- Konu Sahibi merayaziyor
-
ideal kilo değerinde olup memnun olmayan yok yok ben zayıflayayım diyen insanlar da var. Senin görüntün önemli kendini o kilo gördüğünde mutlu hissediyorsan sorun değil. Sözün şimdiden hayırlı olsun merak etme evlenince otomatikmen kilo alıyorsun
aynı derdi paylaştığım biriyle karşılaştığıma mutlu oldum :)
canım, bende 29 yaşındayım boyum 1,61 kilom ise 44 -45 arası değişiyor. Neredeyse 2 senelik de evliyim. evlendiğimde de aynı kilolardaydım. evlenince kilo alırsın lafına hiç inanmıyorum.
şu yaşıma kadar milletten zayıflığımla ilgili laf söz duymaktan bıktım ki sende bilirsin bu lafları sözleri. ama yaş ilerleyip kilo hala böyle kaldıkça Allahın bir lütfuymuş bu durum gibi geliyor artık bana.
etrafımdakilere 29 yaşındayım dediğimde verdikleri tepkiyle bende oluşan mutluluğun tarifi yok"" aaa hiç göstermiyorsun ... 23 sandık gibi..."
eskiden çook kafama takar dediğin gibi taktıkça daha da kilo verirdim. şimdi ise şükrediyorum bu halime...
sağlığın iyi ise, vücuduna gereksiz fazla kilo bindirip hammallık yapmaya gerek yok.
küçük bi tavsiye, platese gidip zayıflığını şekillendirebilirsin ( kalça - kol vs.. gibi ) emin ol, o zaman şu yazdıklarına gülüp geçeceksin.
şimdiden hayırlı olsun ayrıca,
zayıf narin bir gelin olmak kimin hayali değil ki ???bunu değerlendir canım, sakın üzme kendini.
Arkadaşlar aslında bu sorunum için bir konu daha açtım fakat cevap alamadığım için bir de burada sormak istedim. Gerçekten sağlıklı yorumlara çok ihtiyacım var. Sevgili hanımlar 48 kiloyum boyum 163. Herkes çok zayıfladın zayıfladın dedikçe ben içime dert ediyorum. Anneminda zayıflık kompleksi vardır sakın kilo alma deyip duruyo ama bende kendimi iyi hissetmiyorum, şimdi kilo alsam biliyorum zayıfla diye başıma ekşir ama ben ideal kilomu ölçtürdüm 55 çıktı. sevgili hanımlar yardımınıza çok ihtiyacım var, mart ayının ilk haftasında da sözüm var orada da "ay gelinimiz bir deri bir kemik" lafını işitirsem üzülürüm. ne yapmalıyım,yardım
Arkadaşlar aslında bu sorunum için bir konu daha açtım fakat cevap alamadığım için bir de burada sormak istedim. Gerçekten sağlıklı yorumlara çok ihtiyacım var. Sevgili hanımlar 48 kiloyum boyum 163. Herkes çok zayıfladın zayıfladın dedikçe ben içime dert ediyorum. Anneminda zayıflık kompleksi vardır sakın kilo alma deyip duruyo ama bende kendimi iyi hissetmiyorum, şimdi kilo alsam biliyorum zayıfla diye başıma ekşir ama ben ideal kilomu ölçtürdüm 55 çıktı. sevgili hanımlar yardımınıza çok ihtiyacım var, mart ayının ilk haftasında da sözüm var orada da "ay gelinimiz bir deri bir kemik" lafını işitirsem üzülürüm. ne yapmalıyım,yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?