• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok mu sert davrandim?

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer

kizlar yine ben selam!

biliyorum derdim hic bitmiyor..

benim esim yabanci ve biz yurt disinda yasiyoruz, mario ismive taniyanlar var aranizda neyse, biz mario ile ayni sirektte calisiyoruzsadece departmanlarimiz ve katlarimiz farkli..

o bölümün sefi iscilerini ödüllendirmek adina 3günlük geziye davet ediyor calisanlari iscevin stockholm sehrine gidecekler, bu gezi martayinda olacak seneye ama simdiden davet edilenler isimlerini yazdirmak/kayitettirmek zorunda organize etmek adina..

ben marionun gitmesini istemiyorum ve bana böyle birseyteklif gelse bende gitmem, ne isim var ki onsuz gezmelerde?

ve ona güzel bir sekilde gitmeni istemiyorum dedim esip gürlemeden nedenlerinide anlattim..

ben gidicemdedi.. böyle bir firsati kacirmam bilmem ney diye siraladi iste.. zaten so nzamanlarda cok takmamaya basladi beni.. soguklasti, bunu ona sordugumda cok calisiyorum ve kafam hep dolu diye yanitliyor.. ve sorun sende diyor o soguk degilmis ben dert ariyormusum kendime, o degismemis ben degismisim..

inat etti gidicem ve yarin adimi yazdircam listeye dedi,bende yarin adini göreyim o listede bu is biter ve beni kaybedersin dedim.. oda birsey demeden kalkti gitti yanimdan, simdi suratyapiyor ve konusmuyor.. ayni sekilde bende!!

beni artik eskisi gibi sevdiginden süpheliyim ve inceldigiyerden kopsun diyorum.. sonucta kimseye degmiyor.. biliyorum büyük konustum,korkularim varmi? yok degil ama yarin o listede adini göreyim gözümü kararttim ben yokum!!

Son düzenleme:
sürekli böyle şeyler yaparmı??yani siz olmadan planlar yaparmı? yoksa istisnai bi durummu?

eğer sık tekrarlanan bi durum değilse biraz abartmışsınız gibi geldi bana.tabi yazdığınız kadarıyla yapıyorum bu yorumu.

değiştiğinden emin misin yoksa kendi kuruntuların mı ?
yanlış hatırlamıyorsam önceki konularında soğuk davrandığında sebepsiz yere mario yu azarladğnı falan yazmıştın
belki ben yanlış hatırlıyorum emin değilim
bu tür davranışlarn oldu mu
olduysa belki o da misilleme yapıyor olabilir

bence ikinizin de hava değişimine ihtiyacı var, özellikle senin, keşke onun yerine sen gidebilseydin, 3 günlük gezi için de adını görürsem biter diyip abartmışsın, bence tartışma çıkarmak için bahane arıyorsun kendine, çok gerilmişsin çünkü, konularından bilerek konuşuyorum....

Evlendiginizden beri sanki marionun sabrini ve sevgisini siniyorsunuz Cilem.
Ailen yuzunden ona soguk davrandin, agladin, psikolojin bozuldu, onu ittin, kavga ettin, bir turlu huzur vermedin. Simdi de adam senden uzaklasiyor yavas yavas iste.. Kendin edip kendin buluyorsun bi yerde. Yapma. Artik mutlu etmeyi dene. Surekli mutsuz bi kadini bir erkek uzun sureli sevemez ki. Onu hayatindan cikar, bunu sil, boyle olmaz. Durul biraz.

bırak gitsin illa herşeyi ikniz yapmak zorunda değilsiniz çiftler ayrı ayrı da zaman geçirebilmeli bu bizim türklere has davranışlarımız yanı illa herşeyi yapışık ikiz gibi birlikte yapma isteğimiz

adama garip gelir senın kulturunu biliyor mu kı?

sal gitsin az nefes alsın kafa dağıtsın ne yanı bensız ne işi var demen garip

sen de arkadaşlarınla birşeyler yapmak ıstesen adam senı göndermeyecek mı...

kizlar yine ben selam!

benim esim yabanci ve biz yurt disinda yasiyoruz, mario ismive taniyanlar var aranizda neyse, biz mario ile ayni sirektte calisiyoruzsadece departmanlarimiz ve katlarimiz farkli..

o bölümün sefi iscilerini ödüllendirmek adina 3günlük geziye davet ediyor calisanlari iscevin stockholm sehrine gidecekler, bu gezi martayinda olacak seneye ama simdiden davet edilenler isimlerini yazdirmak/kayitettirmek zorunda organize etmek adina..

ben marionun gitmesini istemiyorum ve bana böyle birseyteklif gelse bende gitmem, ne isim var ki onsuz gezmelerde?

ve ona güzel bir sekilde gitmeni istemiyorum dedim esip gürlemeden nedenlerinide anlattim..

ben gidicemdedi.. böyle bir firsati kacirmam bilmem ney diye siraladi iste.. zaten so nzamanlarda cok takmamaya basladi beni.. soguklasti, bunu ona sordugumda cok calisiyorum ve kafam hep dolu diye yanitliyor.. ve sorun sende diyor o soguk degilmis ben dert ariyormusum kendime, o degismemis ben degismisim..

inat etti gidicem ve yarin adimi yazdircam listeye dedi,bende yarin adini göreyim o listede bu is biter ve beni kaybedersin dedim.. oda birsey demeden kalkti gitti yanimdan, simdi suratyapiyor ve konusmuyor.. ayni sekilde bende!!

beni artik eskisi gibi sevdiginden süpheliyim ve inceldigiyerden kopsun diyorum.. sonucta kimseye degmiyor.. biliyorum büyük konustum,korkularim varmi? yok degil ama yarin o listede adini göreyim gözümü kararttim ben yokum!!

bence gitmeli. sonuçta işle ilgili.
ben de kışın 5 günlüğüne yurtdışına gidicem.
1 günü toplantı 4 günü gezi.
eşimi de bırakıp gideceğim çünkü o askerde.
yazın da 6 gün gittim. o zaman o evde beni bekledi.
eşim gitmemem için böyle triplere girse çok üzülürdüm.
neden böyle bir fırsatı kaçırmasını istiyorsun?

eğer aynı fırsat senin karşına çıksa, o sana gitme evde otur der miydi?

Son düzenleme:
Bazı şeyler ya çok üst üste geldi toparlanamıyorsun ya da çabuk tükendi o ulaşılmaz aşk

Biraz daha salsana hayatı, kısıtlamalara hiç gerek yok

Hem belki değişiklik çok iyi gelir

Biriktirdiğin mutsuzlukları ona da yaşatmaya çalışma

Yoksa çok uzun süreli olmaz gibi

bırak gitsin illa herşeyi ikniz yapmak zorunda değilsiniz çiftler ayrı ayrı da zaman geçirebilmeli bu bizim türklere has davranışlarımız yanı illa herşeyi yapışık ikiz gibi birlikte yapma isteğimiz

adama garip gelir senın kulturunu biliyor mu kı?

sal gitsin az nefes alsın kafa dağıtsın ne yanı bensız ne işi var demen garip

sen de arkadaşlarınla birşeyler yapmak ıstesen adam senı göndermeyecek mı...

yapisik ikiz gibi gezmeyi bende sevmiyorum ama o geziye gitmesini istemiyorum..

onun departmaninda bir kac kiz var önceden marioyu seviyordu oda!! onunla 3gün gecirecek.. hayir hayatta olmaz!! giderse beni ezip gitmis olacak.. o haldede devam etmeye zaten sebep görmüyorum..

hem is icin degil sirf keyif icin gidiyolar ve mecburi degil..

Evlendiginizden beri sanki marionun sabrini ve sevgisini siniyorsunuz Cilem.
Ailen yuzunden ona soguk davrandin, agladin, psikolojin bozuldu, onu ittin, kavga ettin, bir turlu huzur vermedin. Simdi de adam senden uzaklasiyor yavas yavas iste.. Kendin edip kendin buluyorsun bi yerde. Yapma. Artik mutlu etmeyi dene. Surekli mutsuz bi kadini bir erkek uzun sureli sevemez ki. Onu hayatindan cikar, bunu sil, boyle olmaz. Durul biraz.

evet malesef .. uzaklasiyor benden :14:
:14:ne kadar inkar etsede ben biliyorum, görüyorum, hissediyorum..
simdi artik tukurdugumu yalayamam ben, gitmicek o geziye.. giderse beni sevmiyor.. kalirsa seviyor ve bir dedigini iki etmem.. =(

Ben gitmesinde bi sakinca goremedim. sonucta is yerinin bi odulu.

Hem evlilik surekli yapisik ikizler gibi beraber olmak degilki. Evlilik karsilikli saygi, sevgi ve guven istiyor.

Keyfi gidilecek bi gezi için kalbini kırması gerekmiyor. Çok istiyorsa gezmek başbaşa gidin ne var ki bunda hem bu ikinize de iyi gelecektir.Bence eş istemiyorsa üstelik keyfi bir gezi ise bende izin vermezdim istememen çok normal:19:

evet malesef .. uzaklasiyor benden :14:
:14:ne kadar inkar etsede ben biliyorum, görüyorum, hissediyorum..
simdi artik tukurdugumu yalayamam ben, gitmicek o geziye.. giderse beni sevmiyor.. kalirsa seviyor ve bir dedigini iki etmem.. =(

çok yanlış düşünüyorsun bı ınsan bır yere gitmek ıstıyor dıye nıye karısını sevmıyor olsun

