Çok mu hassas davranıyorum?

getırterek olması gerekenı yapıyorsunuz

hassas değilsiniz, aksine keşke size bunları söyleyenler de aynı hisleri deneyimleseler dünya çok daha güzel bir yer olurdu. kimseye kulak asmayın, ne güzel bir kalbiniz var.

Madem kediyi bu kadar özlüyor, cocugunuz gibi onu da benimsiyorsunuz -ki olmasi gereken de bu- dogum icin baska sehre gitmemeliydiniz.

Cocugunuz olsa komsuya birakip sanirim baska ile dogurmaya gitmezdiniz.

Kedi pek yer degistirmeyi seven bir canli degil malesef. Siz dönemiyorsunuz degil mi?

Şimdi de giriş çıkışlar kapandı, kedimden ayrıyım kaç gün sürecek bu karantina belli değil yanıma alamadım Allahım çok pişmanım nasıl bırakıp geldim oğlumu deliricem.

Dogum yapacaksiniz. O sirada bebekle ilgilenmekten kediye vakit ayiramazsiniz. Zaten dogumdan sonraki ilk gunler agrili sancili oluyor. Biraktiginiz kiside mutlu mesut duruyorsa dursun, hic ortaligi bulandirmayin

Kedi bakana kadar karşılıksız sevginin ne demek olduğunu bilmiyormusuz.

Doğum için şehir değiştirmek saçma değil mi? İnsanın krndi düzeni gibi olmaz hiçbir yer. Annen gelseydi onun yerine.

Zaten şehir dışı seyahat kısıtlaması da geldi buyuk şehirlere.

Ben olsam kargo ile filan getirtmem. İyice stres olur kediye.

Petkargoyla eziyet edeceksiniz. Korkar hayvan ya. İkincisi ev kalabalık, başka anlaşamadığı kedi var, yeri değişecek bence gereksiz iş yapıyırsunuz şu an. Lohusalıkta millet sizle mi uğraşsın kedilerle mi bebekle mi? Sizi kolaylık olsun diye çağırmışlar evin huzurunu kaçırın diye değil. Paranız olsa özele orada gidebilseniz çağırmazlardı herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…