Çok mu kuruntuluyum?

Kuruntu yapıyorsunuz. Memnun olmasa söylerdi zaten niye saklasın. Ayrıca yaşadığınız durum elinizde olan bir şey değil.

Öğretmenim okul müdürlüğü ders denetimleri yapıyor ve denetimler sonucu mebe rapor gönderiyor. Daha önce bana özelden çalışmalarınızdan memnunum demişti. Kendi ders denetimimden sonra evraklarını gösterdim herhangi olumsuz bir şey demedi. Yine aynı okulda başka arkadaşa karşı biraz daha sert davranıyor. Olumsuz gorusu varmış. Benim sorunum şu sesimde nazalite var yani genizden gelen ses çok yoğun değil biraz farklı çıkıyor ses tonum ama çocuklarla çok şükür anlaşmada sorun yaşamıyorum. Bugünde o olumsuz dusundugu arkadaş gitmiş siz bir tek bana karşı böyle davranıyorsunuz demiş. Mudurde ben herkese aynıyım diğer arkadaşlar içinde ses tonuna konu hakimiyetine vs bakıyorum demiş. Sizce benim hakkımda da olumsuz gorusu var mıdır. Ben kuruntu mu yapiyorum üzerime mi aliniyorum yersiz sekilde
Yani bu çok klasik bir cümle değil midir?
" ses tonuna ve konu hakimiyetine, sınıf otoritesine...."
Müdüründe öyle konuşmuş işte, özel bir vurgu yapmamış.

Çalışmalarınızdan memnunuz lafını geçen dönem demişti. Bu dönemde denetimden sonra evraklara baktı bişey demedi
Geçen dönemden bu döneme ses tonunuz mu değişti ? Aşırı kuruntu yapmışsınız. Genel bir şey söylemiş. Öğretmenlerde hitabet, ses tonu, tavır vs hepsi önemlidir ya. Genel geçer bir cümle yani. Yanlış anlamayın ben de sizin gibi gereksiz şeyleri aşırı takıyorum. Çok zor bir durum, sizi anlıyorum.

Son düzenleme:
Kafanızda kurmuşsunuz net ama bu konuyu geçin en önemlisi İşinizi hakkını vererek yapıyorsanız kimseden çekinmeyin lütfen. Sesinizin tonajı müdürü ilgilendirmez. Çocuklarla iletişim sıkıntınız yok sonuçta.
Özlük haklarınızı mutlaka okuyun, çok bilgi açığınız var bu konuda. Müdür de, siz de memursunuz, sadece görevleriniz farklı, o kadar yüceltmeyin kafanızda. Soruşturmayı sadece müdür değil öğretmen de talep edebilir. Herkes işini doğru yapsın müdür de dahil!
Haklarınızı bilmiyorsunuz, çocukların geleceğini etkileyen değerli öğretmenim, değerinizi sadece bir müdürün belirleme ihtimalinin olmadığını yönetmeliğinizi okuyarak öğreneceksiniz.

Back
X