- 24 Aralık 2020
- 442
- 512
- 18
Herkes kendini psikolog sanmaya başladı zaten diziler yüzündenBu tv deki psikoloji konulu dizileri izledikce belkide herkese tAnı koymaya basladik bilmiyorum:)
Arkadaşınızın aksine bana cokk anlamlı ve guzel geldi okurken bile içim isindiMerhabalar. Fikrinizi almak istedim. Kızım henüz küçük. Ama anılarımızı saklamak istiyorum. Bu yüzden birdefter tutmayı düşündüm ama ıslanır zamanla hasar görebilir diye vazgeçip onun adına bir mail adresi aldım. Bazı anlarımızı oyunlarımızı videosunu veya fotoğraflarını çekip altına ona hitaben duygularımı veya onun söylediklerini yaptıklarını yazıp gönderiyorum . Mesela ilk kek yapması ilk yumurta kırması vb. Gibi. 18 yaşına gelince şifreyi ona vermeyi düşünüyorum tabi Allah izin verirse.
Ancak bunu bir arkadaşım duyunca "gelecekteki kızına mektup mu yolluyorsun yani bi psikologa danıştın mi bu durum sağlıksız " tarzında tepkisine maruz kaldım . Cidden çok mu abes bir durum.
Çok güzel fikir. Arkadaşınız saçmalayıp kıskanmış. Aksine çocuğunuza değer verdiğinizi düşünüyorum bu durum ilerde çocuğunuza ona değer verdiğinizi hissettirir.Merhabalar. Fikrinizi almak istedim. Kızım henüz küçük. Ama anılarımızı saklamak istiyorum. Bu yüzden birdefter tutmayı düşündüm ama ıslanır zamanla hasar görebilir diye vazgeçip onun adına bir mail adresi aldım. Bazı anlarımızı oyunlarımızı videosunu veya fotoğraflarını çekip altına ona hitaben duygularımı veya onun söylediklerini yaptıklarını yazıp gönderiyorum . Mesela ilk kek yapması ilk yumurta kırması vb. Gibi. 18 yaşına gelince şifreyi ona vermeyi düşünüyorum tabi Allah izin verirse.
Ancak bunu bir arkadaşım duyunca "gelecekteki kızına mektup mu yolluyorsun yani bi psikologa danıştın mi bu durum sağlıksız " tarzında tepkisine maruz kaldım . Cidden çok mu abes bir durum.
Hayatla ilgisi ne. Kızımı seviyorum.Hayatı bu kadar seviyor musunuz cidden ya
Teşekkür ederim:)Bizim bi öğretmenimiz vardı bundan 20 sene evvel diyeyim,çocuğuna anı defteri almıştı ve ilk kakası diye onuda saklamış anı defterine.çok şok olmuştum bu bana abartı geldi.ilk göbek bağı ilk tırnağı ilk dişi gibi ssklayanlar tanıyorum:) bence güzel şeyler güzel anılar mutlaka saklanmalı ama abartmamak kaydıyla..denge en güzelidir.sizide dengeli ve yaptığınız uygulamayı çok mutlu edici buldum.
Sagolun :)Niye abest olsun arkadasiniz bi tuhafmis niye sagliksiz durum olsun tebrik ederim zekice
Sizce bunu düşünmüş olma ihtimalim hiç yok mu.. tabiki onun için birikim yapıyorum..18 yasına geldiğinde mail şifresi yerine banka hesabında para biriktirin onu verin yesin içsin gezsin tatillere çıksın doya doya yaşasın mail şifresi ne ya
Ins öyle hissederÇok güzel fikir. Arkadaşınız saçmalayıp kıskanmış. Aksine çocuğunuza değer verdiğinizi düşünüyorum bu durum ilerde çocuğunuza ona değer verdiğinizi hissettirir.
Amin mübarek Ramazan günü insarkadaşınız her kimse bence mesafe koyun. yaptığınız hem çok mantıklı hem de duygusal anlamı olan birşey.
ki bunun manuel versiyonu çok uzun yıllardır yapılıyor. hatta "doğmamış çocuğa mektup" kitabı dahi var.
merak etmeyin psikologluk değilsiniz, güzel duyguları ve düşünceleri olan naif bir annesiniz.
yavrunuzla upuzun ve sağlıklı bir ömrünüz olsun inşallah.
Anladım benim kızım olsa bende mektuplar yazar anılar bırakırım ileride okuyunca mutlu olsun karıştırması falan daha hoş olur sayfalarını ellerinle çevirmek 20 senelik o yıpranmış sararmış tozlanmış yapraklara dokunmak hissetmek daha anlamlı bana göreHayatla ilgisi ne. Kızımı seviyorum.
Evet defter de çok güzel olur haklisiniz.Anladım benim kızım olsa bende mektuplar yazar anılar bırakırım ileride okuyunca mutlu olsun karıştırması falan daha hoş olur sayfalarını ellerinle çevirmek 20 senelik o yıpranmış sararmış tozlanmış yapraklara dokunmak hissetmek daha anlamlı bana göre
bana mail hesabı açmak falan aşırı gereksiz saçma geldi niye bilmiyorum
Annem bana mail hesabı alsa İki bakar sonra sıkılır çıkardım tercih meselesi tabi
tabi psikologlukta bir mesele değil bu
Mail sizin tercihiniz tabi ne diyim şimdi
Bence hiç de değil çok tatlıMerhabalar. Fikrinizi almak istedim. Kızım henüz küçük. Ama anılarımızı saklamak istiyorum. Bu yüzden birdefter tutmayı düşündüm ama ıslanır zamanla hasar görebilir diye vazgeçip onun adına bir mail adresi aldım. Bazı anlarımızı oyunlarımızı videosunu veya fotoğraflarını çekip altına ona hitaben duygularımı veya onun söylediklerini yaptıklarını yazıp gönderiyorum . Mesela ilk kek yapması ilk yumurta kırması vb. Gibi. 18 yaşına gelince şifreyi ona vermeyi düşünüyorum tabi Allah izin verirse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?