Çok mu yalnızım ne ??

Hayir hayir kizma sakin ol sinirlenme sonra bu cocuk neden bu kadar sinirli kime cekmis dersin.tabiki evladini seversin sevilmezmi bunlar da gececek daha 2 yas sendromu gelecek yere oturun birlikte oyunlar oynayin cocukla cocuk olun ziplayin tepinin bugunler onemli.

Evet canım doğru söylüyorsun

Bahsettiğin suni arkadas sorunu bende de var
Okuldu Kurstu derken o kadar çok kişi tanıdım arkadaşım oldu ki toplasan bi köy eder
Ama ya şehirdışına yerleştiler ya irtibat koptu
Kaç senedir hiç arkadaşım yok
Okadar çok sıkılıyorum ki anlatamam

İnsanlar bi tuhaf olmuş

Bu saatten sonra kimseyi tanıyıp arkadaş olmak da istemiyorum bu yüzden

Bende mi sıkıntı var anlamadım

İyi geceler kızlar.Evliyim bi kızım var 16 aylık. Eşim şehir dışında çalışıyor. Kızım desen akşama kadar bana sinir krizi geçirtiyor. Anne yok baba yok. Arkadaslarim vardı onlarda yok şimdi. Hepsi suni arkadaşlık. Dostum dediğim kimse yok. Akşama kadar kızımla uğraş yemek yap face kk tv bu kadar. Çok yalnız hissediyorum kendimi. Kızım desen devamlı ağlıyor dağıtıyor beni bunaltıyor. O kadar daraldım ki ağlıyorum bazen sinirden. Kızıma bağırıyorum artik dayanamıyorum. Etrafımda hiç kimse yok. Ne yapacağımı şaşırdım
Bulunduğun çevrede çocuk parkı falan yok mu? Genelde minik çocuğu olan anneler orada tanışıyorlar. Çık bebeğinle bir yürüyüş yap. Git bir parka otur. Etrafındaki diğer annelerle sohbet et. Hem bebeğinin ağlamasına da iyi gelir.

Bahsettiğin suni arkadas sorunu bende de var
Okuldu Kurstu derken o kadar çok kişi tanıdım arkadaşım oldu ki toplasan bi köy eder
Ama ya şehirdışına yerleştiler ya irtibat koptu
Kaç senedir hiç arkadaşım yok
Okadar çok sıkılıyorum ki anlatamam

İnsanlar bi tuhaf olmuş

Bu saatten sonra kimseyi tanıyıp arkadaş olmak da istemiyorum bu yüzden

Bende mi sıkıntı var anlamadım

Aynen canim aynen. Benim de tanıdığım insanlar arkadaşlar bi köy eder ama hiç biri yok şimdi. Sende bi tuhaflık yok canım.

Back
X