• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu takıyorum?

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.326
1.583
133
34
Merhaba,geçen arkadaş davetiyle gittiğim kalabalık bir ortamda biriyle tanıştım.
Arkadaş benim gelmeyeceğimi düşünüp ayrılmıştı ve ben yalnız kalmıştım.
Kısa bir sohbetten sonra ben de kalkmış bulundum.
Bu kişi beni sosyal medyadan aramış baya bi.İki gğn sonra beni ekledi.
Sohbet filan ediyoruz,tatlı tatlı.Kriterlerime de uyuyor.
Şimdi buluşmak istiyor…Hafta sonu buluşacağız.
Ama istanbulda,adalara gidelim önerisinde bulundu.
Yürürüz,sohbet filan ederiz,gezeriz dedi.

Tabi benim kafa değişik çalışıyor,neden ada,neden başka bir yer değil vs ..Evet de demiş bulundum.
Allahım bu sefer iyi bir olsun diye dua ediyorum şu an.
Çok mu takıyorum acaba?

Niye adaların neyi var?
Tenha kısımlarda bişey yapmaya çalışır mı diye düşündü bence konu sahibi...haksız mı, asla değil. Eşimle ilk defa Kadıköy'de buluştuk biz, en kalabalık yerini seçmiştim. Hatta temkinli olmam hoşuna gitmiş, sonradan söylemişti..

Aslında Adalar çok romantik bir seçenek olmuş ama için rahat etmeyecekse başka bir yerde buluşmayı teklif edebilirsin. Belki tanıdığı bildiği restoran falan vardır o yüzden oraya gitmek istemiştir. Ama önemli olan kadının da rahat etmesi tabii ki.

Tenha kısımlarda bişey yapmaya çalışır mı diye düşündü bence konu sahibi...haksız mı, asla değil. Eşimle ilk defa Kadıköy'de buluştuk biz, en kalabalık yerini seçmiştim. Hatta temkinli olmam hoşuna gitmiş, sonradan söylemişti..

Her insan renk renk cesit cesit diye bosuna demiyorlar. Ben de tam tersi ilk bulusmada eşim gelip beni almisti baska sehirden 😁 tenha dag yollarindan filan gectik hep. Eşim bana özgür kiz derdi bi bi canta alir yola cikardim 😀 Bu huyum çok hosuna gitmis ama bi yandan da hic mi korkmadin demisti evlenince 😬
Ama ben hic korkan biri olmadim oyle milletin evine barkina gitmedim tabi ama arabasina binmeye veya sakin yerlere gitmeye uc bucuk atmiyordum. Öneri degildir tabi. Ben öyleydim ama yapin demiyorum. 😁

Sakin ya,hani tenha yerlere filan mı kaçırcak acaba diye düşündüm😂😂
Şaka maka,ben biraz takıntılıyım.Bı yüzden evde kaldım zaten ama yine de korkumu yenemedim
Tövbeler olsun 🫣
Şaka bi yana güvenmediğiniz adama bulaşmayın diyeceğimde ya niye hep kadınlarda böyle bir kaygı var hiçbir adam bu kız beni tenhada sıkıştırır diye düşünmez😂

Haksız mı değil mi yargılamak için sormadım
Sadece adaların böyle bir ünvanımı varmış bilemedim

Şaka maka,ben biraz takıntılıyım.Bı yüzden evde kaldım zaten ama yine de korkumu yenemedim
Birincisi assssssla evde kalmadın bu senin tercihin ahahahah
ikincisi ilk buluşma bence kadın nerede isterse orada olmadı gönül rahatlığıyla söylemelisin bunu beyefendiye

ya çok tatlısın 😂 hahaha tenha yer istanbulda bir tek adalar mı varmış kız daha yakın yer bulurdu 😂 şaka bi yana aslında takıntı değil son yıllardaki haberler hepimizin psikolojisini bozdu temkinli olman normal. ilk buluşma için sen bi plan yapıp aa şöyle yapsak adalara zaten gideriz artık zamanı gibi anlık güzel bir fikir bulmuş gibi durumu çevirebilirsin

Merhaba,geçen arkadaş davetiyle gittiğim kalabalık bir ortamda biriyle tanıştım.

Tabi benim kafa değişik çalışıyor,neden ada,neden başka bir yer değil vs ..Evet de demiş bulundum.
Çok mu takıyorum acaba?

Mesela nereyi önerse kafana takmazdın? İlk buluşma ve etkinlik için cok tatlı bir secenek degil mi ya efil efil giyinirsin... Büyük ada çokta keyifli olur. Vapurla geçersiniz martılara simit atarsınız. Adada yürürsünüz bisiklete binersiniz etrafınız kalabalık cıvıl cıvıl...

Çok mu takıyorum acaba?
Evli olmasın genelde şehir dışında buluşmak isteyenler evli oluyor...

Back
X