- Konu Sahibi eSmerimSin
kizlar yine ben selam!
biliyorum derdim hic bitmiyor..
benim esim yabanci ve biz yurt disinda yasiyoruz, mario ismive taniyanlar var aranizda neyse, biz mario ile ayni sirektte calisiyoruzsadece departmanlarimiz ve katlarimiz farkli..
o bölümün sefi iscilerini ödüllendirmek adina 3günlük geziye davet ediyor calisanlari iscevin stockholm sehrine gidecekler, bu gezi martayinda olacak seneye ama simdiden davet edilenler isimlerini yazdirmak/kayitettirmek zorunda organize etmek adina..
ben marionun gitmesini istemiyorum ve bana böyle birseyteklif gelse bende gitmem, ne isim var ki onsuz gezmelerde?
ve ona güzel bir sekilde gitmeni istemiyorum dedim esip gürlemeden nedenlerinide anlattim..
ben gidicemdedi.. böyle bir firsati kacirmam bilmem ney diye siraladi iste.. zaten so nzamanlarda cok takmamaya basladi beni.. soguklasti, bunu ona sordugumda cok calisiyorum ve kafam hep dolu diye yanitliyor.. ve sorun sende diyor o soguk degilmis ben dert ariyormusum kendime, o degismemis ben degismisim..
inat etti gidicem ve yarin adimi yazdircam listeye dedi,bende yarin adini göreyim o listede bu is biter ve beni kaybedersin dedim.. oda birsey demeden kalkti gitti yanimdan, simdi suratyapiyor ve konusmuyor.. ayni sekilde bende!!
beni artik eskisi gibi sevdiginden süpheliyim ve inceldigiyerden kopsun diyorum.. sonucta kimseye degmiyor.. biliyorum büyük konustum,korkularim varmi? yok degil ama yarin o listede adini göreyim gözümü kararttim ben yokum!!
Son düzenleme: