• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu Şey Bekliyorum Sizce?

okuyucuu

Guru
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2014
3.357
5.656
358
İstanbul
Merhaba Kızlar;

Çok hızlı bir konu açtım yine ama içime dert oluyor sinirleniyorum boş yere :(

ben 5 senedir çalışıyorum. Patronlarım patron gibi değil birer abiler 3 kardeşler ben en küçük olanıyla çalışıyorum birebir. Gerçekten hakları üzerimde çoktur. Çok ta seviyorum ama insan değeri fazla verince beklenti içine giriyor sanırım. Zaman zaman unutuyorum çalışan olduğumu sonra kendime kızıyorum ama ne fayda :( neyse son olan olaydan bahsedeceğim. Şu aralar benim ailevi sıkıntılarım var onlarda beni tanıdıkları için surat ifademden neler olduğunu anlarlar birşeymi oldu derler ben ev taşıdığımızı biraz sıkıntılı olduğunu anlatmaya başladım resmen böyle lafı ağzıma tıkıp dinlemedi he tamam şu iş neoldu dedi ve kaç gündür de ağzımdan bir şey çıksa amaaaaan okuyucuu noldu yine diyorlar artık tahammülsüzler bana karşı ve bu durum benim gıcığıma gitmeye başladı çok kırıyor beni ben ki onların ev problemlerinin ortasında olup dinlerim ve moral destek herşey olurum . Onlar bir sıkıntımda resmen beni karşılarına alıp hayırdır problem ne kardeşim diye sormadılar o kadar canımı yakıyor ki abartıyor muyum sizce ? Nasıl düşünceğimi şaşırıyorum defolup gitmek istiyorum ama başka sıkıntım yok sadece bana olan tavırlar beni geriyor

Beklentiniz bayagı zirvede,patron sizin derdinizi niye dinlesin arkadasiniz degilki.
Ayrica mutsuz bir insan olmayin,surekli sikayet ederseniz hayat okkali sikayet mercileri aratir.Biraz polyanna renk katar hayatiniza...

ya haklısın zaman zaman diyorum ama huy sanırım atamıyorum üzerimden. ve o kadar zirveye koymuşum ki onları her tavra birşey çıkarıyorum sanırım

Bende şuan çalıştııgm işyerınde 4 yıldır çalışıyorum .
Benımde suratımdn bi derdim oldugunu anlarlar ama asla uzun uzadıya anlatmam . Evet ... bey ailesel bişey deyip geçerim
Sende anlatma ne gerek var .
Çok itici bir davranış

Bende şuan çalıştııgm işyerınde 4 yıldır çalışıyorum .
Benımde suratımdn bi derdim oldugunu anlarlar ama asla uzun uzadıya anlatmam . Evet ... bey ailesel bişey deyip geçerim
Sende anlatma ne gerek var .
Çok itici bir davranış

Öyle mi gözüküyor gerçekten şuan sizler anlatınca idrak ediyorum. Ama saygı duymuyorlar mı ? Bir tolerans sonuçta ne kadar zamandır buradasınız

Öyle mi gözüküyor gerçekten şuan sizler anlatınca idrak ediyorum. Ama saygı duymuyorlar mı ? Bir tolerans sonuçta ne kadar zamandır buradasınız
Benım patronlarım bana kzıım der .
Okdr samımıyız yanı ama ben yıne açık açık hiçbirşeyi anlatmam .
Sana tavsıye .
Adam dinlemek zorunda ddeğil.

ya haklısın zaman zaman diyorum ama huy sanırım atamıyorum üzerimden. ve o kadar zirveye koymuşum ki onları her tavra birşey çıkarıyorum sanırım

Orası ailenizin şirketi değil.
Onlar patron siz çalışansınız.
Size nezaketen sorulan sorulara çok anlam yüklemeyin.
Ailevi problem teşekkür ederim diyip geçin :KK66:
+1

Benım patronlarım bana kzıım der .
Okdr samımıyız yanı ama ben yıne açık açık hiçbirşeyi anlatmam .
Sana tavsıye .
Adam dinlemek zorunda ddeğil.

bana da kızım kardeşim derler ailelerine soktular . Peki o zaman anlatmam bende sormam kendimi soyutlamam lazım
Peki siz bu tarz bir problem yaşadınızmı ?

• Beğen
Reactions: H E
bana da kızım kardeşim derler ailelerine soktular . Peki o zaman anlatmam bende sormam kendimi soyutlamam lazım
Ben anlatmadım açık açık bişey .
Soyutlama sordugunda ailevi de veya neyse kısa bır şekilde özetle .
Zaten problemlerınızı aileniz dışında veya çook güvendıgınız dostlar dışında kımseye anlatmayın .

Ben anlatmadım açık açık bişey .
Soyutlama sordugunda ailevi de veya neyse kısa bır şekilde özetle .
Zaten problemlerınızı aileniz dışında veya çook güvendıgınız dostlar dışında kımseye anlatmayın .

Peeki tavsiyeleriniz için teşekkürler :)

• Beğen
Reactions: H E
Merhaba Kızlar;

Çok hızlı bir konu açtım yine ama içime dert oluyor sinirleniyorum boş yere :KK43:

ben 5 senedir çalışıyorum. Patronlarım patron gibi değil birer abiler 3 kardeşler ben en küçük olanıyla çalışıyorum birebir. Gerçekten hakları üzerimde çoktur. Çok ta seviyorum ama insan değeri fazla verince beklenti içine giriyor sanırım. Zaman zaman unutuyorum çalışan olduğumu sonra kendime kızıyorum ama ne fayda :KK43: neyse son olan olaydan bahsedeceğim. Şu aralar benim ailevi sıkıntılarım var onlarda beni tanıdıkları için surat ifademden neler olduğunu anlarlar birşeymi oldu derler ben ev taşıdığımızı biraz sıkıntılı olduğunu anlatmaya başladım resmen böyle lafı ağzıma tıkıp dinlemedi he tamam şu iş neoldu dedi ve kaç gündür de ağzımdan bir şey çıksa amaaaaan okuyucuu noldu yine diyorlar artık tahammülsüzler bana karşı ve bu durum benim gıcığıma gitmeye başladı çok kırıyor beni ben ki onların ev problemlerinin ortasında olup dinlerim ve moral destek herşey olurum . Onlar bir sıkıntımda resmen beni karşılarına alıp hayırdır problem ne kardeşim diye sormadılar o kadar canımı yakıyor ki abartıyor muyum sizce ? Nasıl düşünceğimi şaşırıyorum defolup gitmek istiyorum ama başka sıkıntım yok sadece bana olan tavırlar beni geriyor
yaşın küçük sanırım
iş hayatında böyle beklenti içine girme
daha yeni işe başlamıssın dıyeceğim ama 5 sene de az değil

Ailelerine soktular diye birşey yok.
5 yıl geçmiş ve iş durumlarında bir güven ortamı sağlanmış hepsi bu. Bu kadar mana yükleme herşeye canım. :68:

Back
X