- 20 Nisan 2014
- 359
- 19
- 33
Merhabalar yine ben, derdim dert degil ama canim sıkkın sanki. Son bir kac aydir hic bir arkadasimla görüsmüyorum. Aslinda cok tanidiklarim vardir, okulda olsun.. mesela iki saatligine carsiya ciksam 10/15 dk ya bir arkadaslarla karsilasip selamlasirim' da hic biri gel bulusalim diyebilicegim arkadaslardan degil yinede severim hepsini. Biz 4 yakin arkadastik bir kac ay öncesine kadar. Birisiyle yollarimiz tatsiz bir sekilde ayrildi, diger ikisindende biraz sogudum. Sanki konusmadigim sahisin arkasindalarmis gibime geliyor, günahlarini almak istemem yinede..(aslinda okadarda önemli degil, ben soguduktan sonra isterlerse avukatligini yapsınlar)...Kardes kadar yakiniz denilen dostlugada inanmiyorum, sagolsun kaziklarina doyum olmadi bu güne kadar. Okulumda saat 15.00-19.00 a kadar sürüyor dogal olarak zamanim orda geciyor. Sosyal hayat diye bisey kalmadi yani. Neyse benim merak ettigim su, varmi benim gibi olan yoksa benmi asosyalligin zirvesindeyim ?!? :18:![]()
canım yazını okurken kendimden birşeyler buldum.tahminimce yaşımda senden oldukca büyük.bizde çok yakın 4 arkadaştık.kardeşten öte.çocuklarımız birlikte büyüdü.ikisiyle dediğin gibi yollar ayrıldı haksız yere suçlandım zoruma gitti.şimdi sadece biriyle görüşüyorum.başımdan o kadar çok olay geldi geçtiki.çok şey gördüm geçirdim.hep en zor zamanlarımda tanıdım insanları sevdiklerimi.ve dost anlamında bir kaç kişi dışında hayatımda kim varsa eledim.bir taraftan seviniyorsun lüzumsuzları temizledim dost değilmiş diye öte yandanda üzülüyorsun ben bunu haketmedim diye.çünkü herkesin acısınada sevincinede koşuyorsun.benim şu an vardığım sonuç benim en iyi dostum arkadaşım yine benim.yeniden dost arkadaş edinme zamanını çoktan geçtim.çünkü bunu sağlamlaştırmak yıllar alır ve o insanları tanımak.sen çok gençsin tatlım.insanlardan kendini soyutlama.yalnızlık zor.o insanlarla yaşadıklarını kendine tecrübe say ve ders al.yeni dostluklarındada bunları her zaman aklında tut.veee sen sen ol herkese güvenme.umarım çok daha seveceğin arkadaşların olacaktır.öpüyorum canım seni...