• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu sevimsiz bir insanım?

Anlattiklariniza bakilirsa zaten sizin arkadasliginizi dostlugunuzu hakedecek insanlar degiller. Tam da benim nefret ettiğim insan tipi bunlar. Benim anlamadigim neden hala bu insanlarla arkadas dost olmaya calisiyorsunuz? Neden sucu kendinizde ariyorsunuz? Niye sevimsiz oldugunuzu dusunuyorsunuz? Ben de cok mesafeli bir insanimdir insanlara karsi. Beni de asla canimli cicimli kobusurken duymaz kimse. Varin canayakin olmayin ne olmus? Ben boyleyim ve hayatimdan cok memnunum. Yerinizde olsam hic umursamazdim bile onlari. Bana selam verene selam verir yüzüme bakmayana da bakmam. Az insan cok huzur felsefem bu benim. Kimle dost arkadas olmak istedigime de ben karar veririm. Secilen degil secen olurum. Lutfen bu döngüden kurtulun. Kimsenin sizi degersiz hissettirmesine izin vermeyin. Baskalarinin sizi sevmesini beklemeyin oncelikle siz kendinizi sevin!

Şimdi herkes böyle sahte sevgiler sahte dostluklar.bence doğru insanlarla karşılaşmamışsınız.ben öyle canımlı cicimli muhabbetleri sevmem.bu dünya menfaat dünyası olmuş.bikaç arkadaşım vardı biri işi düşünce arıyor her aradığında bişey sormak için.en yakın 1 tane var onu da bir derdim var diye arasam benden çok o dertlidir.ben anlıyorum sizi ama sorun siz de değil merak etmeyin.en yakın dostum arkadaşım sırdaşım yoldaşım eşim.geri herkes boş.Allah sizin de karşınıza iyi birini çıkarsın kimseyi aramazsınız.kaç yaşındasınız acaba?

Aynen bende senin gibiyim ... zaman değişti artık bizim gibi insanlar sevilmiyor ortamlar da ... sevilmek istiyorsan tatlı dilli olacaksın yağ yakmayı bileceksin ... sessiz sessiz duran î istemiyorlar .. BEN öyle düşünüyorum en azından
Içimden gelene soylerimm..gercekten hoşuma gittiyse fikrimi belirtirim..Ama diğer türlü olmuyor...

Anlattiklariniza bakilirsa zaten sizin arkadasliginizi dostlugunuzu hakedecek insanlar degiller. Tam da benim nefret ettiğim insan tipi bunlar. Benim anlamadigim neden hala bu insanlarla arkadas dost olmaya calisiyorsunuz? Neden sucu kendinizde ariyorsunuz? Niye sevimsiz oldugunuzu dusunuyorsunuz? Ben de cok mesafeli bir insanimdir insanlara karsi. Beni de asla canimli cicimli kobusurken duymaz kimse. Varin canayakin olmayin ne olmus? Ben boyleyim ve hayatimdan cok memnunum. Yerinizde olsam hic umursamazdim bile onlari. Bana selam verene selam verir yüzüme bakmayana da bakmam. Az insan cok huzur felsefem bu benim. Kimle dost arkadas olmak istedigime de ben karar veririm. Secilen degil secen olurum. Lutfen bu döngüden kurtulun. Kimsenin sizi degersiz hissettirmesine izin vermeyin. Baskalarinin sizi sevmesini beklemeyin oncelikle siz kendinizi sevin!
ÇOK haklısınız.Oyle olmak gerekiyior.Ama bazen insan gönlünün oksanmasini ister.Disaridan da anlaşılmak ister..Oyle zamanlarda bu durum banadert oluyor.

