Çok mu umutsuz :(((

Excalibaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
577
347
53
Kızlar bu konu ile ilgili bi suru baslik actim.farkindaysaniz ama napim cok umutsuzum
Bebegimin kalbi salı gunu yavas attigu soylendi.
Cumartesi netlesir dedi 7+2 iken 5+5 gozukuyor
Gec dollenme olmadigina eminim
Bu durumu yasayip duzelen var mi
Ben simdiden o kadar umudumu kestim ki kurtaj nasil olcak onun korkusundayim

Arkadasim hic bi zaman umutsuz olma ben 3 doktora gitmistm 8 hafta 6 gunluk olmaai gereken bebegime 7 hafta 5 gunluk demisti 2 gun oldu bugun baska doktora gittim 9 hafta 2 gunluk dedi ultrason cihazindan oldugunu dusunuyorum baska doktorda kalbini cok net dinlemisken baska yerde derin gelir daha kucuk dyip dinleyemedigim bile oldu dua et bol bol ve umutsuz olma miniklerimize can veren allahim saglikta verir insallah

İnsallah canim ama oyle bi konustular ki cumartesi kalbi durur diye bekliyorlar bu cok zor ya

Kizlae yokk mu umut verecek kimse
Benimde 7+1 Ken 5+6 çıktı Dr normal kalp atışları var ilk haftalar geriden gidebilir geç dollenmedir falan dedi daha ileri haftalarda daha çok takip ediliyor o sikma canını kalp atışı varsa sorun yok her Dr a da inanma

ahh canım yaa ne desek teselli etmeyecek seni biliyorum ama bebeğine güven ve o na destek ol lütfen böyle yaparsan zarar verirsin sakin olman lazım ne gelirse Rabbim den senin şu an yapabileceğin tek şey umudunu kaybetmemek sana kendi hikayemi anlatmıştım kürtaj olmaya diye gittim geri döndük diye hatırlarsan sakin ol lütfen

Kızlaaaar gittim doktora normale gore geriden geliyor ama 6+1 de ve kalp atışını da duyduk haftasinda olmasi gerektigi gibi dedi doktor buyumus de dedi hala inanamiyorum kizlaaar ilerde nolur bilmiyorum Allah hayirlisini versin ama su anin tadini cikariyorum :))) size de cok cok cok tesekkurler

Demiştim demeyi sevmem ama demiştim sana dimi canım :)) çok sevindim MaşaAllah size ilerisini sakın düşünmeden anın tadını çıkar hamilelik çok çok güzel sonra özleyeceksin her anını

Cook mutlu oldum allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimizinkini buyuyorlar ve en kucuk seyde endiseleniyoruz bizi bizden baskasi anlayamaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…