Çok mu önyargılıyım lütfen tavsiye

• Konu Sahibi Konu Sahibi mav
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
42
Ankara
merhaba evlenmek ısteyen ben bı arkadas vasıtasıyla bugun bırıyle tanıscam.. ama ıcımde tuhaf bı duygu var sankı hüsran olcak cocugu begenmıyecegım gıbı gelıyor..gecen gun ark arayıp bı arkaadsının evlenmek ısteyen tanıdıgı oldugunu söyledi.tanısın dedı cocugun fotoyu telden gonderdıler ama sankı cocuk cakal gıbı geldı.. aselsanda calıyormus.. teknıkermıs.. ya sızce nasıl bı psikolojıyle gıtmelıyım cok önyargılıyım galıba

Bir fotoğraftan bu kadar çıkarımda bulunmayın.
Ön yargılı giderseniz zaten olmaz.
Olayı akışına bırakın biraz.
Tanıdıktan sonra olmayacağını hissederseniz , devam ettirmezsiniz.

Tanısmadan bılemezsın kı , dıs gorunus yanıltıcıdır bence

sankı begenmıcem gıbı gelıyor.. tabı onunda begenmeme ıhtımalı var... kendını begenmıs degılım sakın öle algılamayın kızlar

Tabiiki olumlu bir psikolojiyle gitmelisin
hemen o gün evlencek değilsin ya
oldu oldu,olmadı söylersin fikrini bidaha da görüşmessin
rahat ol
bence ne çok ıyı olacak ne de çok kötü olacak diye git
nötr ol,tanıştıktan sonra ibre ne tarafa kayarsa ona göre karar verirsin:)

Fotoğraftan görerek herhangi bir sonuca ulaşamazsınız.
İstiyorsanız görüşürsünüz, bu neden hüsranla sonuçlasın onu anlamış değilim.
Ha, öyle hissediyorum derseniz bu psikoloji ile görüşmemek en iyisi olur.

Son düzenleme:
bu ne ön yargı tatlım ya :ssz:
dert mi şimdi bu
sölemeden edemicem işinde gözüm kaldı:27:

rahat ol Allah ım daha görmeden yorum bekliyorsun benmde uzaktan soğuk ters biri olduğumu söylerler... ama tanışınca severler
mesela bnm üniv.arkadaşım bir çocuk dışarıdan bakıldığında uyuz bir tipdi ama tanıyan herkes bayılırdı dürüstlüğüne yardımseverliğine (karşılıksız)

çocuk gibi ön yargılı davranma derim.. tanımadan kimseyi bilemezsin.

merhaba evlenmek ısteyen ben bı arkadas vasıtasıyla bugun bırıyle tanıscam.. ama ıcımde tuhaf bı duygu var sankı hüsran olcak cocugu begenmıyecegım gıbı gelıyor..gecen gun ark arayıp bı arkaadsının evlenmek ısteyen tanıdıgı oldugunu söyledi.tanısın dedı cocugun fotoyu telden gonderdıler ama sankı cocuk cakal gıbı geldı.. aselsanda calıyormus.. teknıkermıs.. ya sızce nasıl bı psikolojıyle gıtmelıyım cok önyargılıyım galıba

görmeden tanımadan önyargılı olma,olabıldıgın en dogal halınle cık karsısına ve zamana bırak bu arada işi gayet iyi devletin en önemli kurumlarından brinde hakkında hayırlısı olsun

Son düzenleme:
Bazı insanlar ; karşısındaki insanın hal ve hareketlerinden yola çıkarak onun nasıl biri olduğunu anlarlar

Nerde ve nasıl gördüğünüz hiç bi önemi yok

Bu gibi hislere ben ön yargı demiyorum

İnsan sarrafı demek daha doğru geliyor bana (tabi tecrübeyle kazanılacak bir davranış )

-Size herkes ''tanımadan kimsenin ne olduğunu bilemezsin'' der

--Size herkes'' dış görünüşüne aldanmayın ve yargılamayın '' der

Size herkes'' zamanı bırakın'' der

Söylenenlere kulak asar ve onların dediklerini uygularsınız sonra da onların söylemlerinin boşa çıktığını görür ve ''ben en başta hissetmiştim '' dersiniz
:34:

Bi keşke daha çekersiniz

İçiniz de ki ses ''olmaz '' diyorsa olmaz

Onun bunun hatrıyla olcak iş değil bunlar

canım fotodan çakal olduğunu nerden anladın
bence bu önyargılardan sıyrılıp git, aksi taktirde her halukarda hoşlanmıcaksın çünkü objektif bakamıcaksın
ama fiziken yakışıklı değil beğenmedim diyosan o zaman zaten hiç gitme

galiba beğenmiycem dediğine göre fotoğraftan da zaten pek beğenmemişsin gibi..
yani fotoyu görmemiş olsan galiba beğenmiycem demiycektin..
ama yine de git derim..
elektrik olayına inanan ben, belki konuşmasıyla tavırlarıyla sana sıcak gelir diyorum..birşey kaybetmezsin yine de sen bilirsin.