Bu hep böyle oluyor.Asiri fedekar değilim ama insanlara değer veririm.Bir arkadaşım vardı.Ilk atandığında kaleci yeri yoktu.Ayni okulda iki ogretmendik.Ailesiyle birlikte ağırladım .Gönlümden geçen bütün güzellikleri yaptım. Evini buldu farklı ortamlar edindi.Ondan sonra münasebeti kesti benimle.Sonra okulla ilgili sorunu oldu.Benim halledebileceğim bir meseleydi.Kim olursa olsun hallederim ben de zaten .Karşılık beklemem.Ama bana samimiyetsiz samimiyet gösterilmesini de sevmem.Bi süre aşırı değer verdi.sonra tekrar kendini cekti.Ben hep nötŕum zaten.Bana kardeşim ,dostum dedi.Ama en yakınlarımı kaybettimm.Bir kere bile yanımda olmadi..Acularimi yalnız atlattım..sonucta iki ogretmeniz kucuk bir okulda.Mecburen en yakinin o oluyor..Ve şu an ailesi beni her yerden silmis..telefon numaramı silmiş.Zoruma gidiyor benim de...Cok çabuk satıliyorum anlıyor musunuz..Bu konuyu özet gectimm.Anlatsamm eminim ki bana hak verirsiniz..Yani bu hep böyle mi olmali?
Canım anlattıkların bana da çok tanıdık geldi. Benim de etrafımda hep çıkara dayalı arkadaslıklar oldu uzunca sure. Gezilerde vs daha ayyuka çıkıyor bu durumlar. Ama onca sene sonra doktora yaparken çok güzel arkadaslıklarım oldu, kardeşim gibi hepsi. Eğer çıkar için samimiyet gösteriyorsa insanlar salla gitsin. Arkadaşların dediği gibi farklı ortamlar oluştur kendine. Belki birileri çıkar. Ama bu durumu da çok sorun yapma, kafan rahat işte ne güzel.

Karşınıza hep yanlış insanlar çıkmış bence esas sorun bu.
Ayrıca böyle kendini sorgulayan özeleştiri yapan biri sevimsiz olamaz bence.
Demek ki okulda bi gruplaşma olmuş sizi dahil etmemişler bi şekilde.
Belki fazla iddiali geldiniz belki soğuk geldiniz onlara belki fazla guzelsiniz hepsi olabilir.

Beni önemsemeyen adamı zerre kadar önemsemem,kaldı ki dert edip buraya konu açmam..:işsiz:
Az insan çok huzur:kahve:
Ayrıca şu hayat felsefen olsun ,ben seçilmem! seçerim...
Muhtemelen sohbeti ve ortamı eğlenceli olmayan birisin.
Bence ağır olmak iyidir ama ,bundan şikayetçiysen ,
;Kendine aktviteler oluştur ve her eğlenceli anını paylaş.
At binme,go kart,paintball,atv gezileri,tavla veya satranç turnuvaları,havuz ve sıpa keyfi vs.
Onlar seninle olmak için can atacaktır zamanla..

Kendimi hep böyle etiketleyip durdum..Bir türlü sağlam arkadaşlıklar edinemiyorum.Bunun sebebini de bilmiyorum..
Arkadaşlarla bir araya geldiğimizde kendimi hep arka planda hissediyorum.Yalnizim da..Kimseye bir zararım da yok.Ark niyetim de olmaz..Nasil anlatacağımi bilmiyorum ama sevilmediğini düşünüyorum
..yeni bir ortama girdim..Arkadas edinemedim.Onlarin arasına girmeye calisiyorum.Kendimi uzak da tutmuyorum.Ama ilgi görmüyorum.
Şöyle anlatayim.Ben "Günaydın "dediğimde bazen kuru bir gunaydinla bazen de hiç bir şeyle gecistiriliyorum..Bir başka arkadaş dediğinde daha farkli.."Nerelerde kalsın,canim,cicim.."gibi güzel sizlerle karşılaniyor. Geçen iki günlük bir geziye çıktık.Benimle birlikte bir arkadaş daha rahatsızlandı.Ona ilaçlar,pestiller yetiştirilirken beni kimse görmedi bile.Tek başıma ayakta kalmaya çalıştım ki ben o arkadaştan çok daha kotuydum.Belki söylediklerim size basit gelebilir ama benzer şeyleri sürekli yaşamak beni uzuyor..Cok takmıyorum ama bazen insan arkadaşı olsun istiyor.
Onlar toplu bir şey yaparken en son duyan ben oluyorum , o da mecburen.Bu geziye de onlarla kaynaşmak için gitmistim.
Kimseye yapışmak da istemiyorum.Kisacasi nasıl arkadaşlık kurulur bilmiyorum.
Basit gelebilir size ama beni anlayan arkadaşlar da olacaktir.O yüzden buraya konu actim..
Hayatımı anlatmışsın resmen ama benim tek farkım arkadaş olmaya çalışmıyordum pek. Yani arkadaşlığı hiç önemsemedim belki de birçok arkadaşlığın yapay olduğunu gördüğümden ama ergenlikte biraz zorlandım bende. Arkadaşlarım vardı ama ilişkileri konuşmaları saçma gelirdi ama baktım birçoğu öyle sonra daha farklı bir kafaya sahip birilerini bekledim ama hiç gelmediler :p

