• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam gece eve çok geç saatte geldi ona karşı nasıl bir tavırda olmalıyım? Ne yapmalıyım fikir verir misiniz

Başta olan ilgi geçici ise biter bu nedenle 2 seneden önce çocuk düşünmeyin der uzmanlar .Neyse geçmiş.Cok erken başlamış sizin evlilik tingirdamaya size bağırıp çağırıp takmayan kocaya nasıl bir yaptirim uygulanır hiç .

Bakın işiniz paranız yoksa onun eline bakıyorsanız aileniz destek ise bosanirsiniz yok değilse bilemiyorum.Klasik evli çocuk öldü sevgi söndü.Sizin eşiniz benim evim benim param ben bakıyorum bana muhtaç bu kadın kafasında olan erkek tipi ise sizi takmaz

Ne demek bişey deyince üste çıkıp bağırıyor ya? Böyle adamların var ya suratına avucumu bastırıp böyle kafasını geriye ittire ittire evi turlatmak istiyorum. Üste cikarttirmayin o zaman. Evli adam eşi müsade etmediği sürece eve gece üç buçukta gelemez. Zaten daha önce güveninizi sarsacak bişey yapmış. Bir hareketinde daha g.tune tekmeyi yiyeceğini hatırlatın da aklı başına gelsin köpeğin.
Para benim param kapı orada derse ne yapacak konu sahibi fikrinize katılıyorum çok haklısınız bu adam eşinden izin alacak onu sayan ne dediğini takacak adama mi benziyor .Konu sahibide nasıl düzeltirim derdinde .Duzeltemez bunlar hep ekonomik olaylar .Parayı veren düdüğü çalar adama göre para ionda doyuran o .Konu sahibi bunu yaparsa boşanmayı da göze alacak

Evin kapısına kadar gelip orada mı arabada uyuyakalmış? Çok saçma insan ancak birini beklerken falan arabada uyuyakalır evin önüne kadar gelmişsin yukarı çıkacağına niye oturuyorsun arabada hala? Birinden telefon mesaj bekliyorsa onu bilemem. Uydurduğu hikaye çok saçma kesinlikle hissettirmeden takip et

Merhaba herkese. 2 yıllık evliyim bir yaşında oğlum var. Uzun bir sevgililik dönemimiz oldu elbette ki sevgililik dönemi gibi olamaz herşey ama sanki evlendikten sonra o kibar adam gitti yerine baskasi geldi gönül almayı bilmez oldu. Geçmişten yaşanan bazı durumlardan dolayı ona guvenimde sarsıldı güvenmiyorum ama evladım için deniyorum düzelecek mi diye. Gel gelelim dün eve geç satte geldi en son bi abiyle beraber arabada oturuyordu gece saat üç buçukta geldi aradım telefonu açmadı sonrada kapandı sonra gece uyumuşum ben yorgunluktan bı gelmiş bana sarılıyor geç kaldım filan hiç yüz vermedim sabah uyandik bugünde izinli hiç bişey olmamış gibi yok arabada uyuyakalmista temizlikci abi uyandirmista filan adamin o saatte orada işi ne hic inandırıcı gelmedi şimdi hala uyuyor ama ben beni aldattığını düşünüyorum sizce ona nasıl davranmalıyım bişey diyince üste çıkıp bağırıyor ayrıca telefon gizleme durumları filanda var zaten uzun zamandır...
Aldatıyor kanıt elde et

Evet, ses kaydı almak hukuka aykırı elde edilmiş bir delil sayıldığı için boşanma davalarında hem kabul edilmeyebilir hem de karşı tarafın dava açma hakkı doğabilir. Yani gizli şekilde yapılan kayıtları mahkemeye sunamazsınız.

Ama Allah korusun böyle bir durumdan şüpheleniyorsanız, avukatınız aracılığıyla operatörlerden kiminle, kaç dakika konuşulduğu ve kaç kez mesajlaşıldığı bilgisi talep edilebilir. Bunlar resmi yolla elde edilen delillerdir zaten.

