• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu ısrarcı oldum? Bana bir akıl verin

sipsezan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2009
639
1
116
İzmir
ya kızlar 7 yıldır tanıyoruz birbirimizi 4 yıldır da beraberiz şimdiye kadar evliliği hep o gündeme getirirdi ben okulumu bahane eder zamanı gelince düşünürüz derdim :dilcikar: askerdeyken annesiyle geçen martta beni istemeye gelme planları yapıyorlardı hatta... şimdi son sınıftayım ufak ufak çeyiz alış verişleri yapıyorum ona da danışıyorum aman aman bi tepki vermiyor bi kaç seferdir şakayla karışık ağzını aradım yine tepki yok. demin "zaten erken daha senin işlerin 2 seneye filan ancak oturur benimde atamam çıkarsa filan 3 yılı filan rahat bulur" dedim, ne diyecek die CADIARZU tabi tabi acelesi yok tadında şeyler söyledi.. kızlar bu adam benden mi soğuyor sizce, evlilikten mi kaçıyor? hani dert de etmiyor ki işlerim düzelse evlenirdik şimdi filan gibi... koca meraklısı diilim yanlış anlamayın da, onu kaybetmek istemiyorum :sinifsinif:

canım buna en doğru cevabı verecek olan erkek arkadaşın.
ben şahsen bir fikir yürütemiyorum.
konunla ilgili söyleyeceğim tek şey seni sevgiline sorman için yönlendirmek.

ayy bu erkekler bi değişik valla yaa sende şunu de o zaman dahası açma konuyu bakalım hatta fazla arama sormada bakalım ne kadar değer veriyor ısrarcı olma bi bakalım konuyu hiiiç açma hatta dediğim gibi biraz kendini çek bakalım ne oluyor diyecekmi derse o zaman sende evet bende onu soracaktım sana ne oluyor de o zaman kafandakini açık açık söyle ama hemen deil biraz bekle biraz peşine düşsün ayy fazla yüz verme yaa bu erkeklerin burnu sürtsün biras ağırlığını koy biraz alacagın bişey varsada ceyiz namına hiç bişey söyleme sunu aldım bunu adlım deme zaten bişeylerden şüphelenir o azmanda amaan nasıl olsa daha çooook var canım alırtım kaçmıyor yaa o zamana kim öle kim kala der kapatırsın konuyu oda kendi içini yer durur sen içini yiyeceğine o yesin

Canım senın bu soruna cevap vermek o kdr zor kı
Senı denıyor dıyemem cunku o kısı nasıl bırı bılmıyorum
Senı ıstemıyorda dııyemem bunuda bılımyoruz ama bu tarz tavırlar bana kalırsa soguyan bır erkegın gostergesi ya da bası cok dolu olan bır erkegın ...

saruboceq açık açık soramamam hevesli görünmekten çekindiğim için... mor_salkım'cım teşekkürler canım haklısın bir süre öyle yapayım bakalım ne olacak... saolun kızlar ya.. içim içimi yiyordu ne yapsam die...

mor_salkım'cım haklısın sanırım bir süre öyle davranayım bakalım ne olacak konuyu o açarsa da dediğin gibi konuşmaya başlarız... ya ne yapayım die içim içimi iyordu saolun kızlar ya..

sen bi de kii bana bi yerden kısmet çıkmışş
annem de bi gelsinler görüşün diyo dee :delphin:
adam bi şöyle olsunnn :1shok:
belki niyetinde ki gelişmeleri biraz hızlandırır
yada derdi neyse biraz renk verir tatlımm delikafadulden

Canım senın bu soruna cevap vermek o kdr zor kı
Senı denıyor dıyemem cunku o kısı nasıl bırı bılmıyorum
Senı ıstemıyorda dııyemem bunuda bılımyoruz ama bu tarz tavırlar bana kalırsa soguyan bır erkegın gostergesi ya da bası cok dolu olan bır erkegın ...

canım bende onu anlamaya çalışıyorum da çözemiyorum işte.. normalde başka konularda benimle çok ilgili hiç kimsenin hatta ailemin bile bana vermediği manevi desteği ondan gördüm ben... ama evlilikle ilgili bu yeni yaklaşımı tedirgin ediyor beni.. ne yapmaya çalıştığını nasıl anlarım onu da bilmiyorum. açıkça sorsam kızacaktır, o var bir de tabi ki evlenmek istiyorum gibilerine... :Saruboceq:

burda ilişkiyi yaşıyan sensin cnm ne desek sevgilinin fikrini bilemeyiz tam olarak...
açık açık sor yerimseniben
dolandırma yani daha çok var fln diye

bence surekli sizin olumsuz cevap vermenizi kaniksamis bu konuyu oluruna birakmis artik.

sen bi de kii bana bi yerden kısmet çıkmışş
annem de bi gelsinler görüşün diyo dee :delphin:
adam bi şöyle olsunnn :1shok:
belki niyetinde ki gelişmeleri biraz hızlandırır
yada derdi neyse biraz renk verir tatlımm delikafadulden

arkadaşıma katılıyorum,bu herzaman iyi her yerde geçerli bir taktiktik.:delphin:

o sana ewlilik düşüncesiyle geldiğinde ama sen ona daha war okulum bi bitsin zamanı geldiğinde düşünürüz derken ondan soğuduğun içinmi diodun cnm?? bide bu yönden düşün yerimseniben

erkekler belli bir yaştan sonra acaba evlilikten korkuyorlar mı?? baksana önceden o açıyormuş konuyu.ya da sen hep ertelediğin için o da senin burnunu sürtmek istiyor olabilir :laelaelaelaelae: ay böyle belirsizlikler gösteren erkeklere bi sinirleniyorum ki sormayın.ama arkadaşların dediği gibi biraz kendini geri çek bakalım tatlım.o düşünsün biraz da yerimseniben

