• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu şey bekliyorum sizce ?

Arabayla gel demeniz bile gerekmez zaten arabayla gelmesi gerekir 3 saatlik yol çok değil ve mezuniyet töreni her zaman olan bişey değil kendisinin düşünmesi lazım. Hatta ben olsam şunu bile beklerim ya işte canım bak senin mezuniyetin var o gün erken geleyim senin yanında olayım kuaföre gidilcekse götüreyim vs. Beklentilerimizi düşük tutup fedakarlık yapınca kimse bize madalya takmıyor ya ben o kafaları çoktan geçtim. Bence istekleriniz fazla değil gayet normal

Çok aptal hissediyorum çok geç fark etmişim bu huyunu. İnsnaalr nasıl kısa sürede evleniyor inanılır gibi değil. Zaten gündemimde bile değil bu konu. Bu huylarını iyi ki ciddi bir yola girmeden fark etmişim bari ona şükrediyorum.
İnsanların nasıl sürede evlendikleri hala muamma. Siz bir an önce mezun olup iş hayatına adım atın. Karşınıza umuyorum ki uyuşabileceğiniz nice yakışıklılar çıkar.
Böyle üçün beşin hesabını yapan, sayan insanla ömrünüz heba olur.
Sizin demenizden ziyade adamın bunu düşünmesi lazım.

Arabayla gel demeniz bile gerekmez zaten arabayla gelmesi gerekir 3 saatlik yol çok değil ve mezuniyet töreni her zaman olan bişey değil kendisinin düşünmesi lazım. Hatta ben olsam şunu bile beklerim ya işte canım bak senin mezuniyetin var o gün erken geleyim senin yanında olayım kuaföre gidilcekse götüreyim vs. Beklentilerimizi düşük tutup fedakarlık yapınca kimse bize madalya takmıyor ya ben o kafaları çoktan geçtim. Bence istekleriniz fazla değil gayet normal
Değil mii onun yapması gerekirdi zaten.
Çok imreniyorum ya etrafta yapılan şeyleri gördükçe..

Ya vallahi benzin olmuş 26 tl adam da bir yerde haklı.Insanlar artık arabayı çıkarmıyor garajdan.Oyle romantiklik devri bitti herkes geçim derdinde.Ama siz öğrenci halinizle ona doğum günü organizasyonu yaptıysanız bari 1 defa gelseydi araba ile 😅Siz de fazla şaapmayın .Paraniz varsa kendinize harcayın.
Yok daha tövbe ettim. Karşıdan bi şey görmedikçe tenezzül etmem.

Millet neler yapıyor ya. Ama çevremde ne kadar fedakâr ses çıkarmayan azla yetinen kız gördüysem hepsi mutsuz hepsi ezildi. Çünkü erkekler kanaatkâr kadın sevmiyor. Ama bişeyler isteyen şımaranlar baş tacı.
Değil mii onun yapması gerekirdi zaten.
Çok imreniyorum ya etrafta yapılan şeyleri gördükçe

Millet neler yapıyor ya. Ama çevremde ne kadar fedakâr ses çıkarmayan azla yetinen kız gördüysem hepsi mutsuz hepsi ezildi. Çünkü erkekler kanaatkâr kadın sevmiyor. Ama bişeyler isteyen şımaranlar baş tacı.
E ben de öyle olmadığımı vurguluyorumm daha napayım. Kıt kanaat geçinen biri değilim kii

Haklısın bence. İnsan değer verildigini hissetmek istiyor. Ki normal bir zaman değil özel bir gün. Abiye yiyeceksin, sus pus olacak arabayla daha rahat edersin diye onun düşünmesi lazimken daha birbirlanmis.
Balık baştan kokar sal gitsin. Cimri adamla olmaz

Bence burda en önemli şeyi kaçırıyorsun...
Sen onu mezuniyet törenine davet ediyorsun çünkü ona karşı kalben bir inancın var olmasa davet etmezsin.
Seni yıllarca bir daha göremeyecek arkadaşlarının hatırasına da onun yanında kazınmış,bu özel gün hakkını da onunla kullanmış olacaksın.
O da seni mezuniyetine götürecek kadar değer verse arabanın yakıtını ve senin gönlünü hoş edecek tüm harcamaları ne yapar eder bulur buluşturur sen söylemeden tüm planı yapmış olurdu.
Senin görmek istediğin adamla karşındaki adam aynı adam değil.

