Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyunuza göre gayet idealsiniz.Ramazanlıkta zaten kilo vermek normal.Minyon tipli biri olarak herkes her gördüğünde bana da aynı tepkiyi veriyor bende yaa kesin öyledir diye geçiştiriyorum :)Arkadaşlar otuz yaşındayım bir kez doğum yaptım. Ramazandan önce 57 58 kiloydum. Boyum 165..ramazanda 56 ya düşmüşüm millet çok zayıfladın diyince sinirlerim bozuluyor. Sizce çok mu zayıfım
Yanlış bilgi verip insanları boşu yerine kilolu hissettirmeyelim bence :) Boyum 1.67 53 kilo olduğum zamanlar 34 beden elbiselerin üstümden düştüğünü bilirim ki 34 beden zayıftır ideal değil.Bi aralar da 60 kilo olduğum için diyetisyene gitmiştim ve ideal kilomun 58 olduğunu söylemişti.Sizin mantığınızla ideal kilomun 49 olması lazım diyetisyenin söylediğinden 9 az?Kulaktan dolma bilgilerle insanları kilolu diye yaftalamayalım lütfen.Onlar hayatinda hic zayif gormemisler demekki.boylakilo arasinda 15 -18 fark olmasi ideal bence.siz kilolu bile sayilabilirsiniz. Misal 170 boyunda olan birinin 55 kilo hatta 53 fln olmasi lazim .onun ustune cikarsa kiloludur bence
Yanlış bilgi verip insanları boşu yerine kilolu hissettirmeyelim bence :) Boyum 1.67 53 kilo olduğum zamanlar 34 beden elbiselerin üstümden düştüğünü bilirim ki 34 beden zayıftır ideal değil.Bi aralar da 60 kilo olduğum için diyetisyene gitmiştim ve ideal kilomun 58 olduğunu söylemişti.Sizin mantığınızla ideal kilomun 49 olması lazım diyetisyenin söylediğinden 9 az?Kulaktan dolma bilgilerle insanları kilolu diye yaftalamayalım lütfen.
3 cocuk annesiyim boyumla kilom arasinda 15_18 fark olur ve gayette normal 36 beden giymek.tabii kemik yapisiylada alakali bir durum.ona bakarsaniz benim boyumdaki birinin 70 kilo fln olmasi lazim.dusunemiyorum bile kendimi o kadar kiloyla..ve bence yine dedigim gibi bu fark idealdir.Yanlış bilgi verip insanları boşu yerine kilolu hissettirmeyelim bence :) Boyum 1.67 53 kilo olduğum zamanlar 34 beden elbiselerin üstümden düştüğünü bilirim ki 34 beden zayıftır ideal değil.Bi aralar da 60 kilo olduğum için diyetisyene gitmiştim ve ideal kilomun 58 olduğunu söylemişti.Sizin mantığınızla ideal kilomun 49 olması lazım diyetisyenin söylediğinden 9 az?Kulaktan dolma bilgilerle insanları kilolu diye yaftalamayalım lütfen.
1.68e 60gercekten cok.53 guzel bir kilo boyunuza gore.insanlarin zayif sisman algisida cok degisik oluyormus..bu forumdan daha neler gorucez...Bende 53 kiloyum, ideal kilom 60 çıkıyor. 60 kiloyada çıktığım zamanlar gerçekten çok kilolu duruyordum. Çevremde söylüyordu nasıl kilo almışsın böyle diye. boyum 168. Ben bu hesabı bir türlü anlayamadım.![]()
Doğru söylüyosunuz kemik yapısı, yağ-kas oranları kişiden kişiye değişir.Valla ben 163 boya 50 kiloda ip gibi gözüküyorum. Şimdi 54 kilo 36 bedenim. Bi kere 50 nin altına indim Afrikalı gibi.. su kadar fark bu kadar fark herkes icin gecerli degil
kemikler inceyse haklisin ama kas yapisi kemik yapisi iriyse o dedigin olmuyor.herkesin ideal kilosu farkli genelleyemezsiniz.Onlar hayatinda hic zayif gormemisler demekki.boylakilo arasinda 15 -18 fark olmasi ideal bence.siz kilolu bile sayilabilirsiniz. Misal 170 boyunda olan birinin 55 kilo hatta 53 fln olmasi lazim .onun ustune cikarsa kiloludur bence
Evet kemiklerim ince ,yağ da az. 49 kilo oldugumda abim senle bişey konusucam dedi karşısına alıp ciddi şekilde. Ben de dinliyorum önemli bişi oldu diye. Sen Bulimia misin dedi. Ney miyim dedim??? Anlamini da bilmiyordum:)) anlattı, ay dedim saçmalama. Çok zayifladim diye endişe etmis:) şimdi ben bu konuda boy kilo farkına göre 47- 48 kilo olmam lazım:) ama 54 kiloda 36 bedenim:)Doğru söylüyosunuz kemik yapısı, yağ-kas oranları kişiden kişiye değişir.
hayır canım gayet idealsin benimde boyum 162 56 kiloyum çok ideal duruyorum ama kilo dağılımınada bağlı bazıları daha da zayıf gösterebilir..Arkadaşlar otuz yaşındayım bir kez doğum yaptım. Ramazandan önce 57 58 kiloydum. Boyum 165..ramazanda 56 ya düşmüşüm millet çok zayıfladın diyince sinirlerim bozuluyor. Sizce çok mu zayıfım
170 boy 50 kiloyum bence şükretArkadaşlar otuz yaşındayım bir kez doğum yaptım. Ramazandan önce 57 58 kiloydum. Boyum 165..ramazanda 56 ya düşmüşüm millet çok zayıfladın diyince sinirlerim bozuluyor. Sizce çok mu zayıfım
Arkadaşlar otuz yaşındayım bir kez doğum yaptım. Ramazandan önce 57 58 kiloydum. Boyum 165..ramazanda 56 ya düşmüşüm millet çok zayıfladın diyince sinirlerim bozuluyor. Sizce çok mu zayıfım
1.65 boyundayım evlenmeden önce 54 kiloydum şuan 45 kiloyum ölmeliyimArkadaşlar otuz yaşındayım bir kez doğum yaptım. Ramazandan önce 57 58 kiloydum. Boyum 165..ramazanda 56 ya düşmüşüm millet çok zayıfladın diyince sinirlerim bozuluyor. Sizce çok mu zayıfım