çok mu kıskancim

sumoshh

İstanbul
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
1.689
1.231
78
Iyi geceler kk
Daha öncede yazmistm 18 yasndayim.. sorunum kötü huylarim.
Sanirim kotü biriyim saf kalbi temiz insanlara imreniyorumki
Meseka sokakta carsida pazarda benden guzel daha uyumlu gyinmis bi kiz gorsem gunlerce icim icimi yiyo. Akrabalarim yanimda birisini övse çatliyorum msela kuzenm var bnle yasit onun temizlgi meşhur ynmda övduler hirs yaptm smdi ozondan ellerm aciyo. Ve ya arkdslarm sevglilerini anltsnlar deli gbi kiskanyrum ayrilmasni istiyorum gece n annemi bile kiskandgmi farkettim bu elimde degil bnde iyi olmak istiyorum ama olamiyorum kalbimin kötulugu yuzume dahi yansimis elimde değil vallahi degil cok ugrastm olmuyo bu yasta boyleysem ilerisni dusunemiyorum yardm edin

Merhaba ,

Sorunlarınızın farkında olmanız ve bunları dile getirebilmeniz çözmek için çaba harcamaya da hazır ve istekli olduğunuzu gösteriyor. Bu aşamada sizi tanımayan , geçmiş yaşantınızı bilmeyen kişilerin yapacağı yorumlardan ziyade bir uzman yardımı almanız daha sağlıklı olacaktır.

Bir psikologla görüşürseniz sizin için daha yararlı olacaktır. Sağlıcakla kalın.

Kotu insanlar yanlis yaptiklarinin farkina varmazlar cunku buna kafa yormazlar...

'Ben cok kotu biriyim' diye sikayetci olup konu acmazlar mesela...

Siz kotu ve kiskanc bir insan oldugunuz fikrini takinti yapmissiniz...

Bunun yuzunuze yansidigini soyleyecek kadar...

Kotu bir insan oldugunuz icin degil bu saplantidan kurtulmak icin yardim almaniz gerektigini dusunuyorum...

En yakin akrabam benden daha iyi sartlarda yasiyor diye insanın gece gozune uyku girmez mi sabaha kadar aglarmi valla cildircam

zaten yaşınla alakalı bi durum, yaşlandıkça daha iyiye gidersin olgunlaşırsın

Kalbimin kötülüğü yüzüme yansımız lafına çok güldüm, ilahi :)

Ben düşünce tarzını ve bakış açını değiştirmeni tavsiye edeceğim. Şöyle ki, bir arkadaşın senden güzelse bu konuda senin yapabileceğin bir şey yoktur, zaten güzele de güzel denir ama birinin başarısı senin yanında övülüyorsa ve bu seni başarılı olmaya sevkediyorsa gayet bu yönünü kullanabilirsin huyunun. Hem bu sayede bir dahakine de övgüleri başkası değil sen alırsın. Tabi bu işin biraz polyanacılık kısmı. Gelelim diğer kısma, fesatlık kıskanclık adı her neyse seni yer bitirir be canım. Başkalarını değil kendini sev, kimsenin seni övmesine gerek yok veya illa yolda gördüğün kızdan güzel olmak zorunda değilsin. Tanımadığın etmediğin kızın güzelliği yüzünden günlerce niye kendini yiyiyp bitiriyorsun sence bu mantıklı mı?

Kendinle mutlu ol, pozitif yanlarını ortaya çıkar ve kendine güven. Ayrıca insanları da sev lütfen, belki de sorunun insanları sevmemendir. Arkadaşının mutsuz olması sana ne kazandırır ki? İnsanlara ufak ufak yardımlar edip, onları mutlu etmeye çalışman belki bir yerden başlamana yardım eder. Kalbini hep iyiye sevket, zaten bir diğer tavsiyem de maneviyatını güçlendirmen yönünde. Bak nasıl kalbinin güzelliği yüzüne yansıyacak. :)

Iste magrur prenses baskalari mutsuz oldugu zaman benim mutlulugum gozle gorulmuycek gbi degil. Farkindaym yanlis yapiyorum ama engel olamiyorum bnde saf temiz kalpli iyi niyetli olmak istiyorum iyilik de yapmya calisiyorum ama yokkk olmuyo

Herkese karşı. Bu nasil bisey anlamiyorum biri beni pohpohlarsa belki sevebilirm ama olumsz eleştiri alirsam dusman oluyorum.hirs yapıyorum bna tek faydasi bu sene dersande herkesi gececem dye hirs yapip 60 netle baslayip 110 neti gormem oldu

imkanın varsa bi psikologla görüş
senin durumun pek normal değil bence
insan kıskanabilir de senin ki baya bi abartı kendine zarar verirsin bu şekilde

ayetel kürsi falan okuyun bence ay ne biliyim biri benim yanımda birini övse bende rahatsız olurum ama bu aşırı dozda yani dediğim gibi dua okuyun içiniz ferahlasın

Kız bu ne dürüstlük böyle. Bence sadece ölümü düşün herkesin öleceğini.öfken kinin geçer.

Kotu biri olsaydin bu huyundan sikayetci oldugunu soylemezdin
Yardim almalisin kiskancligin ileri derecede
Devam ederaen etrafinda kimse kalmaz yalniz kalirsin malesef

Aman allahim bende diyorum bu huylar bana yabancı gelmiyor benim kızım da aslan burcu ve kıskançlığı artık beni yedi bitirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…