Bence burda en önemli şeyi kaçırıyorsun...
Sen onu mezuniyet törenine davet ediyorsun çünkü ona karşı kalben bir inancın var olmasa davet etmezsin.
Seni yıllarca bir daha göremeyecek arkadaşlarının hatırasına da onun yanında kazınmış,bu özel gün hakkını da onunla kullanmış olacaksın.
O da seni mezuniyetine götürecek kadar değer verse arabanın yakıtını ve senin gönlünü hoş edecek tüm harcamaları ne yapar eder bulur buluşturur sen söylemeden tüm planı yapmış olurdu.
Senin görmek istediğin adamla karşındaki adam aynı adam değil.
Kesinliklee o zateb mezun olmuş çalışan biri halihazırda. Aramızda 4 yaş var
İlk başlarda güzel duygulara kapılıp fark etmedim
Ama daha fazla haksızlık edemem kendime. Benim beklentilerim böyle sonuçta 🤷‍♀️

Beklentin gayet normal kendini sorgulama lütfen.
Yalnızca şu var sorgulayıp anlamlandırmaya çalışmanın bir sonraki evresi kendini inandırmaya gidiyor.
Dilerim böyle garip bir adam için kendini hayalindeki biriymiş de şu olayda masummuş gibi inandırmazsın.
Çünkü farkındaysan o seni inandırmaya bile çalışmıyor sen hala sorguluyorsun.

Mezuniyet baloları eşli katılım zorunlu bir davete mi dönüştü ?

Mezuniyete erkek arkadaşlarıyla katılan ; sonrasında ayrılınca, tüm fotoğraflarda eski erkek arkadaşları var diye, o güne dair tek bir fotoğraf dahi saklamayan onlarca insan var.

Okulunuzda hiç mi yakın arkadaşlarınız yok ? Gidin kız kıza eğlenin. Bu sizin mezuniyetiniz.
ama zaten normalde de mezuniyette tüm fotografları sevgiliyle çektirmek de normal değil bence. biraz sakat bir kafa hatta.

(hele hele okuldan olmayan) kişi o gün (mezun olan) kişinin günü olduğunu bilerek gitmeli... fotograf filan çekmeli, kep filan düzeltmeli, yaz sıcağında su şişesi bulundurmalı :D

arabalı olması o yüzden güzel zaten kuaförü var bunun sonra mekana gitmesi var, sürekli her kareye girmeye çalışmamalı yani bir zahmet.. 4 sene birlikte okuduğu arkadaşlarıyla vedalaşacak bu kız...azcık kenarda dursun sevgililer.

normali bu yani. her olayın bir raconu bir oluru var. yoksa dışarıdan gelen adama figüran muamelesi yapılsın demiyorum, ama yol yordam bilen insan zaten az biraz bilir yani, mezuniyet adı üstünde. o gün mezun olan insanlar için.

ama zaten normalde de mezuniyette tüm fotografları sevgiliyle çektirmek de normal değil bence. biraz sakat bir kafa hatta.

(hele hele okuldan olmayan) kişi o gün (mezun olan) kişinin günü olduğunu bilerek gitmeli... fotograf filan çekmeli, kep filan düzeltmeli, yaz sıcağında su şişesi bulundurmalı :KK70:

arabalı olması o yüzden güzel zaten kuaförü var bunun sonra mekana gitmesi var, sürekli her kareye girmeye çalışmamalı yani bir zahmet.. 4 sene birlikte okuduğu arkadaşlarıyla vedalaşacak bu kız...azcık kenarda dursun sevgililer.

normali bu yani. her olayın bir raconu bir oluru var. yoksa dışarıdan gelen adama figüran muamelesi yapılsın demiyorum, ama yol yordam bilen insan zaten az biraz bilir yani, mezuniyet adı üstünde. o gün mezun olan insanlar için.

Mezuniyet töreninden değil de mezuniyet balosundan bahsediyor konu sahibi.

Söz konusu mezuniyet töreniyse , töreni izlemeye aile üyeleri geliyor çoğunlukla. Hatta törenin yapılacağı yere göre , öğrenci başına 2 kişi şeklinde kısıtlamalar dahi yapılıyor.

