Iyi geceler kk
Daha öncede yazmistm 18 yasndayim.. sorunum kötü huylarim.
Sanirim kotü biriyim saf kalbi temiz insanlara imreniyorumki
Meseka sokakta carsida pazarda benden guzel daha uyumlu gyinmis bi kiz gorsem gunlerce icim icimi yiyo. Akrabalarim yanimda birisini övse çatliyorum msela kuzenm var bnle yasit onun temizlgi meşhur ynmda övduler hirs yaptm smdi ozondan ellerm aciyo. Ve ya arkdslarm sevglilerini anltsnlar deli gbi kiskanyrum ayrilmasni istiyorum gece n annemi bile kiskandgmi farkettim bu elimde degil bnde iyi olmak istiyorum ama olamiyorum kalbimin kötulugu yuzume dahi yansimis elimde değil vallahi degil cok ugrastm olmuyo bu yasta boyleysem ilerisni dusunemiyorum yardm edin
ayetel kürsi falan okuyun bence ay ne biliyim biri benim yanımda birini övse bende rahatsız olurum ama bu aşırı dozda yani dediğim gibi dua okuyun içiniz ferahlasınIyi geceler kk
Daha öncede yazmistm 18 yasndayim.. sorunum kötü huylarim.
Sanirim kotü biriyim saf kalbi temiz insanlara imreniyorumki
Meseka sokakta carsida pazarda benden guzel daha uyumlu gyinmis bi kiz gorsem gunlerce icim icimi yiyo. Akrabalarim yanimda birisini övse çatliyorum msela kuzenm var bnle yasit onun temizlgi meşhur ynmda övduler hirs yaptm smdi ozondan ellerm aciyo. Ve ya arkdslarm sevglilerini anltsnlar deli gbi kiskanyrum ayrilmasni istiyorum gece n annemi bile kiskandgmi farkettim bu elimde degil bnde iyi olmak istiyorum ama olamiyorum kalbimin kötulugu yuzume dahi yansimis elimde değil vallahi degil cok ugrastm olmuyo bu yasta boyleysem ilerisni dusunemiyorum yardm edin
ASLAN burcuyumBu arada burcun ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?