- 13 Haziran 2015
- 2.236
- 5.505
- 108
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilon süper bence.Arkadaşlar otuz yaşındayım bir kez doğum yaptım. Ramazandan önce 57 58 kiloydum. Boyum 165..ramazanda 56 ya düşmüşüm millet çok zayıfladın diyince sinirlerim bozuluyor. Sizce çok mu zayıfım
Yaşasınnn,benden bir tane daha görmek çok mutlu etti beniÇok alakasız olacak ama morel değil moral. Yazım yanlışlarına çok takılırım da elimde değil![]()
Onu diyenlerin ağzına kum küreğiyle vur ve ''siz de çok kıskançsınız '' de.Arkadaşlar otuz yaşındayım bir kez doğum yaptım. Ramazandan önce 57 58 kiloydum. Boyum 165..ramazanda 56 ya düşmüşüm millet çok zayıfladın diyince sinirlerim bozuluyor. Sizce çok mu zayıfım
Yok gayet iyi bence hem.zayıflık iyidir bende 170 boy bir doğum yaptım kilom 57ydi tatile gittik bir kilo almsm smdi 55e düşmeyi hedefliyorumArkadaşlar otuz yaşındayım bir kez doğum yaptım. Ramazandan önce 57 58 kiloydum. Boyum 165..ramazanda 56 ya düşmüşüm millet çok zayıfladın diyince sinirlerim bozuluyor. Sizce çok mu zayıfım
Sonuçta burda yazımı yazistrmiyiroz değil mi.Çok alakasız olacak ama morel değil moral. Yazım yanlışlarına çok takılırım da elimde değil![]()
Benden birazcık sana verebilir miyim :)Arkadaşlar otuz yaşındayım bir kez doğum yaptım. Ramazandan önce 57 58 kiloydum. Boyum 165..ramazanda 56 ya düşmüşüm millet çok zayıfladın diyince sinirlerim bozuluyor. Sizce çok mu zayıfım
Ben de aynı boyadım. Ama kilo kiloluyum. Sanki. Karnım. Filan var yani bence zayıf değilsin ama.millet öncesini görüp sonradan zayıfladığı ni farkedince öyle tepki vermislerkdrArkadaşlar otuz yaşındayım bir kez doğum yaptım. Ramazandan önce 57 58 kiloydum. Boyum 165..ramazanda 56 ya düşmüşüm millet çok zayıfladın diyince sinirlerim bozuluyor. Sizce çok mu zayıfım
Sonuçta burda yazımı yazistrmiyiroz değil mi.
Takılıyorsun içinde takıl. Ben konu sahibine yazdım. Muhatabım değilsin.
millet daha dogrusu bizim millet sisman seviyor netBen de aynı boyadım. Ama kilo kiloluyum. Sanki. Karnım. Filan var yani bence zayıf değilsin ama.millet öncesini görüp sonradan zayıfladığı ni farkedince öyle tepki vermislerkdr
Arkadaşlar otuz yaşındayım bir kez doğum yaptım. Ramazandan önce 57 58 kiloydum. Boyum 165..ramazanda 56 ya düşmüşüm millet çok zayıfladın diyince sinirlerim bozuluyor. Sizce çok mu zayıfım
aslinda duymak için actigini zannetmem. bende ayni dertten muzdaribim. kendimi bildim bileli hep zayifsin derler. malum anadoluda etli butlu severler. hic memelekete gidesim gelmezdi. simdide ' aa iki cocuklusun nasil bu kadar zayifsin' diyorlar. sinir oluyorum. eskiden kalma takintida olabilir bendeki. keske balik etki olsam.Arkadasta zayıf olduğunu duymak istemiş zaten![]()