• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu şey bekliyorum sizce ?

Ayrılın adam odun gelmiş odun gider değiştiremezsin. Adamın kendisini bunu teklif etmesi gerekirdi özel günde arabayla geleyim işimiz kolaylaşsın diye ama adamın derdi benzin masrafı

Çok üzülüyorumm ya nokta atışı bu adama nasıl denk gelmişim inanamıyorumm.
Hep bi birikim peşinde ilerde üstüme çöker herhalde o kadar borç var ne gezmesi eğlenmesi diye.
Zamanında zorluk çekmiş ondan böylee de. Sevgiyi böyle değerlendirmek istemem ama insan binde bir görünce de bi sorgulamıyor değil.
Bence hiç üzülme 🙏🏻
Belli ki sen kopamıyorsun ama bir gün sen bile farketmeden duyguların böyle böyle eksilip bitecek maalesef.
Sadece daha az önemsemeni tavsiye ederim 🤗 bir gün kendine daha çok kızmaman için 🙏🏻
Çünkü senden böyle şeyleri esirgemeyi kendine kar bilen bir insanla bu yollara çıkılmaz.
Zamanı gelecek senin de düzenli gelirin olacak o zaman daha korkunç şeyler yaşayabilirsiniz.

Tam olarak öyle demedim ama bu da onun bir parçası diyelim. Fikrim bu ve hatalı olduğumu veya çok sığ bir cümle kurduğumu da düşünmüyorum. Linçlenebilirim sorun yok ama bir erkeğin kadını için elini cebine atması gerekli.
Bu mantığa göre buluşmalarda vs elini rahatça cebine atan kadın da erkekleşiyor mu:)
Ben başkasının kazandığı para üzerinden -ki 10 aylık aaz görülen bir ilişki-bu kadar yorum yapmayı aman borcu yok, parası var vs demeyi doğru bulmuyorum.

Bu mantığa göre buluşmalarda vs elini rahatça cebine atan kadın da erkekleşiyor mu:)
Ben başkasının kazandığı para üzerinden -ki 10 aylık aaz görülen bir ilişki-bu kadar yorum yapmayı aman borcu yok, parası var vs demeyi doğru bulmuyorum.
yanlış bir mantık:) ben böyle birşey demedim. ikili ilişkilerde bazı dengeler vardır yazısız kurallar vardır erkeğin hesabı ödemesi sevdiği için harcama yapması da bu sözsüz kurallardan biridir. tabiki bizler aç gözlü olmayan hanımlar yeri gelcek ödeyeceğiz ısmarlayacağız alacağız . Lakin hep hep hep olmaz. Hayatta bir defa olan mezuniyet gibi veya yılda bir kere olan doğum günü gibi özel günler de de bişi yapamıyorsa zaten ortalıkta dolanmasın . Tabi bu benim görşüm ben ilişkiler konusunda klasikci hatta tutucuyum.

Birini yürütmemek erkeğin görevi midir ? Ona bakarsan kadın da onu yürütecek.bitmedi ataerkil kafamız bitmedi.o da ona desin madem senin gelecek araban bile yok diye. Hâlâ erkeklere tepeden bakıyoruz farkında mısınız ? Neden böyle ?
Geldi gene erkek sevdalısı ferhanscıım hoş geldin nerdeydim :27:

yanlış bir mantık:) ben böyle birşey demedim. ikili ilişkilerde bazı dengeler vardır yazısız kurallar vardır erkeğin hesabı ödemesi sevdiği için harcama yapması da bu sözsüz kurallardan biridir. tabiki bizler aç gözlü olmayan hanımlar yeri gelcek ödeyeceğiz ısmarlayacağız alacağız . Lakin hep hep hep olmaz. Hayatta bir defa olan mezuniyet gibi veya yılda bir kere olan doğum günü gibi özel günler de de bişi yapamıyorsa zaten ortalıkta dolanmasın . Tabi bu benim görşüm ben ilişkiler konusunda klasikci hatta tutucuyum.
Neden yanlış mantık oluyor. Sizin yazısız kuralların tersinde davranan kadın erkekleşmiyor ama erkekler dişilleşiyor.
Pek fark göremedim.
Neyse ki sizin gibi düşünen erkek çok dışarıda sizin için iyi. Umarım hayal kırıklığına uğramazsınız

