- Konu Sahibi fallinlove
-
inanki bazen diyorum ki ALLAHIM bu dünyayıda boşverdim nolur bana senin aşkını imanın gücünü ver diye yalvarıyorum..bu durumdan bir an önce kurtulmak istiyorum..
canım bende bundan 2sene önce senin gibiydim emin ol bir farkım yoktu.. ama bir anda rabbime ibadet edip yönelmem gerektiğine karar verdim kimseyle konusamıyordum sadece ve sadece rabbime herseyi anlatıyordum..
çok tövbe ettim çok yalvardım sonucunu gördüm mü diye merak ediyorsan gördüm arkadasım..
o yüzden isyan insanı daha çok katılastırır sen sen ol ibadet et rabbinin sesini duydugunu unutma o seni görüyor belki de sınıyor..
sen güçlü ol rabbinin yanında ol ki o da sana yardım eli uzatsın..
rabbim inşallah acılarını dindirir canım benim...
çok ağır bir depresyondan geçtiğim için yaşadıkların o günleri anımsattı.
nefes alamama...çaresizlik, sanki derin nefes alsan bile göğsünde baskı hissi, sürekli ağlama,vs.
bu durum anlık değil ve 1 haftadan uzun sürüyorsa mutlaka bir psikiyatristle görüş derim. sakın ihmal etme. ve geçeceğine emin ol.
inanki bazen diyorum ki ALLAHIM bu dünyayıda boşverdim nolur bana senin aşkını imanın gücünü ver diye yalvarıyorum..bu durumdan bir an önce kurtulmak istiyorum..
hiç abartmadan söylüyorum 1senedir böyleyim..gerçekten mahvoldum.kimseyede anlatamıyorum beni yargılarlar düşüncesi ile...
bir uzmana görünseniz..:26::26:
Kaç yaşındasınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?