Çok mu kiloluyum canım sıkılıyor

ardacinar

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2013
1.805
1.943
333
Merhaba ben 35 yaşındayım boyum 1.63 66 kiloyum ikinci hamileligimden sonra kaldım böyle 59 kiloyken bu kiloda olmak beni çok uzuyor 63 kiloya iniyorum sonra tekrar 66 yi görüyorum iradesiz miyim neyim anlamadım ara ara kiloma takıp mutsuz oluyorum...

sizden bir yaş büyüğüm

aynı boydayız

ben 75 i gördüm

sonra 60 a indim

şimdi 63 civarındayım

ben karalar bağlayacak bir durumda görmüyorum kendimi

bende tek çocuk var hem de

çözümünüz yeme alışkanlığınızı değiştirmek

geç saatte yemeyin, düzenli beslenin vs vs

Aslında dışardan gören herkes kilolu değilsin diyo ama ben kendimi kötü hissediyorum vücut kitle i ndeksim 58 diyo ama ben 62 63 olsam yetecek çok ac kalmazsam maalesef benden gram gitmiyo sonrada sabrim tasiyo hamur işi tatliyi kesersem 4 kiloyu ne kadar sürede veririm

160 boy 63 kilo yine senin boyun var ama dert etmiyorum ETLİYİM BUTLUYUM MUTLUYUM hasta olmadıktan sonra şükür önümüz Ramazan salata ve sıvı gıda tüket dikkat et Bayram'a fit olursun...

Aslında dışardan gören herkes kilolu değilsin diyo ama ben kendimi kötü hissediyorum vücut kitle i ndeksim 58 diyo ama ben 62 63 olsam yetecek çok ac kalmazsam maalesef benden gram gitmiyo sonrada sabrim tasiyo hamur işi tatliyi kesersem 4 kiloyu ne kadar sürede veririm

Ac kalarak kilo vermek yerine saglikli beslenerek ve en onemlisi hareketlenerek 1 ayda saglikli bir sekilde verebilirsiniz fazlaliklarinizi.

bende 1.54 boy 56 kg yummm cok rahatsızım 49 olmak istiyorum herkesinde bildiği dediği gibi akşam 7 den sonra hiç bişi yenmicek aşırı makarna yağlı yenmicek herşeyden ye ama az ye porsiyonu küçültcezzz

Biz degilsin ya da kilolusun desek de bisey degismeyecek onemli olan sizin kendinizi begenmeniz, aksam yemeklerini mumkun oldugunca erkene cekin ve hafif seyler yemeye calisin, sabah ve oglen ogunlerini saglam yaparsaniz zor olmuyor. En kolay ama yavas kilo verme yontemi.

Çok teşekkür ederim destekleriniz için akşam yemeğini daha hafif ve az yiyerek deniycem gün içinde de dikkat ederim kendimi beğenmiyorum ama şöyle bişey var takıntı mi bilmiyorum ama kendimi 90 kiloymusum gibi hissediyorum yemek yemeyide çok seviyorum iradeli olmak lazım tabi

Derrt ediyorsan küçük bir diyetle hemen çözersin durumu.
Ki bence fazla değil normal:)

168 boyum varken 63 bana kilolu geliyor bilemicem kendine ne yakıştırdığın önemli. Mesela 66.7 ile hamile kaldım yeni benim için çok fazla bi kilo hemen ekmeği falan kestim 64.7 ydim Bu sabah

Metobolizmaniza bağlı fakat 1 , 1.5 ayda sağlıklı bir şekilde verebilirsiniz o 4 kiloyu.

Tatlı azami dusurulecek. Hamur işi yasak ve yürüyüş. Birde destek için çaylar içebilirsiniz.

Yeni 2 kilo verdim :) sırrı mi soyluyorum
Normalde uyudugundan az uyu az ye çok hareket et abur cuburu hamur işini kes 1 haftada 1.2 kilo veremezsen yaz bana!

Haaaa en önemlisi günde 3 litre su

Oyle cok astronomik bir kilo fazlaniz yok ama yilanin basini kucukken ezmek lazim diye bir soz var.

Hamurisi ve tatliyi kesipte kilo veremeyeni gormedim.

Back
X