Cok mu sacma?

18 yasına geldiğinde mail şifresi yerine banka hesabında para biriktirin onu verin yesin içsin gezsin tatillere çıksın doya doya yaşasın mail şifresi ne ya

Bu tv deki psikoloji konulu dizileri izledikce belkide herkese tAnı koymaya basladik bilmiyorum:)
Herkes kendini psikolog sanmaya başladı zaten diziler yüzünden
Gerci ben izlerken daha doktor demeden anliyorum kisinin sorununu :) ama reel hayatta insanlara teshis koymam yani bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak bizim topluma mi özgü ne!
Sizin yaptığınız da cok hoş bence
Ani biriktirmek güzeldir gecmise baktiginda şu hallerime bak der
Kardesim.arada yegenimin videolarini gönderir Allah'ım cok şapşik maşallah benim aklima kucuk kardesimin bebekligi gelir, videolarimiz da vardir babam da ceker kayda alirdi. Cocuklugumuza dair birkaç kutu dolusu fotografimiz vardir. Babam da önem verirdi
Bende de bir album var icinde cok fotoğraf yok ama baktikca hosuma gidiyor, bebeklik hallerime bakip "acaba ileride benim bebegim de bana benzer mi" diyorum. Yegenimi kardeslerime ve kendime benzettigim fotograflari cekip atmistim kardesime :)
Kisacasi, anılar güzeldir. Yasanmisliklar oldugunu gösterir. Siz icinizden nasil geliyorsa öyle yapin ama nacizane tavsiyem yazili bir kaynak da olsun bir defter gibi. Hani somut bir sey, en azinda eline alip bakabilir. Tabii öneri benimkisi. Bir de şifreyi esinizle paylasin ya da bir yere not edin ki sizden baskasi da bilsin gerekirse esiniz de eklesin kendince :)

Arkadaşınızın aksine bana cokk anlamlı ve guzel geldi okurken bile içim isindi

bu durumun nesi sağlıksızmış anlamadım, mis gibi anı bırakıyorsunuz işte. özellikle kız çocukları için böyle şeyler çok anlamlıdır. benim babamda kameralı telefonlar çıktığından beri benim küçüklüğümü hep kayda almış, bir sürü videom var hepsi de onda kayıtlı. ara ara açıp izliyoruz hep birlikte.. keşke yazı da yazsalarmış benim için hayattaki en kıymetli şey olurdu

Acayip tatlı bir şey, çok güzel bir fikir.

Arkadaşınızın yorumu çok garip olmuş. Yıkıcı bir yorum. Takılmayın ve gerçekten mutluluğunuza bakın bizden de selam söyleyin kızınıza

Çok güzel fikir. Arkadaşınız saçmalayıp kıskanmış. Aksine çocuğunuza değer verdiğinizi düşünüyorum bu durum ilerde çocuğunuza ona değer verdiğinizi hissettirir.

Bizim bi öğretmenimiz vardı bundan 20 sene evvel diyeyim,çocuğuna anı defteri almıştı ve ilk kakası diye onuda saklamış anı defterine.çok şok olmuştum bu bana abartı geldi.ilk göbek bağı ilk tırnağı ilk dişi gibi ssklayanlar tanıyorum:) bence güzel şeyler güzel anılar mutlaka saklanmalı ama abartmamak kaydıyla..denge en güzelidir.sizide dengeli ve yaptığınız uygulamayı çok mutlu edici buldum.

Teşekkür ederim:)

arkadaşınız her kimse bence mesafe koyun. yaptığınız hem çok mantıklı hem de duygusal anlamı olan birşey.
ki bunun manuel versiyonu çok uzun yıllardır yapılıyor. hatta "doğmamış çocuğa mektup" kitabı dahi var.
merak etmeyin psikologluk değilsiniz, güzel duyguları ve düşünceleri olan naif bir annesiniz.
yavrunuzla upuzun ve sağlıklı bir ömrünüz olsun inşallah.

Amin mübarek Ramazan günü ins

Hayatla ilgisi ne. Kızımı seviyorum.
Anladım benim kızım olsa bende mektuplar yazar anılar bırakırım ileride okuyunca mutlu olsun karıştırması falan daha hoş olur sayfalarını ellerinle çevirmek 20 senelik o yıpranmış sararmış tozlanmış yapraklara dokunmak hissetmek daha anlamlı bana göre
bana mail hesabı açmak falan aşırı gereksiz saçma geldi niye bilmiyorum
Annem bana mail hesabı alsa İki bakar sonra sıkılır çıkardım tercih meselesi tabi
tabi psikologlukta bir mesele değil bu
Mail sizin tercihiniz tabi ne diyim şimdi

Evet defter de çok güzel olur haklisiniz.
Hem de kendi el yazım. Ama onun video fotoğraf olayı az kalır haliyle.
Olmadı bide defter yaparım. :)

Bence hiç de değil çok tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…