166 boy 55 kilo gögüs beden 80 takıyorum pantalonda da 27 28 felan giyorum kalıba göre işte..
ben şimdi cokmu zayıfım iş yerinde bır kız var sürekli benle ugraşıyo az öncde bugun cokgüzel olmusun dedı tesekkur ettm sonra dönüp yanındakıne
-kolej kızları gıbı olmus dımı yakalar felan böööle (krem rengı bebek yaka bı buluz yaka kısmı sıyah ve pullu ) ama cok zayıfsın yaaaa popo yok bacaklar calı gibi...
laf sokmayı beceremem ah becerebılsem fazla kılolarını bagısla ozaman bana acıyosan dıcem de ahhh ahhhhhhhhhhhh
166 boy 55 kilo gögüs beden 80 takıyorum pantalonda da 27 28 felan giyorum kalıba göre işte..
ben şimdi cokmu zayıfım iş yerinde bır kız var sürekli benle ugraşıyo az öncde bugun cokgüzel olmusun dedı tesekkur ettm sonra dönüp yanındakıne
-kolej kızları gıbı olmus dımı yakalar felan böööle (krem rengı bebek yaka bı buluz yaka kısmı sıyah ve pullu ) ama cok zayıfsın yaaaa popo yok bacaklar calı gibi...
laf sokmayı beceremem ah becerebılsem fazla kılolarını bagısla ozaman bana acıyosan dıcem de ahhh ahhhhhhhhhhhh
ayy biri bana cok zayifsin dese tesekkur ederim kilolu olmaktansa zayif olmak iyidir bi cocuk dogurunca zaten aliyorsun kilolari takma kafana:31 ordamisiniz kizlar coktan gorusmedik nasilsiniz
Ne zayıfı ya hu. Kıskanmış bence. Tam kilondasın sayılır.
Ben 170 boyundayım ve 45 kiloyum zayıf diye nitelendirilebilecek biri varsa o da benim heralde
Annem bana iskeletor der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?