Bakan abla sağolsun problem değil diyor ama şundan da çekiniyorum iyice alışıyor kedime yalnız yaşadığı için. Ya sonra vermek istemezse diye korkuyorum zaten hep şakasını yapıyor bi de sana gelmek istemiyormuş falan diye.Hem haklı olarak özleyebilirsiniz hem ucu açık bir dönem bakan kişiye ayıp olabilir bence
Evet haklısınız o da bir ihtimal. Sanırım yanınıza almanız en doğrusuBakan abla sağolsun problem değil diyor ama şundan da çekiniyorum iyice alışıyor kedime yalnız yaşadığı için. Ya sonra vermek istemezse diye korkuyorum zaten hep şakasını yapıyor bi de sana gelmek istemiyormuş falan diye.
Beni hiç kimse anlamıyor ama abarttığımı düşünüyorlar ağlıyorum bazen oğlumu özlediğim için. Özellikle eşim aşırı anlayışsız zaten kedimi sahiplendirelim desem hemen kabul eder hayvanı hiç benimseyemedi.Olması gereken
Şahsen ben kesimi bırakamam 1 kere ev tasinirken bıraktım aklım kaldı onların bize ihtiyaçları var .
Bakan kişi sevgiyi hisseden kişi onlar olmadığı için anlamalarini bekleyemeyizBeni hiç kimse anlamıyor ama abarttığımı düşünüyorlar ağlıyorum bazen oğlumu özlediğim için. Özellikle eşim aşırı anlayışsız zaten kedimi sahiplendirelim desem hemen kabul eder hayvanı hiç benimseyemedi.
Benim muhabbetlerim var. Yazın 10 günlüğüne kardeşime bırakıp tatile gittim. Hayatımın en koyu tatiliydi.
Keşke evinizde kalsaydiniz.
Korktuğum şey ya bu tanıdığım kedimi vermek istemezse. Yalnız yaşayan bir kadın, kedime de çok alıştı çok seviyor iyi baktığından şüphem yok ama ya sonra geri vermek istemezse? Saçma mı düşünüyorum bilmiyorum verir ama değil miKopek deseniz haklisiniz derdim ama kedi farklidir , baska ev istemez , kalabalik istemez hele o evin sahibi bir kedi varken iyice huzursuz ve mutsuz olur yavrucak , bunalima girebilir ki o zaman cikarmaniz cok cok zor olur
Yeni anne olacaksiniz , hem bebek hem kedinin bunalimi yorar sizi
Eger biraktiginiz kiside mutluysa kalsin bir sure daha orda, sunande kedinizi getirmenin kediye bir faydasi yok
Hamilelik hormonlari sizi bu hale getiriyorKorktuğum şey ya bu tanıdığım kedimi vermek istemezse. Yalnız yaşayan bir kadın, kedime de çok alıştı çok seviyor iyi baktığından şüphem yok ama ya sonra geri vermek istemezse? Saçma mı düşünüyorum bilmiyorum verir ama değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?