Eee artık okulum bitiyor..
Ailem de uygun görüyor,bir adım atsak de,,,
de yani ne olacak bu boyutta değil mi ilişkiniz,hem adam daha önce isteme muhabbeti falan yapmış..
ben nişanlımla sürekli evlilik konusunu rahatça konuşabildiğim için böyle iletişimsizlikler tuhaf geliyor..
sorun ve öğrenin,ciddi bir ilişkiniz var sormanız garip değil..

o sana ewlilik düşüncesiyle geldiğinde ama sen ona daha war okulum bi bitsin zamanı geldiğinde düşünürüz derken ondan soğuduğun içinmi diodun cnm?? bide bu yönden düşün yerimseniben

kıslar bence sogudugundan deildir çünkü aynı şeyi bende yasadım daha 2. sınıftayken evelnelim vs. lafları etmeye basladı tmm bunlar cok gzl şeyler ama daha okulun varken sorumlulukların vrken bu tür konusmalraı duymak istemiosun çünkü derslerini etkilie bilio o yüzden benden 2 sene bana artık bu konuyu acma dsie restimi çektim aten sonrasında herşey yoluna girdi bi daha hiç açmadı ama okulumun bitmesine yakın birlikte pturup nasıl yapsak die konustuk bu onun soguklugunu göstermez sadece okurken bööle ciddi bi konunun altına etkisine girmek istememedindenir onu cok ii anlıorum ama sen biras bekle bence hemen konusup da tepkide cekme belki işlerinş yoluna girmesini bekliodr ama deiğim gibi biras kednini cek bööölelikle hem sana karsı tavrını anlarsın hemde sorunun cevabını bulabilirsin ama kesin olarak bişey diewmem tabkide zaten bi sırun vrsa yakında cıkr merak etme bence

kıslar bence sogudugundan deildir çünkü aynı şeyi bende yasadım daha 2. sınıftayken evelnelim vs. lafları etmeye basladı tmm bunlar cok gzl şeyler ama daha okulun varken sorumlulukların vrken bu tür konusmalraı duymak istemiosun çünkü derslerini etkilie bilio o yüzden benden 2 sene bana artık bu konuyu acma dsie restimi çektim aten sonrasında herşey yoluna girdi bi daha hiç açmadı ama okulumun bitmesine yakın birlikte pturup nasıl yapsak die konustuk bu onun soguklugunu göstermez sadece okurken bööle ciddi bi konunun altına etkisine girmek istememedindenir onu cok ii anlıorum ama sen biras bekle bence hemen konusup da tepkide cekme belki işlerinş yoluna girmesini bekliodr ama deiğim gibi biras kednini cek bööölelikle hem sana karsı tavrını anlarsın hemde sorunun cevabını bulabilirsin ama kesin olarak bişey diewmem tabkide zaten bi sırun vrsa yakında cıkr merak etme bence

cnm yanlış anlaşıldı sanırım, bende soğuduğunu düşünmüorum, oyüzden diorumki sen soğuduğun içinmi erteliodunda bu konuşmaları, onunda öle yaptığını düşünüosun anlamında söledim yerimseniben

erkekler askerlikten gelince herşeyin daha ii farkına warıolar, yaşamın zorluğunu görüolar, bence işleri biraz daha yoluna koyup emin adımlarla ewliliğe doğru ilerlemeyi düşünüodur..

oyalamakmı ?
neden evlensin ki senle o zaman... bence evhamlanmışsın yani yine bence sen ondan daha çok istediğin için evlenmeyi sanki tersine döndü herşey korkuların başlamış..
bence sakin bir adam senin sevgilin de onun için susuyor..ya deli deli konuşupta 7 yıl sonra şu aşamada ayrılsanız ne olcak..yine bişey olmazda... üzülürsünüz işte..sen evham yapmışsın onunda kendince düşünceleri olacak ..sorumlulukları daha ağır sende bari 3 olmasın 2 olsun kendini kasma dört dörtlük ne olmuş falan de de rahatlasın adam...anasıylamı babasıylamı kavga etti kim bilebilirki birde söyleyemen biri yapıısı varsa hayatta da anlatmaz içine atar..sende soğudu bu benden dersin..erkekler soğursa..ilk öpmeden sonra soğur bebeğim , yani bu soğusaydı şimdiye çoktaaannn soğurdu...

cnm yanlış anlaşıldı sanırım, bende soğuduğunu düşünmüorum, oyüzden diorumki sen soğuduğun içinmi erteliodunda bu konuşmaları, onunda öle yaptığını düşünüosun anlamında söledim yerimseniben

erkekler askerlikten gelince herşeyin daha ii farkına warıolar, yaşamın zorluğunu görüolar, bence işleri biraz daha yoluna koyup emin adımlarla ewliliğe doğru ilerlemeyi düşünüodur..

pardon canm yanlış anlamışımm :utangac:

Back
X