Çok mu hassas davranıyorum?

Loser9

Düzelicez inşallah, şu olaylar bi bitsin.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2019
1.384
3.913
63
Arkadaşlar merhaba. Ben doğum için özel hastaneler daha uygun olduğundan memlekete geldim eşim de geldi bu virüs muhabbeti yüzünden. Ama gelirken kedimi bi ablaya bıraktım kendisi tek yaşıyor bakmayı seve seve kabul etti sağolsun. Kedimi getiremedim çünkü annemlerin de kedisi var ve hiç anlaşamıyorlar herkes huzursuz oluyor.

Neyse biz geldikten sonra bu virüs yüzünden daha kötü oldu her şey, bütün seyahatleri valilik iznine bağladılar falan biliyorsunuz. Ne zamana kadar memlekette kalacağız bilmiyoruz o yüzden ben baya gerildim. Kedimi aşırı özledim çünkü iki haftada. Ve iyice kötü olur diye çekiniyorum bu seyahat yasakları falan. Bu yüzden kedimi bugün Pet kargo ile memlekete getirtmeye karar verdim ama kimse memnun olmadı. Bi de diğer kediyle mi uğraşıcaz daha bebek gelecek modundalar. Şunu özellikle belirteyim beni ısrar kıyamet burada doğur diye çağıran onlardı yani emrivaki yapmadım asla. Ayrıca kedime yine ben bakarım kimseye de baktırmam. Ama eşim ve ailem benim hassas düşündüğümü iddia ediyor, bırak kalsın orada diyorlar. Bebekle bi de onla uğraşılmaz falan diyorlar ama ben haksız mıyım sürecin ne kadar uzayacağı belli değil şimdiden gözümde tütüyor oğlum.

Güncelleme :Şimdi de giriş çıkışlar kapandı, kedimden ayrıyım kaç gün sürecek bu karantina belli değil yanıma alamadım Allahım çok pişmanım nasıl bırakıp geldim oğlumu deliricem.

Son düzenleme:
Evcil hayvan da bir nevi çocuktur. Özlediğimiz, merak ettiğimiz, dilsiz yavrularımızdır. Ben sizin onlar gibi fazla hassas olmadığınızı aksine duyarlı olduğunuzu düşünüyor ve yavrunuzu yanınıza aldığınız için de tebrik ediyorum.

Hem haklı olarak özleyebilirsiniz hem ucu açık bir dönem bakan kişiye ayıp olabilir bence
Bakan abla sağolsun problem değil diyor ama şundan da çekiniyorum iyice alışıyor kedime yalnız yaşadığı için. Ya sonra vermek istemezse diye korkuyorum zaten hep şakasını yapıyor bi de sana gelmek istemiyormuş falan diye.

Evet haklısınız o da bir ihtimal. Sanırım yanınıza almanız en doğrusu

Olması gereken
Şahsen ben kesimi bırakamam 1 kere ev tasinirken bıraktım aklım kaldı onların bize ihtiyaçları var .
Beni hiç kimse anlamıyor ama abarttığımı düşünüyorlar ağlıyorum bazen oğlumu özlediğim için. Özellikle eşim aşırı anlayışsız zaten kedimi sahiplendirelim desem hemen kabul eder hayvanı hiç benimseyemedi.

Benim muhabbetlerim var. Yazın 10 günlüğüne kardeşime bırakıp tatile gittim. Hayatımın en koyu tatiliydi.
Keşke evinizde kalsaydiniz.

Bakan kişi sevgiyi hisseden kişi onlar olmadığı için anlamalarini bekleyemeyiz
Ben kedim için ağladım deli muamelesi gördüm komsularim tarafından kedim kaybolmuştu buldugum da annem diye ağladım
Herkes mesela çocuğum olmadığı için böyle olduğumu sanıyor bana allah çocuk versin diye mesaj atıyorlar kedimin resmini paylaştığım da
Garipsemiyorum çünkü anlayamazlar
Kendinizi kötü hissetmeyin doğru olanı yapmissiniz

İnanın kafamı duvarlara vurmak istiyorum pişmanlıktan. Her açıdan çok bunaldım zaten kalabalıkta. Ama kendi şehrimde özeller çok pahalı devlet hastanesinde doğum yapmak da istemedim hele şu virüslü günlerde. Çok zorlanıyorum gerçekten ve başta eşim olmak üzere kimse anlamıyor beni.

Kedimden bir kaç gün ayrı kalmak zorunda kaldığım zaman çok ağlamıştım. Siz 2 hafta yine iyi dayanmışsınız. Ve sizi çok özlemiştir. Kimseye kulak asmayın bence getittirin

Kopek deseniz haklisiniz derdim ama kedi farklidir , baska ev istemez , kalabalik istemez hele o evin sahibi bir kedi varken iyice huzursuz ve mutsuz olur yavrucak , bunalima girebilir ki o zaman cikarmaniz cok cok zor olur
Yeni anne olacaksiniz , hem bebek hem kedinin bunalimi yorar sizi
Eger biraktiginiz kiside mutluysa kalsin bir sure daha orda, sunande kedinizi getirmenin kediye bir faydasi yok

Korktuğum şey ya bu tanıdığım kedimi vermek istemezse. Yalnız yaşayan bir kadın, kedime de çok alıştı çok seviyor iyi baktığından şüphem yok ama ya sonra geri vermek istemezse? Saçma mı düşünüyorum bilmiyorum verir ama değil mi

Hamilelik hormonlari sizi bu hale getiriyor
Neden vermesin olur mu oyle sey
Siz evinize donunce kedinizi alirsiniz , ona da bir yavru kedi sahiplendirirsiniz , sokaklarda tonla yavru kedi var bakima muhtac , sevaba girer en azindan
Endise etmeyin , hicbir sorun olmaz

Haklısın, benimde kedim var ve onu yalnız bıraktığım için 1 hafta kalınacak yerden erkenden dönmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…