Cok mu sacma?

Hevesinizi kıran, mutluluğunuzu boğazıniza dizen insanları hayatınızdan çıkarın bence, konuya tek yorumum bu

çok güzl fikir bende defter tutmayı düşünüyorum anımarımı da çekip çıkarıcam yapıştırıcam güzel güzel ileri açıp çocuklarına masıl gibi okusun

Hayatimda gordugum en iyi fikirlerden biri ❤. Arkadasina da bisey demek isterdim ama kk adminleri affetmiyor hsjshdjs

Bence arkadasin duygusuz
Cok hosuma gitti birgun cocugu mais olursa yapmak isterim

Ben daha evlenmedim nişanlıyız 10 yıldır birlikteyiz ama doğmamış çocuklarımı düşünüp en keyifli anlarımızı evlilik sürecini ne yemek yapması ne okuması gerektiğini daha şimdiden yazıyorum o zaman bende kafayı yemişim alakası yok çokta güzel bir düşünce ve günümüz teknolojisine uygun düşünerek hareket etmişsiniz gayet normal

Oğlum doğduğun da anı defteri alıp onu görmeye gelen yakınlarımıza yazdırdık. Fotoğraflarını hem yedekledik me olur ne olmaz diye hem de ona insta açtım. Sadece 1.derece yakınları arkadaş olarak ekledik. Anı defterinin ilk sayfasına parmak boya ile el ve ayak izini bastım. Tarih attım. Ayrıca ilk ne zaman ek gıdaya gecti, ne zaman ayakta durdu desteksiz, ne zaman yürüdü gibi ilklerin hep tarihini attım. Arkadasınıza göre benimde bir dra görünmem lazım o zaman. Ha bide ilk kıyafetleri, ilk ayakkabısı, ilk oyuncağı hibi bir kaç parca şeyi de saklıyorum. Onlar için bir kutu alıp, hatıra kutusu yapacağım

Abes olan arkadaşınızın tepkisi .Hiç anlam veremedim ilk aklıma gelen imrendi mi acaba oldu.Çocuğa video ve fotoğraflarla anı bırakmanın psikoloğa danışılacak nesi var? Aksine olumsuz değil olumlu etkileri olacaktır ne kadar sevildiğini her anının özel tutulduğunu bilecek çocuğunuz.

ne alaka niye saçma olsun ya, ben 8 yaşındayken kardeşim doğdu 1000 tane fotoğrafını çekmişimdir. keşke şimdiki teknoloji o zamanlar da olsaydı da her anını videoya çekseydim. izler izler gülerdik kendisiyle tuşlu telefonlar vardı.

yani ben olsam bol bol video çekerdim. yapın ya ne olacak şimdi her şey dijital. o arkadaş da kendisi gitsin doktora. kırmızı oda izleye izleye herkes psikiyatr oldu maşallah. kaldı ki o diziyi ben de izliyorum, oradaki doktora bu düşüncenizi söyleseniz destekler, çok güzel bir fikir falan der.

Arkadaşınız, biraz kıskanmış fakat kolay kalp kıran , insanları üzen bir yapısı var. Böyle mutsuz insanlardan uzak durmanız yararınıza..

Ayrıca fikrinize bayıldım..Kızınız gördüğünde çok mutlu olacak.

Bende, bebeğimin minik minik videolarini çekip bir usb de toplamayı düşünüyordum. Sizin bu fikriniz daha güvenli geldi deneyebilirim

Psikologluk bir durum yok bence. En azindan kundaktaki bebegine sosyal medya adresi almaktan bence daha mantikli.

Niye abest olsun arkadasiniz bi tuhafmis niye sagliksiz durum olsun tebrik ederim zekice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…