çok lıselice bır tavır

başka kızlar varsa var sen güvendikten sonra gerisi eşine kalmış

birşey olsa aynı departmanda hergun gördüğü kızlarla zaten bırşey olur senın ruhun duymaz
böyle evlilik olmaz keçi inadı gibi inadın var sanırım ama gereksiz bir inat

haksızsın arkadaşım kocanı kendınden soğutma.

yapisik ikiz gibi gezmeyi bende sevmiyorum ama o geziye gitmesini istemiyorum..

onun departmaninda bir kac kiz var önceden marioyu seviyordu oda!! onunla 3gün gecirecek.. hayir hayatta olmaz!! giderse beni ezip gitmis olacak.. o haldede devam etmeye zaten sebep görmüyorum..

hem is icin degil sirf keyif icin gidiyolar ve mecburi degil..

eşine güven.

böyle tükürdüğümü yalamam tavrıyla evlilikler yıkılır.
taviz ver demiyorum.
makul ol sadece.

çok yanlış düşünüyorsun bı ınsan bır yere gitmek ıstıyor dıye nıye karısını sevmıyor olsun

çok lıselice bır tavır

başka kızlar varsa var sen güvendikten sonra gerisi eşine kalmış

birşey olsa aynı departmanda hergun gördüğü kızlarla zaten bırşey olur senın ruhun duymaz
böyle evlilik olmaz keçi inadı gibi inadın var sanırım ama gereksiz bir inat

haksızsın arkadaşım kocanı kendınden soğutma.

yaa ben onu seviyorum, sevdigim insanin benden kac km uzaklikta ve eskiden ona asik olan bi kizla dipdibe düsünerek nasil icim rahat edebilir..

kendine benim yerime koy.. is yerinde birsey yapamaz o kiz cünkü benden cekiniyor! gözümün önünde hersey.. is baska bu gezi seysi baska bi durum.. sonucta bende erkeklerle calisiyorum o yönden bakarsam anlatabildim mi =(

eşine güven.

böyle tükürdüğümü yalamam tavrıyla evlilikler yıkılır.
taviz ver demiyorum.
makul ol sadece.

bir güveniyorum bir güvenmiyorum..

ben ona güzellikle söyledim gitmeni istemiyorum diye.. öyle höd höd gitmeyeceksin demedim ki..

oda ben gidicem, sana fikrini sormadim ki dedi bende hönk diye kaldim tabi!! :53: aynen böyle!!

kizlar yine ben selam!

Neden gitmesini istemiyorsun ? Yani tam olarak sebebin ne?
diyorsun ki giderse bu iş biter.bu kadar basit mi.-boşanıyoruz sebep? -bensiz 3 günlük geziye gitti :2:
bu mudur yani ? herşeyde gidersen boşarım,şunu yaparsan biter diyorsan bıktırmışsındır adamı. iyi öyleyse o da sana aynı tepkileri versin.mesela desin ki bensiz adım atmayacaksın. bensiz dışarı çıkmayacaksın.ne kadar sabredersin acaba.buray yeni bir konu açacaksın ve yüzde 90 ı böyle hayat geçmez boşan diyecek :)
bir de evet kültür farkı var.bizim gibi düşünmedikleri hayat standartlarının farklı oldugunu bilerek evlendin.e bu kadarcık şeyden de sorun çıkarma bence ? zaten aynı kafa yapısında olsanızda evlisiniz diye yapışık ikizler gibi dolaşacak halimiz yok değil mi? mario haklı surat asmakta bence :ssz:

Son düzenleme:
Bu yapışık ikiz gibi gezme sendromu biz Türklere özgü bir şey sanırım...ergen triplerini bırakırsan eşini kendinden soğutmamış olursun Çilem. Böyle davranırsan, kim olsa uzaklaşır senden.

Öncelikle eşin yabancı, sanırım Macardı yanlış hatırlamıyorsam. Bizim kültürümüze aşina olsa da , farklı şekilde yetiştiği için seninle aynı düşünüp hissetmesini bekleme.

Bu bir iş gezisi, belki gitmezse işyerindeki statüsü zedelenecek. Hiç bir şey olmasa dahi, bu onun hakkı. "Ya gezi, ya ben" gibi saçmalıkları bir kenara bırakmalısın. Bence çiftler arada sırada birbirlerine nefes alma alanı yaratmalı. Ayrıca gezide kadınlarla birlikte mi olacak sanki gidince? Bu adam senin için zamanında dayak yemişti yanlış hatırlamıyorsam ağabeyinden, seni sevdiğini düşünüyorum. Yersiz kıskançlıklar yada kuruntularla onu kendinden soğutma.

Sürekli Mario'nun sana olan aşkını,sadakatini,sevgisini sorgulayan biri imajı çiziyorsun bu adam seni sevmese senle bir yola çıkmazdı bence artık böyle şeyleri sınamayı bırak en mutlu olmanız gereken zamanları birbirinize zehir etmeden evliliğinizin tadını çıkarın:16:

Back
X