- 2 Haziran 2025
- 80
- 35
- 3
- 30
- Konu Sahibi birtutamzeytin
Tekrar akademi süreci vs bir ton skinti müfettiş gelirE bildirdi diyelim, sonucunda ne olabilir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekrar akademi süreci vs bir ton skinti müfettiş gelirE bildirdi diyelim, sonucunda ne olabilir?
Olabilir bu durum hayatın her alanında var. Siz işinizi iyi yaptığınızdan eminseniz, olumsuz dönüş almadıysanız sorun yok demektirİnşallah öyledir. Bazen suratı asık olur selam vermez konuşmaz canı isterse verir bazı arkadaşlarla çok yakın cozemiyor insan
Yani işimi elimden geldiğince yapıyorum atanmak içinde çok emek verdim işte bir anda olumsuz bir durum yazarsa yada ne düşünüyor onu insan cozemiyorOlabilir bu durum hayatın her alanında var. Siz işinizi iyi yaptığınızdan eminseniz, olumsuz dönüş almadıysanız sorun yok demektir
Bence biraz akışa bırakınYani işimi elimden geldiğince yapıyorum atanmak içinde çok emek verdim işte bir anda olumsuz bir durum yazarsa yada ne düşünüyor onu insan cozemiyor
Tek bir idarecinin ses tonu uygun değil diye raporlamasıyla müfettiş geleceğine mi inanıyorsunuz cidden?Tekrar akademi süreci vs bir ton skinti müfettiş gelir
Biraz olaylara müdahaleciyim sanki düşününce olayları durduracakmisim gibi dert ediyorum kendimeBence biraz akışa bırakın
Nazal geliyor burundan bazı harflerde sorun yaşıyorum anlasilmada ama çocuklarla sorunum yok şükürTek bir idarecinin ses tonu uygun değil diye raporlamasıyla müfettiş geleceğine mi inanıyorsunuz cidden?
Sağlık sorunu işte, endişeye gerek yok.Nazal geliyor burundan bazı harflerde sorun yaşıyorum anlasilmada ama çocuklarla sorunum yok şükür
Yinede öğretmenlikte önemli he atanırken sağlık raporu vs aldım ama işte kaygılarım hep varSağlık sorunu işte, endişeye gerek yok.
Ama durmuyor. Akışına bırakınBiraz olaylara müdahaleciyim sanki düşününce olayları durduracakmisim gibi dert ediyorum kendime
Ve üstelik kafama takmamam gereken dönemdeyim işte aklımın içi durmuyorAma durmuyor. Akışına bırakın
Yani atanirken istiyorlar zaten heyete giriyoruz. İkinci dönem denetimden sonra herhangi olumsuz bir şey demedi evraklarima baktı ogrencilere calisma konuları hakkında bilgiler verin dedi başka bişey demediSağlıkla alakalı raporunuzu alır sizde karşı bildirim yaparsınız .
Size karşı memnuniyetini bildirmiş gerisini düşünmeyin
E tmm . Kuruntu yapıyorsunuz işteYani atanirken istiyorlar zaten heyete giriyoruz. İkinci dönem denetimden sonra herhangi olumsuz bir şey demedi evraklarima baktı ogrencilere calisma konuları hakkında bilgiler verin dedi başka bişey demedi
En ufak bir durumda bu konuda üzerime aliniyorumE tmm . Kuruntu yapıyorsunuz işte
Bu sizin kendı içinizdeki sorun . Hocayla alakası yokEn ufak bir durumda bu konuda üzerime aliniyorum
Ben içimde çok dert ediyorun istemsizBu sizin kendı içinizdeki sorun . Hocayla alakası yok
MEB e bildirebilir müfettiş çağırabilir yetki verdiler bu konuda mudurlereEvet çok kuruntulusunuz.
Sanki özel okuldasınız da beğenmediğini işten atacak.
Devlette misiniz özelde miÖğretmenim okul müdürlüğü ders denetimleri yapıyor ve denetimler sonucu mebe rapor gönderiyor. Daha önce bana özelden çalışmalarınızdan memnunum demişti. Kendi ders denetimimden sonra evraklarını gösterdim herhangi olumsuz bir şey demedi. Yine aynı okulda başka arkadaşa karşı biraz daha sert davranıyor. Olumsuz gorusu varmış. Benim sorunum şu sesimde nazalite var yani genizden gelen ses çok yoğun değil biraz farklı çıkıyor ses tonum ama çocuklarla çok şükür anlaşmada sorun yaşamıyorum. Bugünde o olumsuz dusundugu arkadaş gitmiş siz bir tek bana karşı böyle davranıyorsunuz demiş. Mudurde ben herkese aynıyım diğer arkadaşlar içinde ses tonuna konu hakimiyetine vs bakıyorum demiş. Sizce benim hakkımda da olumsuz gorusu var mıdır. Ben kuruntu mu yapiyorum üzerime mi aliniyorum yersiz sekilde