çok mu şanslılar cok mu torpilliler

bu 3001 cileri ya da önlisansın diğer bölümlerini de çok etkiler mi canım ?

Torpille birilerinin Hakkını yiyerek işe girip Ömür boyu haram kazanacağımıza işsiz kalalım benim fikrim tabi. Eğer böyle düşünmeseydim şimdi nerelerdeydim.

bu 3001 cileri ya da önlisansın diğer bölümlerini de çok etkiler mi canım ?
önlisansı çok bilmiyorum canım malesef ama mülakatlı alımları varsa ve bir siyasi tanıdığın yoksa yüzde 99 giremiyorsun

çok haklısın benim de hayal ettiğim gibi olmuyor hiçbir sey...
ve bu ülkede bir kaç meslek ve üni dışında okumamak daha iyi bir tercih bunu anladım..
hatta bu ülkede yaşamanın bile iyi bir tercih olmadığını düşünüyorum artık..

Canim bu is meselesini tamamen sansa bagliyorum ben.cok garip ama hayatta her konuda sansim yaver giderken is konusunda benim de yuzum gulmedi.yuksek lisans mezunuyum kpss 80 puanim var ancak iki senedir bir devlet kurumunda memur statusunde firma personeli olarak calisiyorum. calisma arkadaslarimin neredeyse hepsi lise mezunu. Aldigim maasa hic girmiyorum.amirlerimin egitim durumu benden daha dusuk.vardir bir hayir daha guzeli gelecektir diye diye yas oldu 30 artik ben de yoruldum napayim benden onemli mi diyorum hayati kendine zehir ettigine degmiyor.

Torpille birilerinin Hakkını yiyerek işe girip Ömür boyu haram kazanacağımıza işsiz kalalım benim fikrim tabi. Eğer böyle düşünmeseydim şimdi nerelerdeydim.
kesinkilke çok haklısınız hep dua ederkende hayrlısıyla helal kazancla bir işim olsun diye dua ediyorum ama insan göz önünde görünce hakim olamıyor kendine

aynen çok şükür bu konu dısında hiçbir sıkımtım yok maddi anlamdada yeterki az da olsa maaşı hakettiğim biryerde çalışmak amacım ama böyle dediğin gibi senden daha az emek vermiş insanlarıda görünce insan üzülmeden edemşyor

Ozel sektor daha beter. Kimin kasi gozu oynuyorsa, o kapiyor isi. Kimin eli kimin neresinde belli degil.

diğer ülkelere göre pek gelişen ülke degiliz allahın vatikanı bile bizden daha iyi tam tersi gelişmemek için uğraşıyoruz hatta o yöne doğru yönleniyoruz bundan dolayı da üni mezunu olup iş arayan bir sürü insan da çok sorsan devletin umrunda degil.allah devlete zeval vermesin he anam he demek geliyor içimden.kpss desen 1 milyon insan giriyor 3 bin kişi atanıyor güya maliye bakanlığı uyguladığı politikaya bak.ee ne yapalım o zaman biz eh dayımızda yok illa torpil mi lazım eğitim önemli degil desene adam lise mezunu dayısı her ne bakanıysa gelecek rahat vay anasını ülke olarak refah düzeyimiz erzurum soğunğunun bile altında.

Cok güzel ifade etmişsiniz dayın yoksa bir hiçsin bu memlekette özeldede devlettede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…