cok mu uyuyor

Kova hatunu

✔creativity
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
24.320
45.697
798
3 gun sonra 6 aylik olucak oglum
dogdundan beri gece uykulari cok iyi masallah...hic sorun cikarmadi bir gece bile...fakat gunduzleri hala 2 saatte 1 uyumasi normal mi ?

Masallah masallah

Ogluslarimizi 1 gunlugune degissek bile yeter bana gece uykusuna daha dogrusu uykuya hasretim 9aydir.

Cok normal benim oglum 9aylik hala 2.5 -3saate bir uyumak istiyor.

Maşallah.
Sıcakta napsın yavrucak.uyusun.
Benim bile zırt pırt uykum geliyor.
Çocuğum yok anlamam endişe ettiğiniz bir durum varsa doktora götürün.

Masallah masallah

Ogluslarimizi 1 gunlugune degissek bile yeter bana gece uykusuna daha dogrusu uykuya hasretim 9aydir.

Cok normal benim oglum 9aylik hala 2.5 -3saate bir uyumak istiyor.
Oylemi cok rahatladim su an :))) endiselwnmeye basladim cunkuhic oyle uyuyan cocuk okumadim forumlarda :)))

virmem oglumu benim o

Oylemi cok rahatladim su an :))) endiselwnmeye basladim cunkuhic oyle uyuyan cocuk okumadim forumlarda :)))

virmem oglumu benim o
2saatte bir kac saat uyuyor??

Valla bak masallah diyorum benden bilme

Dr bana daha ilk ay kontrolunde uyursa sakin elleme gece acikmistir gunduz bilmem nolmustur diye demisti.
Ah bende bi uyucam hayalleri ama nerde hala hayal yok gazi yok alerjisi ... uyumayan bebe yapmisiz ya da aceleye gelmis

Ayy benim kızım da 6 aylık ama hiç uyumuyor geceleri arabada dolaştırıp uyuyunca getiriyoruz tüm geceyi zehir ediyor diyebilirim. Maaşallah nazar değmesin oğlunuza.

Genellikle 1 saat uyuyor...bir tek ay gecisleri oncesinde daha fazla uyuyor...misal bugun bi ara 1 de yatti 4 te uyandi...simdi 6 da yatti geri...
hamileligimi anlatmiyim o zaman...cocuk resmen kafa yapmisti :)
dunyanin en pozitif insaniydim :))) var hamurunda bisey :)))
zaten cee yaparak geldi ...en beklenmeyen anda

Normal normal 1 saat uyumasi.
Endiselenilcek birsey yok.
Kan sekeri duser vs zirvalayan olursa etrafinda cak agizlarina

Ya iste benim hayal kirikligim da gebeligimin cok cok guzel gecmesinden. Herkes bana diyordu bu bebe dogunca da boyle gider geceleri fosur fosur uyudum hic agri sizi bilmem ne olmadi. Son gune dek. Bu da oldu uyku da. Dogumum da cok rahatti.ama cocuk canima okumak icin disari cikmayi beklemissagliklari yerinde olsun da gecer gider tesellisindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…