hassas değilsiniz, aksine keşke size bunları söyleyenler de aynı hisleri deneyimleseler dünya çok daha güzel bir yer olurdu. kimseye kulak asmayın, ne güzel bir kalbiniz var.
Şimdi de giriş çıkışlar kapandı, kedimden ayrıyım kaç gün sürecek bu karantina belli değil yanıma alamadım Allahım çok pişmanım nasıl bırakıp geldim oğlumu deliricem.
Bakan kişi sevgiyi hisseden kişi onlar olmadığı için anlamalarini bekleyemeyiz
Ben kedim için ağladım deli muamelesi gördüm komsularim tarafından kedim kaybolmuştu buldugum da annem diye ağladım
Herkes mesela çocuğum olmadığı için böyle olduğumu sanıyor bana allah çocuk versin diye mesaj atıyorlar kedimin resmini paylaştığım da
Garipsemiyorum çünkü anlayamazlar
Kendinizi kötü hissetmeyin doğru olanı yapmissiniz
Bence abartiyosunuz taslamayin beni ama onlarin abartiyosun hassassin demelerine kizmayin sizin su anda dusunmeniz gereken dogacak cocugunuz kedi aokakta kalmadi sonucta
Petkargoyla eziyet edeceksiniz. Korkar hayvan ya. İkincisi ev kalabalık, başka anlaşamadığı kedi var, yeri değişecek bence gereksiz iş yapıyırsunuz şu an. Lohusalıkta millet sizle mi uğraşsın kedilerle mi bebekle mi? Sizi kolaylık olsun diye çağırmışlar evin huzurunu kaçırın diye değil. Paranız olsa özele orada gidebilseniz çağırmazlardı herhalde.