Beklentin gayet normal kendini sorgulama lütfen.
Yalnızca şu var sorgulayıp anlamlandırmaya çalışmanın bir sonraki evresi kendini inandırmaya gidiyor.
Dilerim böyle garip bir adam için kendini hayalindeki biriymiş de şu olayda masummuş gibi inandırmazsın.
Çünkü farkındaysan o seni inandırmaya bile çalışmıyor sen hala sorguluyorsun.
Çok üzülüyorumm ya nokta atışı bu adama nasıl denk gelmişim inanamıyorumm.
Hep bi birikim peşinde ilerde üstüme çöker herhalde o kadar borç var ne gezmesi eğlenmesi diye.
Zamanında zorluk çekmiş ondan böylee de. Sevgiyi böyle değerlendirmek istemem ama insan binde bir görünce de bi sorgulamıyor değil.

Zaten 2 defa açtım konuyu ısrarcı olmadımm . Başlarda aşkın heycanın büyüsüne kapıldım daha yeni tanımaya başladım napayım :KK43:(
Yani sadece bir kereliğine arabyla gelecek benim yanıma batmaz herhalde masraftan
Bırak bu çocuk sana ollmaz çok xpimti sevgilisinin mezuniyeti ne gelmeyen adam o parayı hesaplayan şu an ilerde evlenince varya kök sokturur sana

2 haftada bir görüştüğüm aramızda 3 saat mesafe olan 10 aylık bir ilişkim var . Bu arada ben öğrenci o çalışan biri. Ben maddi ölçütleri olan biri değilim belki sevgilim öyle görüyor beni .Size anlatayım ..
Bizim mezuniyet balomuz olacak onu da davet ettim .Geçenlerde arabayla gelsen olur mu en azından daha rahat olur ikimiz için dedim .(Daha bir ay oldu alalı)
İşte yok sen özel durumları düşünmüyorsun diyip toplam ne kadara mal olacağını saydı öyle . Sadece bir seferliğine arabayla gelsin istedimm onda da yükseldi .
Yani çok mu şey istedim kii ? Bunu benim aslında söylemem de gerekiyordu. Etrafımdaki insanların yaptığı incelikleri , jestleri görünce çok eksik hissediyorum .İnanın bir borcu yok ev kira değil ailesiyle beraber oturuyor arada destek oluyor onlara .
Onun doğum günü için kafede organizasyon hazırladım o kadar güzzeldi ki hala arada bahseder. Benim doğum günüm bir de 14 şubat tatile denk geldiği için bu tarz bi şeye girişmedi hediyeyle geçiştirdi. Çiçeksepeti diye bi şey var yav bi kadını mutlu etmek bu kadar zor değil ..
Arada böyle konulardan bahsedince ben senden neyi esirgedim ki diye başlıyor. Allah razı olsunn karnımız doyuyor dilenci gibi hissediyorum :KK70:
Uzaktan ilişkisi var daha ne kadar masrafsız bir ilişki olabilir ki
Bakın şımarık biri gibi algılanacam ama ben bu tarz şeylere önem veriyorum ki etrafımdakilere de yapıyorum . O sadece hesap ödediği için herhalde başka beklentim olsun istemiyor :KK70: Neyse sözün özü haklı mıyım bu konuda sizcee
Bunu senin sevgiline bile söylemen saçma geldi. Bi insan tutumlu olabilir ama senin sevgilin düpedüz cimri. Ve bence size göre biri değil. Evlendiginizde sorun yaşarsınız. Ablamin kocasi vardi. Evin perdesini degistirmek için yıllarca dil döktü. Hemde kocasi zenginken. Hayatını şimdi yapacağın seçimler belirleyecek. Böyle biriyle görüşürsen beklentisi hayatından vazgeçeceksin. (Beklenti derken küçük, minimal seyler düşün) evde birsey kırılacak bi süre seni onsuz bırakacak. Gerekli yerlere para harcadığın için sana harçlık bile vermeyecek halbuki gereksiz bir harcaman yok ama bu tipler böyle. Bugün benzini hesap eder yarın herseyi. Tabi turkiye şartlarında böyle de olunmak zorunda galiba şimdilerde...

Back
X