• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok mu yiyorum sizce ??

sturhan_

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2014
16
1
6
35
İstanbul
Merhaba kızlar ben sema 19 yaşındayım üniversite okuyorum. 1.68 boyum ve sanırım (tartı bulup tartılamıyorum çnkü koy gibi bi yerde okuyorum) 75 kiloyum. Diyet yapmaya kalkıyorum ama olmuyo ya malzeme yok yada ödevlerden vizeden finalden dolayı zamanım yok. uyku düzenimde çok bozuk.. :43: acaba çok mu yiyorum diye düşünüyorum bugün yediklerimi yaazayım size birde siz bakın

kahvaltı(8.00-8.30) : domates salatalık çay (şekerli :/ ) 2-3 dilim ekmek peynir zeytin
öğlen(12.00) : bir kase çorba salçalı tavuk su böreği ve salata vardı önümde (yemekhanede yiyorum öğlenleri )
ama ben yarm kase bile çorba içemedim tavuktan sadece bi çatal aldım çünkü midem bulandı. Salatada mor lahana ve havuc vardı limon sıktım bi de üstüne. bi de su böreğini yedim bi dilim 1 bardakda su içtim.
aksam (19.00 civarıydı sanırım ) : 5-6 tane sarma, 2 dilim börek ve yarım kase yoğurtla bi bardak çay içtim.
daha sonrada leblebi yedim arkadaşım getirmiş çikolatalı , kahveli ne ararsan ama bi avuçtan fazla yiyemedm çünkü midem yanıyo :/ bu arada 2 şişe 0.5 lik su içtim. çok mu yiyorum sizce :(((

Miktar olarak yediklerin çok görünmüyor canım ama diyete uygun şeyler değil.
Mesela sabah 3 dilim ekmek biraz fazla en fazla 2 dilim yenmeli ve kepek, tam tahıl, çavdar gibi ekmekler yenmeli.
Su böreği yenmemeli. Tabi çok canım çekerse 1 2 yudum alınabilir.
Su sadece 1 lt içmişsin o da çok az.
Kilo vermek için su mutlaka içmelisin. Günlük en az 2 lt'ye çıkarmalısın su tüketimini.

Bence miktarında ya da yiyeceklerinde çok sorun yok, bana diyetten çok harekete ihtiyacın var gibi geliyor, bunu da internetten aerobik rutinleri bularak ya da youtubea girebiliyorsan oradaki dersleri izleyerek yapabilirsin, yürüyüşe çıkabilirsin :) Akşamları hamurişinden ziyade sebze-meyve ya da protein almaya çalış, İçtiğin su miktarını artır, yarım literlik bir şişeyi günde en az 3 kez bitirmeyi hedefle mesela. midendeki rahatsızlık devam ederse de bir doktora görün derim.

Son düzenleme:
Miktar olarak yediklerin çok görünmüyor canım ama diyete uygun şeyler değil.
Mesela sabah 3 dilim ekmek biraz fazla en fazla 2 dilim yenmeli ve kepek, tam tahıl, çavdar gibi ekmekler yenmeli.
Su böreği yenmemeli. Tabi çok canım çekerse 1 2 yudum alınabilir.
Su sadece 1 lt içmişsin o da çok az.
Kilo vermek için su mutlaka içmelisin. Günlük en az 2 lt'ye çıkarmalısın su tüketimini.

evet uygun değil farkındayım . bu sabah bi dilim ekmek yedim sadece kahvaltıda . suyu da içemiyorum ya içim almıyo ama zorlıcam kendımı. yorumun için teşekkür ederim :)

evet uygun değil farkındayım . bu sabah bi dilim ekmek yedim sadece kahvaltıda . suyu da içemiyorum ya içim almıyo ama zorlıcam kendımı. yorumun için teşekkür ederim :)

İnan ben diyete başlamadan önce ağzıma hiç su sürmüyordum.
Yılları ağzıma su sürmeden geçirdiğimi düşünebiliyor musun. Su yerine soda, gazoz ya da meyve suyu gibi şeyler içiyordum hep.
Şimdi diyete başladığımdan beri günde en az 2 lt su içiyorum. Bir süre zorlarsan alışıyorsun ;)

Bence miktarında ya da yiyeceklerinde çok sorun yok, bana diyetten çok harekete ihtiyacın var gibi geliyor, bunu da internetten aerobik rutinleri bularak ya da youtubea girebiliyorsan oradaki dersleri izleyerek yapabilirsin, yürüyüşe çıkabilirsin :) Akşamları hamurişinden ziyade sebze-meyve ya da protein almaya çalış, İçtiğin su miktarını artır, yarım literlik bir şişeyi günde en az 3 kez bitirmeyi hedefle mesela. midendeki rahatsızlık devam ederse de bir doktora görün derim.

Yürüyüşe cıkmayı düşünüyorum fakat hep yorgunum hem uykusuzum ve halsizim anlamadım bu halimi giitti. bi de tek cıkmak istemiyorum kızlarda gelmiyo benımle :/ mesela saat 121de geldim yurda yarın sabaha kadar cmkıcam dısarı yurda kapanıp kalıyormm :/ fikirlerin için teşekkürler bu aarada heemen izlemeye başlamalıyım :) aksamları genelde benm dememle sebze pişiyo yoksa kızlar uğraşmak istemiyolar. tam bi uyuşuklar :)) suyu da arttırmaya çalışıcam teşekkürler :)):48:

Bahar yorgunluğundan olabilir, benim de bu ara kolumu kaldırasım yok ama kendini zorlayıp hareket edince iyi geliyor, gece de daha iyi uyuyorsun, en azından bende böyle :) başarılar şimdiden, haberlerini bekliyoruz canım. (eğer yapabiliyorsan bir kan değerlerini kontrol ettir, yorgunluk sürekli devam ediyorsa demir eksikliğin ya da başka bir vitaminsizliğin olabilir belki)

Son düzenleme:
Bahar yorgunluğundan olabilir, benim de bu ara kolumu kaldırasım yok ama kendini zorlayıp hareket edince iyi geliyor, gece de daha iyi uyuyorsun, en azından bende böyle :) başarılar şimdiden, haberlerini bekliyoruz canım. (eğer yapabiliyorsan bir kan değerlerini kontrol ettir, yorgunluk sürekli devam ediyorsa demir eksikliğin ya da başka bir vitaminsizliğin olabilir belki)

Kansizim zaten doktora gitmeyede useniyorm ama istanbula gidimce gidicem doktora insallah :) diyet yapamıyorum su an bi bakıyorum kizlar biseyler yapmis ama az yiyorum :) cok tesekkur ediyorum canim insallah zayiflicam :)

Back
X