Fotodan çakal olduğunu anladıysan kesin gözler yeşildir çocuğun :27:
Ay çok güldüm şu 'çakal' lafına :52: Neyse.

Tabikide önyargılı olma sert tavırlar segileneme gayet oturaklı ve sakin davran canım.
Beğenmezsende dünyanın sonu değil ya :34:

İnsanın biri hakkında ilk baştaki düşünceleri ile tanıdıktan sonraki düşünceleri çok değişebiliyor.
Tanımadan ne olduğunu bilemezsin...
Git görüş derim ben.

dün gittim tanıstık cocuk cakal degılmıs ama cok kendı halınde bırısı yanı dısarda kendımın de cok karsıma cıkabılcek bırısı asagılama kgıbı olmasın ama bıldıgın tamırcı gıbı bısey sakın asagıladıgımı sanmayın yanı cok sıkıldım cnm konusmak bıle ıstemedı bır an önce kalakmak ıstedım..çubukta yasıyormus bıde ben bole bırı ıstemıorum kı yaa yanı mutsuz olacagım bırısı hıc bı elektırık alamadım.. görüşmek ıstemıorum..

görüşmekten zarar gelmez oturur bir çay içer kalkarsın içine sinmezse bir daha görüşmezsin olur biter, ki görüşmüşsün içine sinmemiş tamirci kılıklı demişsin , eğer kanın kaynasaydı o elektriği alsaydın tamircide olsaydı görüşürdün bence bunuda seçici birkaç arkadaşım var kimsenin eşini sevgilisini beğenmezlerdi , eşime laf söylerlerdi hep kulp bulurlardı ,aşağılamak için söylemiyorum ama bende olsa yüzüne bakmıyacakları çocuklarla birlikteler nolursa olsun seviyorum bitiyorum modundalar akışına bırak olucağı varsa insan kendini kaptırıyo zaten...

dün gittim tanıstık cocuk cakal degılmıs ama cok kendı halınde bırısı yanı dısarda kendımın de cok karsıma cıkabılcek bırısı asagılama kgıbı olmasın ama bıldıgın tamırcı gıbı bısey sakın asagıladıgımı sanmayın yanı cok sıkıldım cnm konusmak bıle ıstemedı bır an önce kalakmak ıstedım..çubukta yasıyormus bıde ben bole bırı ıstemıorum kı yaa yanı mutsuz olacagım bırısı hıc bı elektırık alamadım.. görüşmek ıstemıorum..

canım sıradan biri diyosun yani, muhtemelen sende sıradan birisin, hani ilçede yaşamasından hoşlanmamış olabilirsin çünkü olası bi evlilikte ilçede yaşamak istemezsin onu anlarım
peki sen ne bekliyosun bi erkekten nasıl olmalı
bence bunu arkadaşlarınla paylaş, bundan sonra sana uymayacak biriyle buluşma ayarlamazlar

muhtemelen bende nasıl sıradan bırıyım nasıl cıkardınız bunu

Çubukta yaşamasının karakteri ile ne ilgisi var peki?

Ben Mamakta gecekonduda büyüdüm, şimdi bana sen Mamakta büyümüşsün diyecek adamın alnını karışlarım mesela?

canım sıradan olmak normal yurdum vatandaşı olmak işte, benim anladığım bu, bende sıradanım, neden bunu kötü bişeymiş gibi algıladın ki
sanırım sıradan kelimesinden anladığımız anlam farklı, popstarsan bilemicem, o zaman sıradan değilsin
:27::27:

Son düzenleme:
elektrik almamışsınız demek..olabilir tabii.hayırlısı diyelim.
konuyla alakalı değil ama.şu .sağda bir reklam var.bir örümcek iniyor aşağı doğru.ya onu kaldırmaları mümkün değilmi.her indiğinde yeminle gerçek sanıp yerimden sıçrıyorum.yüreğime inecek.bu 3 cü oldu.

Son düzenleme:
Back
X