Bu sene üniversiteye başladım ama sınıf arkadaşlarımdan oldukça büyüğüm.Ne zaman çekingen , millet grup halinde kantine inerken tek başına kalan birini farketsem (heralde anne olduğumdan ) huzursuz olup birebir çaya kahveye çağırıyorum ve konuştukça aslında ne kadar hoşsohbet olduklarını gördüm.Tek problem kenarda kalmaları sessizlikleri..Girişken değilim deseniz anlardım ama sizde öyle birşey yok sanki..Sizin erafınızdaki insanlar kaba bence.(Yani "hocam siz dinlenin"diyince nazik olunmuyor "gelme!"nin başka versiyonu o) Nezaketten yoksunlar belli ki ,birine bayılmasan iş ortamında grup dışı bırakmak ayıptır.

Beni önemsemeyen adamı zerre kadar önemsemem,kaldı ki dert edip buraya konu açmam..:işsiz:
Az insan çok huzur:kahve:
Ayrıca şu hayat felsefen olsun ,ben seçilmem! seçerim...
Muhtemelen sohbeti ve ortamı eğlenceli olmayan birisin.
Bence ağır olmak iyidir ama ,bundan şikayetçiysen ,
;Kendine aktviteler oluştur ve her eğlenceli anını paylaş.
At binme,go kart,paintball,atv gezileri,tavla veya satranç turnuvaları,havuz ve sıpa keyfi vs.
Onlar seninle olmak için
Bu sene üniversiteye başladım ama sınıf arkadaşlarımdan oldukça büyüğüm.Ne zaman çekingen , millet grup halinde kantine inerken tek başına kalan birini farketsem (heralde anne olduğumdan ) huzursuz olup birebir çaya kahveye çağırıyorum ve konuştukça aslında ne kadar hoşsohbet olduklarını gördüm.Tek problem kenarda kalmaları sessizlikleri..Girişken değilim deseniz anlardım ama sizde öyle birşey yok sanki..Sizin erafınızdaki insanlar kaba bence.(Yani "hocam siz dinlenin"diyince nazik olunmuyor "gelme!"nin başka versiyonu o) Nezaketten yoksunlar belli ki ,birine bayılmasan iş ortamında grup dışı bırakmak ayıptır.
Ben de çektim kendimi zaten..Fazlz muhatap olmuyorum.Ne yapayım ki başka..Bazen yalnızlık da guzeldir..Ben sadece neden böyle olduğunu merak ediyorum..Ne eksik ben de..Niye hep boyle..

Sevimsiz değil de hani bazı insanlar vardır iyidir bi kötülüğü yoktur ama ışıltısı eksiktir sıkıcıdır yani. Özür dilerim sizi kesinlikle kırmak istemem ama aklıma bu geldi. Ben de bazen biriyle tanışıyorum evet iyi insan ama konuşacak mevzusu yok bana anlatacak ilgiyle dinleyeceğim bir şeyi yok değişik bir bakış açısı yok. O zaman arkadaşlık da olmuyor işte. Bi arkadaş kurslara git bence de öyle yapmalısınız sırf yeni insanlarla tanışmak için değil. Bir hobiniz özel olarak bilgi sahibi olduğunuz konular olursa insanların sizden dinlemek isteyeceği şeyler de olur. Mesela giyiminize çok önem veriyormuşsunuz bi moda kursuna gitseniz çevredeki kadın arkadaşlarınız sizle bunu konuşmak isteyecektir. İlginç insanlar ilgi görür siz de kendinizi özel kılmaya çalışın

