çok mu kıskancim

Çok hhırslısin ama sen mükemmel değilsin ve mükemmel bir hayatın olmayacak maalesef; benim gibi, onun gibi herkes gibi...o yüzden çok zorlama kendini yipratirsin ve hem kendine hem çevre zarar verirsin...4 4 luk kimse yoktur başkalarına özenmek yerine kendine güven ve kendin olmayı dene...ben sahsen dozunda kendimi severim ve kimse gibi olmaya da calismam.cunku ben kendime gore ozelim tekim niye badkasi gibi olmaya calisarak bu ozelligimi yitireyim ki

Etrafında kıskanılacak insan olmasa pislikten kokacaksın demek ki...Şaka bir yana, biraz kıskanclık var; birine zarar vermedigin sürece olumlu etkisini görürsün ama bunun.

Maddiyatm yok careyi burda bulmya calisiyorum
o zaman devlet hastanelerinde gerekli bölümlere gidip adını yazdır.
muhtemelen iki sene sonraya gün vereceklerdir ama hiç olmazsa iki sene sonra tedavi olmuş olursun.

maalesef bu alanlarda hemen yardım alabilmen için sağlam gelirinin olması gerekiyor.
adamlar ticareti artık o kadar ileri boyutlara çekmişler ki, ücretlendirmeler saat üzerinden değil 20 dk üzerinden ödeniyor.

Etrafında kıskanılacak insan olmasa pislikten kokacaksın demek ki...Şaka bir yana, biraz kıskanclık var; birine zarar vermedigin sürece olumlu etkisini görürsün ama bunun.

katılıyorum, sana uzun süreçte yardımı dokunabilir. hırslı ve tuttuğunu koparan biri olmana nedendir belki. belki amaçlarına hedeflerine ulaşmadan peşini bırakmayan biri olursun. çevren senin hırsını, daha iyi olmanı tetikler. devamlı yarışman çeşitli konularda 1 numara olmana neden olur belki..

Son düzenleme:

Ama bir yandan da asırısı zarar, hırs ne kadar fazla olursa olumsuz bir sonuc alınırsa bir ihtimal bu sefer öfke de o denli büyük olur, keskin sirke de küpüne zarar verir...

Ayarını iyi yap konu sahibesi...

Aman allahim bende diyorum bu huylar bana yabancı gelmiyor benim kızım da aslan burcu ve kıskançlığı artık beni yedi bitirdi

Yaa bende aslanı görüncee sanırım tüm aslan kadınlarında var dedim tanıdığım biri var o da böyle içini bilemem gerçi bu derecede mi ama anlaşılıyor sonuçta Bence de yardım al canım yaşıtız bu arada

arkadaslar soylenecek en dogru seyleri soylemisler zaten.. bir uzmandan yardim alman lazim.. seni bu hale getiren senin baskalarina bakisin degil kendine olan bakisin bence.. kendinde kompleks edindigin birseyler var ve baskalarininda sana ayni gozle baktigini dusunuyosun bu yuzden ovdukleri insanlari kiskaniyosun.. bu durumu ancak bir uzman cozebilir cnm

Kim bizmi[ yaşitiz anladımQUOTE="zacquish, post: 36510756, member: 306163"]Yaa bende aslanı görüncee sanırım tüm aslan kadınlarında var dedim tanıdığım biri var o da böyle içini bilemem gerçi bu derecede mi ama anlaşılıyor sonuçta Bence de yardım al canım yaşıtız bu arada [/QUOTE]

Canım öncelikle kendine güvenini sağlaman gerekli, neden çirkin olduğunu düşünüyorsun? Neden kötü kalpli ve kıskanç olasın ki ? Sen kafana bunları takıp kuruntu yapmışsın ve kendini böyle kabullenip aynı şeyleri tekrar ediyorsun. Aklını başka işlerle meşgul edip bu davranışlarının üstesinden gelebilecek güçtesin bence. Bilmelisin ki herkesin iyi olduğu yönü farklıdır o kız titizdir, diğerinin sesi güzeldir vs. Seninde güzel olan yönün hırsındır belki , yaşın küçük derslerine yoğunlaşmalısın okuyorsan yada okumaya devam edeceksen üniversite kazanmaya çalışmalısın yada kendine bir hobi edinip en iyisi olmaya çalışmalısın. Hiç olmadı kendine bakım yap saçlarına kürler hazırla, tırnaklarına renkli ojeler sür ... Kendini kimseyle kıyaslamamalısın sen teksin ve özelsin. Allah'a şükür etmelisin ki senide herkes ile eşit yaratmış, en kısa zamanda da bir devlet hastanesinden randevu alıp doktora gözükmelisin canım..

bunları kabul edip anlatabilğine göre gayet aklı başında bi kızsın..
eminim çokta güzelsindir...
yaşının gençliğinin verdiği duygularda var tabi...
ama şunu düşün senin birilenin kıyafetini, maddi durumunu fln kıskanman onların hayatında bi değişiklik yaratmayacak...
sen kendini yediğinle kalacaksın...
kendinde kusur aramayı bırak...

gidişat iyi gözükmüyor,bu ne hırs.Daha zengin,daha güzel,daha şık,daha temiz elbet olur,bunları kıskanarak,sabahlara kadar uyumayarak bir ömür geçmez.Psikiyatriste gidin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…