Merhaba Kızlar;
Çok hızlı bir konu açtım yine ama içime dert oluyor sinirleniyorum boş yere
ben 5 senedir çalışıyorum. Patronlarım patron gibi değil birer abiler 3 kardeşler ben en küçük olanıyla çalışıyorum birebir. Gerçekten hakları üzerimde çoktur. Çok ta seviyorum ama insan değeri fazla verince beklenti içine giriyor sanırım. Zaman zaman unutuyorum çalışan olduğumu sonra kendime kızıyorum ama ne fayda
neyse son olan olaydan bahsedeceğim. Şu aralar benim ailevi sıkıntılarım var onlarda beni tanıdıkları için surat ifademden neler olduğunu anlarlar birşeymi oldu derler ben ev taşıdığımızı biraz sıkıntılı olduğunu anlatmaya başladım resmen böyle lafı ağzıma tıkıp dinlemedi he tamam şu iş neoldu dedi ve kaç gündür de ağzımdan bir şey çıksa amaaaaan okuyucuu noldu yine diyorlar artık tahammülsüzler bana karşı ve bu durum benim gıcığıma gitmeye başladı çok kırıyor beni ben ki onların ev problemlerinin ortasında olup dinlerim ve moral destek herşey olurum . Onlar bir sıkıntımda resmen beni karşılarına alıp hayırdır problem ne kardeşim diye sormadılar o kadar canımı yakıyor ki abartıyor muyum sizce ? Nasıl düşünceğimi şaşırıyorum defolup gitmek istiyorum ama başka sıkıntım yok sadece bana olan tavırlar beni geriyor
Çok hızlı bir konu açtım yine ama içime dert oluyor sinirleniyorum boş yere

ben 5 senedir çalışıyorum. Patronlarım patron gibi değil birer abiler 3 kardeşler ben en küçük olanıyla çalışıyorum birebir. Gerçekten hakları üzerimde çoktur. Çok ta seviyorum ama insan değeri fazla verince beklenti içine giriyor sanırım. Zaman zaman unutuyorum çalışan olduğumu sonra kendime kızıyorum ama ne fayda