çok güzl fikir bende defter tutmayı düşünüyorum anımarımı da çekip çıkarıcam yapıştırıcam güzel güzel ileri açıp çocuklarına masıl gibi okusunMerhabalar. Fikrinizi almak istedim. Kızım henüz küçük. Ama anılarımızı saklamak istiyorum. Bu yüzden birdefter tutmayı düşündüm ama ıslanır zamanla hasar görebilir diye vazgeçip onun adına bir mail adresi aldım. Bazı anlarımızı oyunlarımızı videosunu veya fotoğraflarını çekip altına ona hitaben duygularımı veya onun söylediklerini yaptıklarını yazıp gönderiyorum . Mesela ilk kek yapması ilk yumurta kırması vb. Gibi. 18 yaşına gelince şifreyi ona vermeyi düşünüyorum tabi Allah izin verirse.
Ancak bunu bir arkadaşım duyunca "gelecekteki kızına mektup mu yolluyorsun yani bi psikologa danıştın mi bu durum sağlıksız " tarzında tepkisine maruz kaldım . Cidden çok mu abes bir durum.
Hayatimda gordugum en iyi fikirlerden biri ❤. Arkadasina da bisey demek isterdim ama kk adminleri affetmiyor hsjshdjsMerhabalar. Fikrinizi almak istedim. Kızım henüz küçük. Ama anılarımızı saklamak istiyorum. Bu yüzden birdefter tutmayı düşündüm ama ıslanır zamanla hasar görebilir diye vazgeçip onun adına bir mail adresi aldım. Bazı anlarımızı oyunlarımızı videosunu veya fotoğraflarını çekip altına ona hitaben duygularımı veya onun söylediklerini yaptıklarını yazıp gönderiyorum . Mesela ilk kek yapması ilk yumurta kırması vb. Gibi. 18 yaşına gelince şifreyi ona vermeyi düşünüyorum tabi Allah izin verirse.
Ancak bunu bir arkadaşım duyunca "gelecekteki kızına mektup mu yolluyorsun yani bi psikologa danıştın mi bu durum sağlıksız " tarzında tepkisine maruz kaldım . Cidden çok mu abes bir durum.
kıskanmış bence arkadaşıArkadaşlarınız abartmış olayı bence. Gayet masum ve güzel bir düşünce. İlerde kızınızın da çok hoşuna gidecektir.
Abes olan arkadaşınızın tepkisi .Hiç anlam veremedim ilk aklıma gelen imrendi mi acaba oldu.Çocuğa video ve fotoğraflarla anı bırakmanın psikoloğa danışılacak nesi var? Aksine olumsuz değil olumlu etkileri olacaktır ne kadar sevildiğini her anının özel tutulduğunu bilecek çocuğunuz.Merhabalar. Fikrinizi almak istedim. Kızım henüz küçük. Ama anılarımızı saklamak istiyorum. Bu yüzden birdefter tutmayı düşündüm ama ıslanır zamanla hasar görebilir diye vazgeçip onun adına bir mail adresi aldım. Bazı anlarımızı oyunlarımızı videosunu veya fotoğraflarını çekip altına ona hitaben duygularımı veya onun söylediklerini yaptıklarını yazıp gönderiyorum . Mesela ilk kek yapması ilk yumurta kırması vb. Gibi. 18 yaşına gelince şifreyi ona vermeyi düşünüyorum tabi Allah izin verirse.
Niye abest olsun arkadasiniz bi tuhafmis niye sagliksiz durum olsun tebrik ederim zekiceMerhabalar. Fikrinizi almak istedim. Kızım henüz küçük. Ama anılarımızı saklamak istiyorum. Bu yüzden birdefter tutmayı düşündüm ama ıslanır zamanla hasar görebilir diye vazgeçip onun adına bir mail adresi aldım. Bazı anlarımızı oyunlarımızı videosunu veya fotoğraflarını çekip altına ona hitaben duygularımı veya onun söylediklerini yaptıklarını yazıp gönderiyorum . Mesela ilk kek yapması ilk yumurta kırması vb. Gibi. 18 yaşına gelince şifreyi ona vermeyi düşünüyorum tabi Allah izin verirse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?