Çok mu takıntılıyım ne!?

Bende de panik atak var. Gectigimiz ay cok zorladi kac kez acile gittim ama ilacsiz ustesinden geldim.

Surekli bunun bana beynimin bir oyunu oldugunu tekrarliyordum. Sonuc olarak ise yaradi. Uzun suredir ilac kullaniyormussunuz hala bu sekilde takintilariniz varsa ilac ise yaramiyor demektir. Ilaci doktor kontrolunde birakip, mantikli dusunmeye calisarak belki yenebilirsiniz takintilarinizi.

Nasıl atlattınız acaba teşhisim mi yanlış da ben iyi olamıyorum ilaçlar iyi gelmiyor
Ben sonra degistirdim baska problemler de çıkınca baska ilaclara gecmek zorunda kaldım. Okbde başladı çünkü. Şimdi zaten şöyle. Fazlasiyla yanlış tanı konuluyor. Bu konuda rahat degilseniz bence doktorunuzu değiştirin

Ben sonra degistirdim baska problemler de çıkınca baska ilaclara gecmek zorunda kaldım. Okbde başladı çünkü. Şimdi zaten şöyle. Fazlasiyla yanlış tanı konuluyor. Bu konuda rahat degilseniz bence doktorunuzu değiştirin
Kaç tane doktora gittim hepsi aynı diyorum ben inanmıyorum delircem artık diye korkuyorum

Back
X