Neden yanlış mantık oluyor. Sizin yazısız kuralların tersinde davranan kadın erkekleşmiyor ama erkekler dişilleşiyor.
Pek fark göremedim.
Neyse ki sizin gibi düşünen erkek çok dışarıda sizin için iyi. Umarım hayal kırıklığına uğramazsınız
yanlışı şurdaki ben sürekli olan harcamasızlık veya harcama durumundan bahsediyorum yoksa karşılıklı tabikide harcama yapılır emek verilir lakin tek taraflı olmaz. Özel günler de bütçe hesabı tutmak da olmaz tabi şahsi fikrimdir bu. Amin hepimiz gönlümüzdekilerle karşılaşıp hayal kırıklığına uğramayalım inşallah. Teşekkürler.

Keşke yargılamadan önce sadece sorsaydınız.
Ben öyle hesap ödeme sırasında put gibi duran biri değilim. Arada destek de olurum. Sadece devlet bursu ve arada aileden destek alan biriyim. Bu konu onu zorlayacaksa madem öğrenci biriyle yola çıkmayacaktı.

Arabayı da kendi birikimiyle borç yapmadan aldı.. Şu an bildiğim üzere herhangi borcu yok

Hem kolaylık açısından hem de benim şehrimde arabayla gidilecek güzel yerler var ondan dolayı bir seferliğine gelmesini istemiştim bu kadar.

Yani ne alaka onu anlamadım. Madem öğrencisin , hesap ödemeye durumun yok ne demeye her geldiğinde bir şeyler yemeye ya da oraya buraya gezmeye gidiyorsun?
Ben öğrenciyken de sevgilim atanmıştı,öğretmendi. Hiç de hesapları,biletleri ona kitledigimi hatırlamıyorum. Çünkü elin adamı benim sponsorum değil. Hesapları kitleyip kitleyip şimdi de cimri diye terketmek uzeresiniz yani bu normal mi?
Ben issizken Euro kazanıp Euro harcayan sevgilimle çıktığımız tatillerde gittiğimiz yerin kur farkı belimi bükse de en azından kartla ödenecek yerleri defalarca öderim ki dönünce asgariyi odeye odeye erteler,ise girince rahat rahat kapatırım diye. O zaman aynı hesapla "onun parası benimkinin onbeş katı, tabii ki o ödesin" diyim,beleşci gibi adam tatil sponsorum olsun:)
Bu kafayı vallaha hiç anlayamıyorum.
Sadece devlet bursu ve arada aileden destek alan biriyim. Bu konu onu zorlayacaksa madem öğrenci biriyle yola çıkmayacaktı
Bu hesapla senin de madem peşpeşe iki yol ücretini, gelince iki restorana götürmeyi ödeyecek bütçen yok ne demeye uzaktan adam buldun,bu yolda girdin? Kendin gibi öğrenci biriyle ciksaydin,öğle yemeklerini yemekhanede yiyip mutlu mutlu takilsaydiniz

Yoo valla ben terazi burcuyum her konuya eşitlik açısından bakıyorum kendime hâkim olamıyorum.mesela eli bol sevgilim de oldu ama ben rahat edemiyorum.eşitlik daha çok hoşuma gidiyor.
Terazi eşitlik mi :27: benimde bildiğim dengesizlik neyse benim yorumun konu sahibine sana değildi zaten

Keşke yargılamadan önce sadece sorsaydınız.
Ben öyle hesap ödeme sırasında put gibi duran biri değilim. Arada destek de olurum. Sadece devlet bursu ve arada aileden destek alan biriyim. Bu konu onu zorlayacaksa madem öğrenci biriyle yola çıkmayacaktı.
Arabayı da kendi birikimiyle borç yapmadan aldı.. Şu an bildiğim üzere herhangi borcu yok
Hem kolaylık açısından hem de benim şehrimde arabayla gidilecek güzel yerler var ondan dolayı bir seferliğine gelmesini istemiştim bu kadar.
Ailenizin vertigi parayla elin adamina jest yapmayın yazık yaaa

Back
X