- Konu Sahibi lavitabella1
Ayrılın adam odun gelmiş odun gider değiştiremezsin. Adamın kendisini bunu teklif etmesi gerekirdi özel günde arabayla geleyim işimiz kolaylaşsın diye ama adamın derdi benzin masrafı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence hiç üzülmeÇok üzülüyorumm ya nokta atışı bu adama nasıl denk gelmişim inanamıyorumm.
Hep bi birikim peşinde ilerde üstüme çöker herhalde o kadar borç var ne gezmesi eğlenmesi diye.
Zamanında zorluk çekmiş ondan böylee de. Sevgiyi böyle değerlendirmek istemem ama insan binde bir görünce de bi sorgulamıyor değil.
Bu mantığa göre buluşmalarda vs elini rahatça cebine atan kadın da erkekleşiyor mu:)Tam olarak öyle demedim ama bu da onun bir parçası diyelim. Fikrim bu ve hatalı olduğumu veya çok sığ bir cümle kurduğumu da düşünmüyorum. Linçlenebilirim sorun yok ama bir erkeğin kadını için elini cebine atması gerekli.
yanlış bir mantık:) ben böyle birşey demedim. ikili ilişkilerde bazı dengeler vardır yazısız kurallar vardır erkeğin hesabı ödemesi sevdiği için harcama yapması da bu sözsüz kurallardan biridir. tabiki bizler aç gözlü olmayan hanımlar yeri gelcek ödeyeceğiz ısmarlayacağız alacağız . Lakin hep hep hep olmaz. Hayatta bir defa olan mezuniyet gibi veya yılda bir kere olan doğum günü gibi özel günler de de bişi yapamıyorsa zaten ortalıkta dolanmasın . Tabi bu benim görşüm ben ilişkiler konusunda klasikci hatta tutucuyum.Bu mantığa göre buluşmalarda vs elini rahatça cebine atan kadın da erkekleşiyor mu:)
Ben başkasının kazandığı para üzerinden -ki 10 aylık aaz görülen bir ilişki-bu kadar yorum yapmayı aman borcu yok, parası var vs demeyi doğru bulmuyorum.
Geldi gene erkek sevdalısı ferhanscıım hoş geldin nerdeydimBirini yürütmemek erkeğin görevi midir ? Ona bakarsan kadın da onu yürütecek.bitmedi ataerkil kafamız bitmedi.o da ona desin madem senin gelecek araban bile yok diye. Hâlâ erkeklere tepeden bakıyoruz farkında mısınız ? Neden böyle ?
Neden yanlış mantık oluyor. Sizin yazısız kuralların tersinde davranan kadın erkekleşmiyor ama erkekler dişilleşiyor.yanlış bir mantık:) ben böyle birşey demedim. ikili ilişkilerde bazı dengeler vardır yazısız kurallar vardır erkeğin hesabı ödemesi sevdiği için harcama yapması da bu sözsüz kurallardan biridir. tabiki bizler aç gözlü olmayan hanımlar yeri gelcek ödeyeceğiz ısmarlayacağız alacağız . Lakin hep hep hep olmaz. Hayatta bir defa olan mezuniyet gibi veya yılda bir kere olan doğum günü gibi özel günler de de bişi yapamıyorsa zaten ortalıkta dolanmasın . Tabi bu benim görşüm ben ilişkiler konusunda klasikci hatta tutucuyum.
yanlışı şurdaki ben sürekli olan harcamasızlık veya harcama durumundan bahsediyorum yoksa karşılıklı tabikide harcama yapılır emek verilir lakin tek taraflı olmaz. Özel günler de bütçe hesabı tutmak da olmaz tabi şahsi fikrimdir bu. Amin hepimiz gönlümüzdekilerle karşılaşıp hayal kırıklığına uğramayalım inşallah. Teşekkürler.Neden yanlış mantık oluyor. Sizin yazısız kuralların tersinde davranan kadın erkekleşmiyor ama erkekler dişilleşiyor.
Pek fark göremedim.
Neyse ki sizin gibi düşünen erkek çok dışarıda sizin için iyi. Umarım hayal kırıklığına uğramazsınız
Keşke yargılamadan önce sadece sorsaydınız.
Ben öyle hesap ödeme sırasında put gibi duran biri değilim. Arada destek de olurum. Sadece devlet bursu ve arada aileden destek alan biriyim. Bu konu onu zorlayacaksa madem öğrenci biriyle yola çıkmayacaktı.
Arabayı da kendi birikimiyle borç yapmadan aldı.. Şu an bildiğim üzere herhangi borcu yok
Hem kolaylık açısından hem de benim şehrimde arabayla gidilecek güzel yerler var ondan dolayı bir seferliğine gelmesini istemiştim bu kadar.
Bu hesapla senin de madem peşpeşe iki yol ücretini, gelince iki restorana götürmeyi ödeyecek bütçen yok ne demeye uzaktan adam buldun,bu yolda girdin? Kendin gibi öğrenci biriyle ciksaydin,öğle yemeklerini yemekhanede yiyip mutlu mutlu takilsaydinizSadece devlet bursu ve arada aileden destek alan biriyim. Bu konu onu zorlayacaksa madem öğrenci biriyle yola çıkmayacaktı
Yoo valla ben terazi burcuyum her konuya eşitlik açısından bakıyorum kendime hâkim olamıyorum.mesela eli bol sevgilim de oldu ama ben rahat edemiyorum.eşitlik daha çok hoşuma gidiyor.Geldi gene erkek sevdalısı ferhanscıım hoş geldin nerdeydim![]()
Terazi eşitlik miYoo valla ben terazi burcuyum her konuya eşitlik açısından bakıyorum kendime hâkim olamıyorum.mesela eli bol sevgilim de oldu ama ben rahat edemiyorum.eşitlik daha çok hoşuma gidiyor.
Ailenizin vertigi parayla elin adamina jest yapmayın yazık yaaaKeşke yargılamadan önce sadece sorsaydınız.
Ben öyle hesap ödeme sırasında put gibi duran biri değilim. Arada destek de olurum. Sadece devlet bursu ve arada aileden destek alan biriyim. Bu konu onu zorlayacaksa madem öğrenci biriyle yola çıkmayacaktı.
Arabayı da kendi birikimiyle borç yapmadan aldı.. Şu an bildiğim üzere herhangi borcu yok
Hem kolaylık açısından hem de benim şehrimde arabayla gidilecek güzel yerler var ondan dolayı bir seferliğine gelmesini istemiştim bu kadar.