Çok mu kuruntuluyum?

İnşallah öyledir. Bazen suratı asık olur selam vermez konuşmaz canı isterse verir bazı arkadaşlarla çok yakın cozemiyor insan
Olabilir bu durum hayatın her alanında var. Siz işinizi iyi yaptığınızdan eminseniz, olumsuz dönüş almadıysanız sorun yok demektir

Sağlıkla alakalı raporunuzu alır sizde karşı bildirim yaparsınız .

Size karşı memnuniyetini bildirmiş gerisini düşünmeyin

Sağlıkla alakalı raporunuzu alır sizde karşı bildirim yaparsınız .

Size karşı memnuniyetini bildirmiş gerisini düşünmeyin
Yani atanirken istiyorlar zaten heyete giriyoruz. İkinci dönem denetimden sonra herhangi olumsuz bir şey demedi evraklarima baktı ogrencilere calisma konuları hakkında bilgiler verin dedi başka bişey demedi

Öğretmenim okul müdürlüğü ders denetimleri yapıyor ve denetimler sonucu mebe rapor gönderiyor. Daha önce bana özelden çalışmalarınızdan memnunum demişti. Kendi ders denetimimden sonra evraklarını gösterdim herhangi olumsuz bir şey demedi. Yine aynı okulda başka arkadaşa karşı biraz daha sert davranıyor. Olumsuz gorusu varmış. Benim sorunum şu sesimde nazalite var yani genizden gelen ses çok yoğun değil biraz farklı çıkıyor ses tonum ama çocuklarla çok şükür anlaşmada sorun yaşamıyorum. Bugünde o olumsuz dusundugu arkadaş gitmiş siz bir tek bana karşı böyle davranıyorsunuz demiş. Mudurde ben herkese aynıyım diğer arkadaşlar içinde ses tonuna konu hakimiyetine vs bakıyorum demiş. Sizce benim hakkımda da olumsuz gorusu var mıdır. Ben kuruntu mu yapiyorum üzerime mi aliniyorum yersiz sekilde
Devlette misiniz özelde mi

Back
X