Sevimsiz değil de hani bazı insanlar vardır iyidir bi kötülüğü yoktur ama ışıltısı eksiktir sıkıcıdır yani. Özür dilerim sizi kesinlikle kırmak istemem ama aklıma bu geldi. Ben de bazen biriyle tanışıyorum evet iyi insan ama konuşacak mevzusu yok bana anlatacak ilgiyle dinleyeceğim bir şeyi yok değişik bir bakış açısı yok. O zaman arkadaşlık da olmuyor işte. Bi arkadaş kurslara git bence de öyle yapmalısınız sırf yeni insanlarla tanışmak için değil. Bir hobiniz özel olarak bilgi sahibi olduğunuz konular olursa insanların sizden dinlemek isteyeceği şeyler de olur. Mesela giyiminize çok önem veriyormuşsunuz bi moda kursuna gitseniz çevredeki kadın arkadaşlarınız sizle bunu konuşmak isteyecektir. İlginç insanlar ilgi görür siz de kendinizi özel kılmaya çalışın
Aslında donanımlı bir insanim. Ama anlatmayı sevmiyorum.Bahsetmek gelmiyor icimden.

Az insan çok huzur.
Kendi kendine takılmayı bile mumla arasiiin insanlardan darbe yiyince.
Bulasma derim.
Zaten seni sen olduğun için sevecek arkadaş lazım sana. Sen onlar seni sevsin diye değişemezsin.

Aslında donanımlı bir insanim. Ama anlatmayı sevmiyorum.Bahsetmek gelmiyor icimden.
Bahsetmezsen insanlar seninle nasıl bağ kuracaklar şekerim. Ukalalık yapıyor gibi hissetme kendini bazen boş ama hoş konuşmak bile hiç konuşmamaktan iyidir. Hem derin samimi arkadaşlıklar kadar yüzeysel günlük iç beş satır sohbet ettiğin arkadaşlar da lazım insana

Devir herkesin birbirini peek çok sevdiği bi devir olmuş.
Sıkı sıkı sarılmalar
Şapur şupur öpmeler..

Gel gelelim çoğu göz boyama..
Ortamım olsun diye,
Kafam dağılsın diye,
Yarın lazım olur diye,
Amirim diye,
O diye, bu diye..

Hislerini belli eden, net olan insanlar pek rağbet görmüyor maalesef..
Durum bu..

Bahsetmezsen insanlar seninle nasıl bağ kuracaklar şekerim. Ukalalık yapıyor gibi hissetme kendini bazen boş ama hoş konuşmak bile hiç konuşmamaktan iyidir. Hem derin samimi arkadaşlıklar kadar yüzeysel günlük iç beş satır sohbet ettiğin arkadaşlar da lazım insana
Dinlenmedgim ortamda neden konuşayım ki..cok karamsarim biliyorum ama yaşadığım bir takim olaylardan Sonra etrafa pozitif enerji de sacamiyorum..Bazen ben de kendimi sevimsiz ve sıkıcı buluyorum.Hic bir şeyi merak etmiyorum hiç bir şey öğrenmek istemiyorumm..Daha doğrusu bir şey yapmak da gelmiyor içimden..

Bana çok tatlı geldiniz buradan, enerjiniz çok naif geldi...
Geçenlerde yine bu tarz bi konu açılmıştı orada da belirtmiştim, yapmadığınız şeyleri yapmaya başlarsanız belki faydası olabilir.
Mesela adrenalini biraz yüksek aktiviteler gibi,gece dışarı çıkmak gibi,kitap-cafe tarzı yerlere giderek bir gününüzü geçirmek gibi,konserlere gitmek gibi... yani farklı farklı birçok aktivite neticede farklı farklı sosyal çevre bu her telden insan demek. E bunun neticesinde sizin melodinize uygun bir insana bence rastlarsınız,bana yaydığınız enerji huzurlu geldi bu yüzden boş bir insan olduğunuzu düşünmüyorum eminim sohbet edilse anlatacak çok şeyiniz vardır sadece biraz farklılık,kendinizi ve sınırlarınızı zorlayın...

Benim aklıma şu geldi.Kadın kadına ortamda fazla dikkat çekiyor olabilirsiniz yani fiziksel anlamda. Ya da hiç ilgilerini çekmiyor olabilirsiniz. İkinci dediğimse bi tarz değiştirin. Acaba bugün ne giyecek, saçı nasıl vs. diye merak etsinler sizi. Ay ne alaka diyebilirsiniz de aklıma geldi öyle
anlamadım. fizik aşırı iyiyse konuşmak istemezler mi

Back
X