Fakat sizin taraf olduğunuz bir konuşmada eşiniz aldatmayı kabul ederse ve bu kaydı siz yaparsanız, mahkeme bunu delil olarak kabul edebiliyor. Bunun dışında mahkemede ses kaydıyla ilerlemek riskli olur.
Yok öyle bir şey ya. Bir olay başka hiçbir şekilde ispat edilemeyecekse ses ve görüntü kaydini mahkeme delil kabul ediyor. Ama bunlar gizli dosya şeklinde sadece mahkemeye sunulmalı başka kimse görmeyecek.
Ha yine de kişisel verilerin ihlali diye şikayet edildi hattaaaa ceza bile aldı diyelim bu davalarda hep para cezası çıkıyor fazlası değil bu yüzden bence göze alınabilecek bir risk bu ceza

Ama hicbirsey olmasa bile ben o telefonun şifresini vermiyor diye evden çoktan gitmiştim ne demek ya bu bile çok büyük güven problemi hemen o telefonun şifresini verecek

Hatta hala uyuyorsa al telefonu çık git evden. Telefonun şarj aletini de yanına al. Şarjı bitti gece kapandı dedin ya. Kendi telefonunu da evde bırak ve bir not bırak kendini ara de
Aradığı zaman ya telefonun şifresini hemen verirsin ve dün gece ne halt yediğinden emin olurum ya da telefonunu kanalizasyona atıyorum de

Biraz çılgınlık gibi gelebilir ama ben deliyim buna benzer şeyler çoktan yapmıştım

Para benim param kapı orada derse ne yapacak konu sahibi fikrinize katılıyorum çok haklısınız bu adam eşinden izin alacak onu sayan ne dediğini takacak adama mi benziyor .Konu sahibide nasıl düzeltirim derdinde .Duzeltemez bunlar hep ekonomik olaylar .Parayı veren düdüğü çalar adama göre para ionda doyuran o .Konu sahibi bunu yaparsa boşanmayı da göze alacak
Evet sonradan okudum gidecek yeri yokmuş sanırım konu sahibinin. O zaman görmezden duymazdan gelecek maalesef, yüz göz olmadan işe girip para biriktirmenin yoluna bakacak

Bakın işiniz paranız yoksa onun eline bakıyorsanız aileniz destek ise bosanirsiniz yok değilse bilemiyorum.Klasik evli çocuk öldü sevgi söndü.Sizin eşiniz benim evim benim param ben bakıyorum bana muhtaç bu kadın kafasında olan erkek tipi ise sizi takmaz
Çalışmama destek çıkıyordu bekarken şimdi çocuğa baktığım için mecburen ben çıktım işten ama oğlum büyüsün calisicam annem bakicak diyorum bişey demiyor

Ama hicbirsey olmasa bile ben o telefonun şifresini vermiyor diye evden çoktan gitmiştim ne demek ya bu bile çok büyük güven problemi hemen o telefonun şifresini verecek

Hatta hala uyuyorsa al telefonu çık git evden. Telefonun şarj aletini de yanına al. Şarjı bitti gece kapandı dedin ya. Kendi telefonunu da evde bırak ve bir not bırak kendini ara de
Aradığı zaman ya telefonun şifresini hemen verirsin ve dün gece ne halt yediğinden emin olurum ya da telefonunu kanalizasyona atıyorum de

Biraz çılgınlık gibi gelebilir ama ben deliyim buna benzer şeyler çoktan yapmıştım
Söylediğin çok mantıklı bu arada

Evin kapısına kadar gelip orada mı arabada uyuyakalmış? Çok saçma insan ancak birini beklerken falan arabada uyuyakalır evin önüne kadar gelmişsin yukarı çıkacağına niye oturuyorsun arabada hala? Birinden telefon mesaj bekliyorsa onu bilemem. Uydurduğu hikaye çok saçma kesinlikle hissettirmeden takip et
Tamam takipteyim 👍🏻

Back
X