca,sadece anne ve babasi 5-6 bilezik takti o kadar,o kadarini benim ailemde yapti zaten...neyse biz evlendik 1 ay sonra evli kizkardesine bi miktar borc verdi eşim(1-2milyar)geride istemedi durumlari kötü diye,bisey demedim cunku para konusunda onu üzmek hic istemiyorum,abisi ev aldi,abisine gerekirse bizim dügündeki altinlari bozdurup size borc verelim dedi,cok bozuldum bişey demedim...baktim altinlarda gidecek tutturdum kucuk bi ev alalim,altinlari bozduralim,üstüne kredi cekelim diye...Eşimde kabul etti evi aldik,70 binde kredi cektik,su an her ay birimizin maaşi kredi borcuna gidiyor....digerimizin maaşiylada geciniyoruz... Derken şimdide eşimin abisi evlenecek,bi arabasi var onu satmak istemiyor,elinde hazir parasi da pek yok,eşimden 10-12 bin borc istemiş,eee bizdede yok,eşim tuttu arkaşindan borc para istedi cok canim sıkkın,o para gider geri dönmezse diyeo borcu biz ödemek zorunda kalirsak diye ödüm patliyo,hainlikmi yapiyorum??adam abisine yardim etmesinmi?
Eee yuh yani senin esinde cok sorumsuzmus hem elini biseye surmemis evlenirken hem borcla eve girmisssiniz gidip borcu varken abisine borc aliyo once kendini borcunu odesin canim ne hainligi bunu dusunmen bile senin ne kadar iyi niyetli oldugunu gosteriyo ben ne yalan soyliyim alnini karislardim )))
Yaa bütün ev esyalarini takside baglayarak alicaklarmis,maasi zaten oraya gidecek,nasil kredi ceksin?dügün salonunuda ellerindeki parayla ödeyecekler,geline alinacak taki parasida bizden isteniyor işte,yani mustakbel eltimin altini icin bu istenen paratemmuzda abisinin eline toplu para gececekmiş,bir yerden alacagi varmis,alinca bize ödeyecekmiş...Eşime, kesin abin bu parayi temmuzda bize verir mi diye sordum,verir diyor sözde,bende emin olamiyorumki,icimdeki şüphe canimi sıkıyo
hain değilsin tabi ki aile kurmuşsun calışan bir kadınsın ev almakla cok iyi yapmışsın abi umarım o borcu öder her seyi de eşinden istemeleri ilginç adam ev kredisi ödüyor yeni evli borç isteyen isteyene..Evleneli 8 ay oldu,dugun ve ev kurma masraflari 40 bini gecti,yarisini benim birikmis paramla,yarisinida borclanarak ödedik,borclar yeni bitti,esimde ,bende memuruz....eşimin hic birikmişi yoktu,aileside hic yardim etmedi,kendi yaglarinda kavruluyorlar anca,sadece anne ve babasi 5-6 bilezik takti o kadar,o kadarini benim ailemde yapti zaten...neyse biz evlendik 1 ay sonra evli kizkardesine bi miktar borc verdi eşim(1-2milyar)geride istemedi durumlari kötü diye,bisey demedim cunku para konusunda onu üzmek hic istemiyorum,abisi ev aldi,abisine gerekirse bizim dügündeki altinlari bozdurup size borc verelim dedi,cok bozuldum bişey demedim...baktim altinlarda gidecek tutturdum kucuk bi ev alalim,altinlari bozduralim,üstüne kredi cekelim diye...Eşimde kabul etti evi aldik,70 binde kredi cektik,su an her ay birimizin maaşi kredi borcuna gidiyor....digerimizin maaşiylada geciniyoruz... Derken şimdide eşimin abisi evlenecek,bi arabasi var onu satmak istemiyor,elinde hazir parasi da pek yok,eşimden 10-12 bin borc istemiş,eee bizdede yok,eşim tuttu arkaşindan borc para istedi cok canim sıkkın,o para gider geri dönmezse diyeo borcu biz ödemek zorunda kalirsak diye ödüm patliyo,hainlikmi yapiyorum??adam abisine yardim etmesinmi?
hain falan değilsin ziyadesiyle merhametli iyi bir insansın..Evleneli 8 ay oldu,dugun ve ev kurma masraflari 40 bini gecti,yarisini benim birikmis paramla,yarisinida borclanarak ödedik,borclar yeni bitti,esimde ,bende memuruz....eşimin hic birikmişi yoktu,aileside hic yardim etmedi,kendi yaglarinda kavruluyorlar anca,sadece anne ve babasi 5-6 bilezik takti o kadar,o kadarini benim ailemde yapti zaten...neyse biz evlendik 1 ay sonra evli kizkardesine bi miktar borc verdi eşim(1-2milyar)geride istemedi durumlari kötü diye,bisey demedim cunku para konusunda onu üzmek hic istemiyorum,abisi ev aldi,abisine gerekirse bizim dügündeki altinlari bozdurup size borc verelim dedi,cok bozuldum bişey demedim...baktim altinlarda gidecek tutturdum kucuk bi ev alalim,altinlari bozduralim,üstüne kredi cekelim diye...Eşimde kabul etti evi aldik,70 binde kredi cektik,su an her ay birimizin maaşi kredi borcuna gidiyor....digerimizin maaşiylada geciniyoruz... Derken şimdide eşimin abisi evlenecek,bi arabasi var onu satmak istemiyor,elinde hazir parasi da pek yok,eşimden 10-12 bin borc istemiş,eee bizdede yok,eşim tuttu arkaşindan borc para istedi cok canim sıkkın,o para gider geri dönmezse diyeo borcu biz ödemek zorunda kalirsak diye ödüm patliyo,hainlikmi yapiyorum??adam abisine yardim etmesinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?